leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Schwarzkopf Professional presenterar Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Som ett framtidstänkande hårvårdsföretag fortsätter Schwarzkopf Professional att koppla ihop det som händer på världens modescener med det verkliga livet genom en fängslande kollektion av inspirerande looker - den här säsongen kommer inspirationen från det förflutna som en gång stod i fokus på världens catwalk-scener.

Ikoniska looker var den enskilt största inspirationskällan tillsammans med den massiva #ThrowBackThursday sociala medierörelsen vilka inte visar några tecken på att sakta ner. Historiska looker är stort. Inspirerade av #throwback fashion movement, lanserar Schwarzkopf Professional denna höst/vinter sin mest ikoniska kollektion någonsin.

Välkommen till the IKONIC Collection från Essential Looks. Sedan 1997 har det funnits över 40 Essential Looks kollektioner över hela världen. den här höst- och vinterkollektionen återupplivar och firar de mest ikoniska klippningarna, färgerna och stilarna från tidigare kollektioner och visar att de fortfarande är lika aktuella idag som de alltid varit. International Creative Director för Schwarzkopf Professional, Simon Ellis beskriver kollektionen:

- Ikoner dör aldrig. De påverkar, de inspirerar, de är relevanta, de är eviga både i det förflutna, idag och i framtiden; så, låt oss fira 20 år av Essential Looks. Var beredd - det är throwback season - men vi har det bästa framför oss!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET
STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005 En trend inspirerad av ikonerna på bio och Hollywoods gyllene era, med klassiska bilder av Monroe, Clara Bow och Grace Kelly som visar sin sensuella utstrålning. Det är just den här tidlösa glamouren som gav upphov till STARLET LOOK.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE
OUT OF SHAPE
111 Years Collection 2/2009 Inspirerad av New Wave musikscenen med sitt ursprung i Punken och Electropop, fångar denna trend perfekt dessa två kulturyttringar.
NEO COUTURE
Catwalk to Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspirerad av det androgyna, det kraftfulla och intensiva. Moderiktningen domineras av en svart färgpalett med skarpa skräddasydda snitt med en kylig känsla.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH
ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspirerad av samma dynamiska energi som gav oss Punk och Grunge skapade Schwarzkopf Professional the ELECTRIC YOUTH. I vår hyperkinetiska, interaktiva bloggosfär är det enda sättet att använda en regelbok, att riva sönder den. Den här looken återspeglar ”the tribal culture” perfekt och visar samtidigt att allt fungerar när det gäller mode.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM
ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trenden övergår till fashionabelt - rocka på! Driven av "the wild side", blandar den här looken en rockchic glamour med provocerande och djärva outfits.
HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiasmerande med ljusa blommönstrade tryck från 1970-talet, utvecklade Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Den öppna feminina looken visar en stark hippy-dippy-vibe med lätta, luftiga och avspända klänningar och tofsprydda kaftaner.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT
URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens snabba livsstil och kontinuerliga momentum banar vägen för URBAN SPORTS-trenden. Sportkläder har aldrig sett så bra ut med coola träningsskor, träningskläder och superlätta material.
OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden är en modern tappning av ”old school” glamour, med 50-tals silhuetter, renässansinspirerade nyanser och vackra lockar. Det är feminint, hett och mycket sofistikerat.
.

Se även Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 -Trend 1: OPULENT Trend 2: BEAT ICONTrend 3: COLORAMA

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

SESSION.SPRAY FLEX från KEVIN.MURPHY hos Session.Map

SESSION.SPRAY FLEX från KEVIN.MURPHY hos Session.Map

Det nya tillskottet hos KEVIN.MURPHY är den lätta och flexibla finish-hårsprayen SESSION.SPRAY FLEX. En snabb lösning för att fixera och kontrollera håret.
Wahl 100 Year Anniversary Cordless Clipper hos Barber Supplier

Wahl 100 Year Anniversary Cordless Clipper hos Barber Supplier

Wahl firar i år 100 år med att släppa en jubileumsmodell baserad på Leo J Wahls första patent 1919. Klippmaskinen finns att köa hos Barber Supplier.
Nya ActyvaBio hos Gocciani

