leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Välkommen till Hair Magazine!

Hair Magazine är Nordens största branschmagasin för frisörer. I det tryckta magasinet, online här på hairmagazine.se och på sociala medier kan du hålla dig uppdaterad om allt spännande som händer i frisörbranschen, både lokalt och globalt.

Hair Magazine, som ägs av Freeminds Media A/S, distribueras gratis till alla registrerade frisörer i Norden, sex gånger per år. Gemensamt har de nordiska magasinen en räckvidd på ungefär 43 000 registrerade frisörer, varav 19 000 i Sverige.

Prenumerera på Hair Magazine
Är du inte frisör men vill få Hair Magazine hem i brevlådan ändå? Eller vill du ha mer än ett exemplar till salongen? Registrera dig som prenumerant och få de senaste frisörnyheterna direkt hem till dig sex gånger per år.

Hair Magazine Sverige: 480 kr/år + porto.

Kontakta hello@freemindsmedia.com för mer information.

Freeminds Media
Freeminds Media A/S är en mediebyrå som producerar nischade medier, både online och i tryckt format, specifikt inriktade på frisörbranschen. Freeminds Media grundades i Danmark 2002 och är idag starkare än någonsin. Vi växer så det knakar och är alltid intresserade av nya samarbeten och möjligheter för att expandera vår verksamhet. Kontakta oss gärna på hello@freemindsmedia.com om du har tips, idéer, ris eller ros.

Läs mer om våra köp- och leveransvillkor här.


Kommentarer..