leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Fullsatt inspirationskväll med Wella Nordic i Stockholm

Våren hos Wella är både inkluderande, befriande och rolig. I en tid då kampen för jämlikhet växer sig större för varje dag vill Wella uppmana till respekt, frihet och allas lika värde. I vår är det personliga uttrycket viktigare än någonsin.

Vårens färgglada trend kan tolkas på många olika sätt. Vårens färgglada trend kan tolkas på många olika sätt. 

Wella Nordic Team Event inleddes med mingel, god mat och bubbel innan alla deltagarna samlades i lokalen på Riddargatan i Stockholm för att lyssna och lära sig av Wella Nordics team som fanns på plats för att dela med sig av alla sina bästa tips. Med Anki Moe McCorry i täten bjöds det på både skratt och mer allvarliga ämnen, samtidigt som det såklart även hanns med både härligt inspirerande trendspaningar och look and learns.

Se även: Nontouring Shift - Wella Professionals SS18

Anki Moe McCorry från Wella Nordic Norge peppade alla med inspirerande tips och fina hår.Anki Moe McCorry från Wella Nordic Norge peppade alla med inspirerande tips och fina hår.

Vårens trender är svåra att missa
Med avstamp i hur rådande samhällsklimat har påverkat våren och sommarens trender, leddes diskussionen snabbt in på jämlikhet och allas lika värde. 

– Som en reaktion på vad som händer i samhället just nu ser vi mycket fokus på frihet och individualitet, både genom mode, make-up och såklart hår. Vi vågar mer och vill hylla att vi alla är olika och att det är något väldigt fint, berättade Anki Moe passionerat från scenen.

Denna samhällstendens har därmed påverkat många av säsongens mest tongivande trender. Hår som syns, både i volym och färg. Med nyanser som går från ljusa pasteller till neon och lockar i alla dess former och texturer finns det något för alla.

Läs även: Nya System Professional lanserades i Stockholm

Jari Palin från Wella Nordic Finland beskriver hur han skapade denna blonda, lockiga frisyr på sin modell. Jari Palin från Wella Nordic Finland beskriver hur han skapade denna blonda, lockiga frisyr på sin modell. 

Kvällens alla fina modeller och frisyrer, från blonda lockar till långa neon-färgade längder. Kvällens alla fina modeller och frisyrer, från blonda lockar till långa neon-färgade längder.

Våga fråga och få fler kunder att komma tillbaka
Under kvällen delade Wella Nordic Teamet även med sig av sina bästa tips för hur man håller sig uppdaterad på de senaste trenderna och vad man kan göra för att få sin verksamhet att växa.

–Det låter kanske enkelt men nyckeln till framgång är att se varje kund. Vi måste prata om vad den vill göra med sitt hår, rekommendera frisyrer eller färger som den kan passa i och tipsa om hur kunden kan ta hand om håret hemma, berättade Anki Moe.

Teamets bästa tips är därför att man som frisör inte får glömma att kunderna kommer för att få hjälp och att det är alla frisörers jobb att dela med sig av sin kunskap på allra bästa sätt.

Text: Hanna Cronsjö
Foto: Wella Nordic/ Mikael Sjöberg

Se fler bilder från kvällen i galleriet:Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Nya Redken Color Extend Blondage

Nya Redken Color Extend Blondage

Med nya Color Extend Blondage schampo och balsam från Redken kan färgbehandlat blont hår bli ljusare, starkare och se bättre ut.
Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

No Frizz Instant De-Frizzer är ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet i torrt hår.
ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH är perfekt när håret behöver djuprengöras ordentligt och återställas till sitt naturliga tillstånd utan att ta bort naturliga oljor eller färg.
Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nya ghd Oval Dressing Brush är en klassisk groomingborste tillverkad av nylonborst, som både vårdar och ger glans.
Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp är serien som ger näring till både hår och hårbotten. Schampo. balsam och leave-on behandling arbetar för att skapa en hälsosam hårbotten.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

Nu har de nationella vinnarna i Goldwells Color Zoom Challenge blivit korade. In och se vem som tog hem de prestigefyllda titlarna i år och får representera Sverige i Toronto i September.
Möt hösten med HeadBrands

Möt hösten med HeadBrands

I höst erbjuder HeadBrands spännande kurser där du som frisör kan boosta både dig själv och din fantasi. Här kan du läsa om några speciellt utplockade guldkorn; HeadBrands Experience, Mazella&Palmer och deras nya koncept "On Demand".
Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Under de tre dagarna i Parma bjöds frisörerna på en helhetsupplevelse med massor av hår, hållbara initiativ och avgörandet i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

När en av världens största tävlingar, Revlon Style Masters Competition, fyller tio år kan man inte förvänta sig annat än ett storstilat firande.
Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Svensk storslam! Hair Magazine träffade de trötta men lyckliga vinnarna i Parma dagen efter vinsten vid Davines World Style Contest. Läs intervjun här.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Cathrin Bernval Norlin (Q&A)

Cathrin Bernval Norlin (Q&A)

Cathrin är en svensk frisör som, sedan många år tillbaka, bor och jobbar i Oslo. Hon har jobbar på På Håret Skøyen och ingår även i deras duktiga kreativa team. Läs mer om henne här!
Matilda Paulsson (Q&A)

Matilda Paulsson (Q&A)

Vi har fått chansen att ställa frågor till Matilda Paulsson på salong Eriksson & Robach, vinnare av Fondation Guillaumes fototävling 2016. Läs om den duktiga frisören här:

Nya videor se fler videor

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.
Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Den 19 juni lanserade Hair Magazine Frisörens dag för att fylla frisöryrket. Se chefreaktör Camilla Svenssons tal till alla nordiska frisörer.
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till härliga blow out brushes med denna video från Björn Axén. Här får du ta del av styling på modeller med hela fyra olika hårlängder och stilar.
Har du sett den nya glittertrenden?

Har du sett den nya glittertrenden?

Gör hela håret glittrigt, eller lägg in några slingor. Ska dina kunder på festival nu i sommar så kanske det kan vara en idé att föreslå denna festliga look.
Inspiration till brudfrisyrer

Inspiration till brudfrisyrer

Bröllopssäsongen har börjat! Se videon som visar hur du skapar en fin, lite slarvig knut till den stora dagen.