Nya ActyvaBio hos Gocciani

ActyvaBio är en professionell hårvårdserie certifierad enligt COSMOS ORGANIC-standarden som finns att köpa hos Gocciani.
Blonde Life Crème Lightener hos Tendenz

Blonde Life Crème Lightener hos Tendenz

Crème Lightener från Blonde Life-serien ger en vacker blond färg, snabbt och effektivt och finns att köpa hos Tendenz.
Balmain 5 Week Hair Treatment hos Grönberg & Partners

Balmain 5 Week Hair Treatment hos Grönberg & Partners

5 week Hair Treatment är en mjuk och lätt behandling som återfuktar, ger näring och återuppbygger hårets styrka från insidan. Läs mer om nyheten här.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Marianne Valström är vinnaren av Hårkontrolls modelljakt

Marianne Valström är vinnaren av Hårkontrolls modelljakt

För fjärde året i rad söker Hårkontroll efter tjejen med lika härligt hår som personlighet för att vara deras ansikte utåt under år 2019. Här är vinnaren!
Män i fokus på SEB MAN'S lanseringsevent i Stockholm

Män i fokus på SEB MAN'S lanseringsevent i Stockholm

Sebastian Professional bjöd in till lanseringsfest för deras nya serie, SEB MAN, på Nosh and Chow i Stockholm. Läs mer om lanseringen här.
Stockholm Fashion Week bjuder på hårinspiration

Stockholm Fashion Week bjuder på hårinspiration

Senaste veckan har Stockholms och modevärldens fokus legat på Stockholm Fashion Week. Här kan du se inspirerande frisyrer och hårstylingar från Instagram.
Larsson & Lange stylar hår på Copenhagen Fashion Week

Larsson & Lange stylar hår på Copenhagen Fashion Week

L’Oréal bjöd in Hair Magazine backstage för att följa frisörernas arbete innan Hoffmann Copenhagens visning på Copenhagen Fashion Week.
Första International Hairdressing Awards i Madrid

Första International Hairdressing Awards i Madrid

Den första International Hairdressing Awards ägde rum i Madrid i söndags och den bjöd på både en glimrande prisutdelning och en inspirerande runway-show

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Robert Preston

Robert Preston

Robert Preston är idag en av Sveriges mest erkända frisörer. Hair Magazine har träffat denna orädda kreatör som går in i allt med ett barns glädje och nyfikenhet.
Ola Lewitschnick och Emma Mills

Ola Lewitschnick och Emma Mills

Går du förbi Surebabyyes på dagen ser den ut som en helt vanlig salong. På kvällen däremot, då de flesta frisörsalonger är mörka och tysta, händer det alltsom spännande saker i källarlokalen i hjärtat av hippa Hornstull.

Annons

Nya videor se fler videor

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

När Sam Villa inte arbetar med hår älskar han att fiska och denna snygga frisyr är inspirerad av ett fiskenät. Här kan du se hur du skapar frisyren.
Skapa en Donut Braid med Sam Villa

Skapa en Donut Braid med Sam Villa

I denna video visar talangfulle Sam Villa hur du går från en hästsvans, till en donutknut och till sist samlar alla momenten i en charmig fläta.
2 i 1 festhår med Regis Salons

2 i 1 festhår med Regis Salons

I denna video har brittiska Regis Salons samarbetat med Creative Director Kieron Fowles för att skapa två frisyrer som är perfekta till festen.
Lär dig att skugga rötterna med Jenny Strebe och Schwarzkopf

Lär dig att skugga rötterna med Jenny Strebe och Schwarzkopf

I denna video visar Schwarzkopf Professionals tillsammans med Jenny Strebe, @theconfessionsofahairstylist, hur du skuggar rötterna i en reversed balayage.
Julinspirerad hästsvans med ghd

Julinspirerad hästsvans med ghd

Ghd visar i denna video hur du gör en snygg, lockig hästsvans med hårpynt. Se videon här och gör dig klar för att styla julens alla kunder.