leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

På Trends 2018 by Hairstuff, som är norra Sveriges största frisörevent, myllrade inspirationen bland frisörer och utställare. På plats på mässan var det ungefär 25 utställare som visade upp de senaste produktnyheterna och trenderna för alla de 400 förväntansfulla frisörerna. 

En av de spännande kreationerna som visades på scen under kvällen.En av de spännande kreationerna som visades på scenen under kvällen.

I Örnsköldsvik, i hjärtat av Norrland, ligger Fjällräven Center som inte bara är hockeylaget MODO:s hemmaarena, här anordnades även Trends 2018 by Hairstuff – Norra Sveriges största frisörevent. Under en hel dag (och natt) i hockeyrinken kunde de norrländska frisörerna mingla med deras favoritleverantörer på mässan, njuta av en trerättersmiddag och inspireras av visningar med fokus på de senaste trenderna.

Goldwell bjöd på en trendspäckad och kreativ show under middagen.Goldwell bjöd på en trendspäckad och kreativ show under middagen.Goldwell bjöd på en trendspäckad och kreativ show under middagen.

Familjär stämning
På mässan var det ungefär 25 spännande utställare som delade med sig av de senaste produktnyheterna och innovationerna på marknaden. Det var även ett fullspäckat schema som de 400 frisörerna kunde ta del av under dagen.

Närmare 400 frisörer var på plats i Örnsköldsvik för att ta del av Trends 2018 by Hairstuff.Närmare 400 frisörer var på plats i Örnsköldsvik för att ta del av Trends 2018 by Hairstuff.

RefectoCil, Hairtalk, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals och Sebastian Professionals visade de senaste teknikerna och trenderna på scen. Familjeföretaget Hairstuff är Norrlands första och största distributör av frisörprodukter och den familjära stämningen, som är en del av företagets kultur, präglade även eventet. Hela dagen bjöd på massor av inspiration, härliga möten och nya bekantskaper som fortsatte spira under kvällens middag.

Tina Zetterlund från RefectoCil visade de senaste ögonbrynstrenderna.Tina Zetterlund från RefectoCil visade de senaste ögonbrynstrenderna. Emelie Sandström från Wella Professionals visade de senaste trenderna på scen.
Emelie Sandström från Wella Professionals visade de senaste trenderna på scen.

Sebastian Professionals nya satsning SEB MAN betydde massor av herrhår på scen.Sebastian Professionals nya satsning SEB MAN betydde massor av herrhår på scen.

Show och fest
På kvällen välkomnades gästerna in i den andra delen av hockeyrinken där det var uppdukat till en riktig festmåltid med storslagen hårshow. Paul Mitchell bjöd på en glamourös och excentrisk visning med både salongsvänliga frisyrer och fantasifull avantgade. Education Manager Lizette Hederstedt och hennes team visade de senaste trenderna á la Goldwell med fullt fokus på färg, rock n’ roll och fashionforward kreativitet.

Carina Hökeroth från Paul Mitchell bjöd på inspiration under parollen “Live beautifully”.Carina Hökeroth från Paul Mitchell bjöd på inspiration under parollen “Live beautifully”. Hair Magazines Vladimir var på plats och minglade med Hairstuffs ägare Magnus Gustafsson och Miwa Karlsson.Hair Magazines Vladimir var på plats och minglade med Hairstuffs ägare Magnus Gustafsson och Miwa Karlsson.

Schwarzkopf Professional visade flättekniker och bjöd på stylingtips.Schwarzkopf Professional visade flättekniker och bjöd på stylingtips.

Att frisörer är bäst på fest är ingen hemlighet och efter en hel dag med inspiration i toppklass dröjde det inte länge förrän middagen förvandlades till dansgolv. Tack Hairstuff för ett professionellt event med mycket hjärta.

Inspirationen sprudlade från scenen under hela mässan.
Inspirationen sprudlade från scenen under hela mässan.

Text: Camilla Svensson
Foto:
Sandra Silén

Se fler bilder i galleriet nedan.Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

Med Rodeo Star Thickening Style Foam från R+Co får du omedelbart tjockare hår och mer fyllighet och volym. Lär mer om produkten här.
Ringlight - för snygga frisyrbilder i salongen

Ringlight - för snygga frisyrbilder i salongen

Ringlight är det perfekta hjälpmedlet för att ta snygga före- och efterbilder på din kunds nya frisyr i salongen. Läs mer här.
Gold Luxury Hair Masque

Gold Luxury Hair Masque

Hos HeadBrands hittar ni nu Gold Luxury Hair Masque, en vårdande mask som gör torrt och livlöst hår mjukt och glansigt. Läs mer här!
Doftljus och presentaskar från Maria Nila

Doftljus och presentaskar från Maria Nila

Veganska hårvårdsproducenten Maria Nila fortsätter att bredda sitt sortiment med produkter utöver hårvård och hårstyling. Nu med doftljus och presentaskar.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection från Wella

Cleansing Conditioner - Oil Reflection från Wella

Ett av Wellas nya tillskott är ett rengörarande balsam helt utan parabener, sulfater och silikon som efterlämnar håret rent, mjukt, återfuktat och glansigt.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Kraft Haircare bjuder in till inspirerande visning med Kirsten Demant

Kraft Haircare anordnade en lunchvisning tillsammans med Kirsten Demant från Davines. Visningen fokuserade främst på röda, svarta och blonda hår.
Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff bjöd på allt från inspirerande shower på scen, nya produkter och trender till en trerättersmiddag och dans. Läs och se bilder här.
Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Förra helgen bjöds Sam Villa, Global Artistic Ambassador för Redken, in till det snabbt växande salongskonceptet Creative Headz för workshop med hela teamet.
Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals internationella TrendVision 2018 gick av stapeln i Lissabon, och frisörer från hela världen hade samlats för en Creative Retreat Experience. Se mer här!
Highlights on Tour besökte Kristianstad

Highlights on Tour besökte Kristianstad

Frisörföretagarnas nya satsning, Highlights on Tour, har turnerat runt i landet under hösten. Hair Magazine hängde med till årets sista stopp; Kristianstad.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Robert Preston

Robert Preston

Robert Preston är idag en av Sveriges mest erkända frisörer. Hair Magazine har träffat denna orädda kreatör som går in i allt med ett barns glädje och nyfikenhet.
Johan Kristensen

Johan Kristensen

Johan Kristensen är hårstylisten som delar upp yrkeslivet mellan lugnet på salongen i Gävle och hetsen kring shower med Schwarzkopf. Och han älskar det. – Jag får verkligen det bästa av två världar. Läs den inspirerande intervjun här:

Annons

Nya videor se fler videor

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Talangfulle Benjamin Martin visar i denna tutorial tre olika festuppsättningar som passar utmärkt till fest och bröllop. Se videon här,
ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

I denna video visar ghd hur man skapar det perfekta vågiga håret med en plattång.
Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.