leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Annonsinformation


Hair Magazine

Hair Magazine är en branschtidning riktad till frisörer i Sverige. Vi vänder oss till salongsägare, frisörmästare, barberare, assistenter och elever i frisörbranschen och är oberoende av externa intressen. Hair Magazine distribueras adresserad till alla frisörsalonger samt frisörskolor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Kvaliteten på Hair Magazine som trycksak och dess innehåll resulterar i ett högt spar- och läsvärde, vilket förlänger och förstärker effekten av annonserna.

Materialspecificationer

  • Högupplöst PDF-fil
  • Tillägg 4mm för beskärning på alla sidor
  • Läsbara element min. 10 mm från kanten
  • Bilder i 300 dpi
  • Färger i CMYK
  • Typsnitt ska vara inkluderat i PDF-filen

Annonsmått till Hair Magazine 

Vi erbjuder också kreativa annonser som t.ex. uppslag, utvik, tjockare sidor, vykort, inlimmade samlpes, advertorials m.m.

Läs även: 8 tips för en bra annons


hairmagazine.se

Hairmagazine.se är en B2B-hemsida som uteslutande riktar sig till frisörer. Vi arbetar med målinriktad marknadsföring av hemsidan direkt mot frisörer, bland annat genom branschtidningen Hair Magazine och genom våra sociala medier.

På hairmagazine.se erbjuder vi många olika sätt att annonsera, bl.a. genom registrering, pop-up, annons i det elektroniska nyhetsbrevet, solomailutskick, boostade Facebook- & Instagraminlägg och diverse banners på hemsidan.

Vi uppdaterar löpande våra sidor samt annonsutskick.
Vänligen kontakta oss för mer information:

Tel.: +46 (0)8 52 50 70 43
Mail: hello@freemindsmedia.se

Kommentarer..