leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Fullsatt inspirationskväll med Wella Nordic i Stockholm

Våren hos Wella är både inkluderande, befriande och rolig. I en tid då kampen för jämlikhet växer sig större för varje dag vill Wella uppmana till respekt, frihet och allas lika värde. I vår är det personliga uttrycket viktigare än någonsin.

Vårens färgglada trend kan tolkas på många olika sätt. Vårens färgglada trend kan tolkas på många olika sätt. 

Wella Nordic Team Event inleddes med mingel, god mat och bubbel innan alla deltagarna samlades i lokalen på Riddargatan i Stockholm för att lyssna och lära sig av Wella Nordics team som fanns på plats för att dela med sig av alla sina bästa tips. Med Anki Moe McCorry i täten bjöds det på både skratt och mer allvarliga ämnen, samtidigt som det såklart även hanns med både härligt inspirerande trendspaningar och look and learns.

Se även: Nontouring Shift - Wella Professionals SS18

Anki Moe McCorry från Wella Nordic Norge peppade alla med inspirerande tips och fina hår.Anki Moe McCorry från Wella Nordic Norge peppade alla med inspirerande tips och fina hår.

Vårens trender är svåra att missa
Med avstamp i hur rådande samhällsklimat har påverkat våren och sommarens trender, leddes diskussionen snabbt in på jämlikhet och allas lika värde. 

– Som en reaktion på vad som händer i samhället just nu ser vi mycket fokus på frihet och individualitet, både genom mode, make-up och såklart hår. Vi vågar mer och vill hylla att vi alla är olika och att det är något väldigt fint, berättade Anki Moe passionerat från scenen.

Denna samhällstendens har därmed påverkat många av säsongens mest tongivande trender. Hår som syns, både i volym och färg. Med nyanser som går från ljusa pasteller till neon och lockar i alla dess former och texturer finns det något för alla.

Läs även: Nya System Professional lanserades i Stockholm

Jari Palin från Wella Nordic Finland beskriver hur han skapade denna blonda, lockiga frisyr på sin modell. Jari Palin från Wella Nordic Finland beskriver hur han skapade denna blonda, lockiga frisyr på sin modell. 

Kvällens alla fina modeller och frisyrer, från blonda lockar till långa neon-färgade längder. Kvällens alla fina modeller och frisyrer, från blonda lockar till långa neon-färgade längder.

Våga fråga och få fler kunder att komma tillbaka
Under kvällen delade Wella Nordic Teamet även med sig av sina bästa tips för hur man håller sig uppdaterad på de senaste trenderna och vad man kan göra för att få sin verksamhet att växa.

–Det låter kanske enkelt men nyckeln till framgång är att se varje kund. Vi måste prata om vad den vill göra med sitt hår, rekommendera frisyrer eller färger som den kan passa i och tipsa om hur kunden kan ta hand om håret hemma, berättade Anki Moe.

Teamets bästa tips är därför att man som frisör inte får glömma att kunderna kommer för att få hjälp och att det är alla frisörers jobb att dela med sig av sin kunskap på allra bästa sätt.

Text: Hanna Cronsjö
Foto: Wella Nordic/ Mikael Sjöberg

Se fler bilder från kvällen i galleriet:Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

Schampo och hårmask som bevarar svala silvriga toner och eliminerar gula/orange toner. Finns både för blonda hår och för mörka färgade hår.
Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Torrschampo och styling i samma produkt! Keune Blend Refreshing Balm absorberar fett utan att lämna några rester.
Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Med nya BC Bonacure får du chansen att upptäcka kraften från hudvårdsteknologier för alla olika hårtyper. Läs mer om produkterna här:
BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

Nya Miracurl MKII tar automatiska locktänger till en helt ny nivå. Dina kunder kan få det utseende de önskar med bara ett verktyg.
ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight är en lätt och kompakt resefön med kraftfull prestanda. Den är 60% lättare än ghd aura professional hairdryer men med en kapacitet på 85%.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Schwarzkopf Professionals prisvärda produktserie BC Bonacure har nylanserats! Ta en titt på deras produktpresentation som nyligen tog plats i Stockholm.
Västkustens bästa barberare är utsedd!

Västkustens bästa barberare är utsedd!

Första semifinalen i tävlingen Årets Barberare 2018 är avgjord! Amin Iranmanesh från Randevu Barbershop i Göteborg tog hem vinsten och kan nu titulera sig som Västkustens bästa barberare.
Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals TrendVision Awards 2018. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.
Team Sweden – Behind the scenes

Team Sweden – Behind the scenes

Vid Intercoiffures nordiska kongress fick Team Swedens visning stående ovationer. Möt Joakim Roos och Linda Schuster som var med och skapade den hyllade visningen.
Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Efter 50 år har Cosmoprof vuxit till ett av världens största arrangemang i den professionella skönhetsbranschen. Spana in allt från mässan här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Linda Schuster

Linda Schuster

Linda Schuster från Salong Etage i Karlskrona älskar att tävla. I år har hon både kammat hem nationellt guld i American Crew All-Star Challenge och silver i Style Masters Contest.
Joe-Yves Asmar

Joe-Yves Asmar

– I början av min karriär fick jag nej från de största salongerna, men några år senare när jag sedan hade möjligt att jobba där, valde jag bort dem för att gå min egen väg.

Annons

Nya videor se fler videor

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Hair Magazine var på plats under Gocciani Weekend 2018 i Stenungsund. Se vår video från helgen här!
De första hårtorkarna i salongerna

De första hårtorkarna i salongerna

I denna video kan du se vad som hänt med utrustningen i frisörsalongerna sedan de första torkhjälmarna flyttade in under 1920-talet.
Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston presenterar fem olika herrfrisyrer som kvinnor bara älskar. Vi kan avslöja att både David Beckham, Brad Pitt och George Clooney är med.
Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Följ med när L'Oréal Professionnel i slutet av januari bjöd in till pressevent i Paris i samband med vårens lanseringar av två naturliga och hållbara nyheter.