leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Schwarzkopf Professional presenterar Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Som ett framtidstänkande hårvårdsföretag fortsätter Schwarzkopf Professional att koppla ihop det som händer på världens modescener med det verkliga livet genom en fängslande kollektion av inspirerande looker - den här säsongen kommer inspirationen från det förflutna som en gång stod i fokus på världens catwalk-scener.

Ikoniska looker var den enskilt största inspirationskällan tillsammans med den massiva #ThrowBackThursday sociala medierörelsen vilka inte visar några tecken på att sakta ner. Historiska looker är stort. Inspirerade av #throwback fashion movement, lanserar Schwarzkopf Professional denna höst/vinter sin mest ikoniska kollektion någonsin.

Välkommen till the IKONIC Collection från Essential Looks. Sedan 1997 har det funnits över 40 Essential Looks kollektioner över hela världen. den här höst- och vinterkollektionen återupplivar och firar de mest ikoniska klippningarna, färgerna och stilarna från tidigare kollektioner och visar att de fortfarande är lika aktuella idag som de alltid varit. International Creative Director för Schwarzkopf Professional, Simon Ellis beskriver kollektionen:

- Ikoner dör aldrig. De påverkar, de inspirerar, de är relevanta, de är eviga både i det förflutna, idag och i framtiden; så, låt oss fira 20 år av Essential Looks. Var beredd - det är throwback season - men vi har det bästa framför oss!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET
STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005 En trend inspirerad av ikonerna på bio och Hollywoods gyllene era, med klassiska bilder av Monroe, Clara Bow och Grace Kelly som visar sin sensuella utstrålning. Det är just den här tidlösa glamouren som gav upphov till STARLET LOOK.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE
OUT OF SHAPE
111 Years Collection 2/2009 Inspirerad av New Wave musikscenen med sitt ursprung i Punken och Electropop, fångar denna trend perfekt dessa två kulturyttringar.
NEO COUTURE
Catwalk to Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspirerad av det androgyna, det kraftfulla och intensiva. Moderiktningen domineras av en svart färgpalett med skarpa skräddasydda snitt med en kylig känsla.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH
ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspirerad av samma dynamiska energi som gav oss Punk och Grunge skapade Schwarzkopf Professional the ELECTRIC YOUTH. I vår hyperkinetiska, interaktiva bloggosfär är det enda sättet att använda en regelbok, att riva sönder den. Den här looken återspeglar ”the tribal culture” perfekt och visar samtidigt att allt fungerar när det gäller mode.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM
ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trenden övergår till fashionabelt - rocka på! Driven av "the wild side", blandar den här looken en rockchic glamour med provocerande och djärva outfits.
HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiasmerande med ljusa blommönstrade tryck från 1970-talet, utvecklade Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Den öppna feminina looken visar en stark hippy-dippy-vibe med lätta, luftiga och avspända klänningar och tofsprydda kaftaner.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT
URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens snabba livsstil och kontinuerliga momentum banar vägen för URBAN SPORTS-trenden. Sportkläder har aldrig sett så bra ut med coola träningsskor, träningskläder och superlätta material.
OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden är en modern tappning av ”old school” glamour, med 50-tals silhuetter, renässansinspirerade nyanser och vackra lockar. Det är feminint, hett och mycket sofistikerat.
.

Se även Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 -Trend 1: OPULENT Trend 2: BEAT ICONTrend 3: COLORAMA

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Caring Body Wash från Nõberu of Sweden

Caring Body Wash från Nõberu of Sweden

Rengör effektivt, har en behaglig doft och innehåller naturliga oljor som återfuktar huden. Finns dessutom som kombinerad duschgel och schampo!
VH Color 100% täckande hårfärg från Vision Haircare

VH Color 100% täckande hårfärg från Vision Haircare

Permanent, parfymfri och 100% vegansk hårfärg utan onödiga tillsatser. VH Color ger trendiga, levande resultat med fantastisk lyster och sval underton.
Jubileumssax från Hikari - hos Lützow of Sweden

Jubileumssax från Hikari - hos Lützow of Sweden

Hikari fyller 50 år och har tillverkat en ny saxmodell som är limited edition fram till september. Ett utmärkt tillfälle att investera i en riktigt bra sax!
I Want Body Volume Powder från Eleven Australia i ny förpackning med pump

I Want Body Volume Powder från Eleven Australia i ny förpackning med pump

Det populära volympudret I Want Body från Eleven Australia har fått en helt ny förpackning och utrustats med en praktisk pump för smidigare användning.
Platinum Hairline - Ny kollektion från Belle Madame

Platinum Hairline - Ny kollektion från Belle Madame

High-tech möter naturen i den nya kollektionen Platinum Hairline från Belle Madame som består av peruker i 50% äkta hår och 50% värmebeständig syntetfiber.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Möt hösten med HeadBrands

Möt hösten med HeadBrands

I höst erbjuder HeadBrands spännande kurser där du som frisör kan boosta både dig själv och din fantasi. Här kan du läsa om några speciellt utplockade guldkorn; HeadBrands Experience, Mazella&Palmer och deras nya koncept "On Demand".
Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Under de tre dagarna i Parma bjöds frisörerna på en helhetsupplevelse med massor av hår, hållbara initiativ och avgörandet i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

När en av världens största tävlingar, Revlon Style Masters Competition, fyller tio år kan man inte förvänta sig annat än ett storstilat firande.
Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Svensk storslam! Hair Magazine träffade de trötta men lyckliga vinnarna i Parma dagen efter vinsten vid Davines World Style Contest. Läs intervjun här.
Gemenskap och glädje på Session.Weekend i Göteborg

Gemenskap och glädje på Session.Weekend i Göteborg

Session Maps fullspäckade inspirationshelg, samlande i år 500 vitklädda frisörer som umgicks, nätverkade och njöt av inspirerande undervisning.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Henrik Danielsson

Henrik Danielsson

På en av hans fyra frisörsalonger i Malmö träffar vi Henrik Danielsson och får ta del av hans historia. Han började som hjälpreda i sin mammas salong, och är idag både frisör och salongägare av frisörkedjan HeadOn.
Fiorella Geraci

Fiorella Geraci

Från Buenos Aires och Stockholm till Växjö och världen. Fiorellas kämparglöd och talang har gjort henne till salongsägare, medlem i Revlon Professional och Alterna Haircares internationella team, trefaldig vinnare av Style Masters och nu även nominerad till Årets Frisör 2017 i Avantgarde. Läs och låt dig inspireras av duktiga Fiorella Geraci!

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till härliga blow out brushes med denna video från Björn Axén. Här får du ta del av styling på modeller med hela fyra olika hårlängder och stilar.
Har du sett den nya glittertrenden?

Har du sett den nya glittertrenden?

Gör hela håret glittrigt, eller lägg in några slingor. Ska dina kunder på festival nu i sommar så kanske det kan vara en idé att föreslå denna festliga look.
Inspiration till brudfrisyrer

Inspiration till brudfrisyrer

Bröllopssäsongen har börjat! Se videon som visar hur du skapar en fin, lite slarvig knut till den stora dagen.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiska flätor

Björn Axén - How to get the look - Bohemiska flätor

Följ med i videon där Sofia Geideby visar hur du gör en enkel, fin och somrig frisyr med flätor!
Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Hair Magazine var på plats under Gocciani Weekend 2018 i Stenungsund. Se vår video från helgen här!