leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell och KMS bjöd på ett kreativt event med frisörer från hela världen

De svenska finalisterna, som deltog i Color Zoom Live Challenge 2017 i Barcelona.Glada deltagare på Global Zoom i Barcelona. Fr.v. Stefan Backman, Arminas modell, Armina Duracak, Anelas modell, Anela Muminhodzic, Danis modell, Dani Abunar och Christian Nowak (Nordisk Sales Director).


Barcelona, en metropol som associeras med inspirerande kreativitet och nyskapande konst, var platsen för årets Global Zoom Event. Över 3 000 frisörer från hela världen samlades 8–9 oktober för att uppleva två spännande dagar fyllda av inspiration, dela sin passion för yrket, och för att lära av de bästa. En av de många höjdpunkterna var världspremiären för Goldwells Color Zoom ’18 Collection; ELEMENTAL.

 Lansering av Color Zoom Collection ’18 ELEMENTAL Lansering av Color Zoom Collection ’18 ELEMENTAL. 

Nordisk välkomstmiddag
Lördagen den 7 oktober välkomnades alla nordiska deltagare på beach club SHOKO vid Barcelonas strandpromenad. För att hylla Finlands 100-årsjubileum av sin självständighetsförklaring var alla länder klädda i sina respektive färger. Birger Von Holdt, ytterst ansvarig för norden, hälsade alla välkomna, och hyllade de nordiska vinnarna av Color Zoom Challenge.

 

På välkomstmiddagen var svenskarna klädda i gult och blått.


SÖNDAG:

Welcome Session
På söndagen började det officiella programmet för Global Zoom med Welcome Session, där de senaste nyheterna från Goldwell och KMS presenterades. Goldwells nyskapande färginnovation, @Pure Pigments, som kommer att lanseras 2018 presenterades samt KMS kollektion Genderless Grooming, och de 3 nya FINISH-produkterna. Till sist introducerades frisörerna även för den senaste lanseringen från Kerasilk – Kerasilk Style – ett helt nytt segment i kategorin ’exklusiv styling’.

Goldwells nyskapande färginnovation, @Pure Pigments, som kommer att lanseras 2018 presenterades. Visning med nya stylingserien Kerasil Style på Global Zoom i Barcelona.
Nästa år lanseras @Pure Pigments, en direktverkande pigment i High Definition (HD), som höjer färgen med en livlighet och glans man inte sett tidigare.  Frisörerna fick även se en visning med nya stylingserien Kerasilk Style.


Color Zoom Live Challange 
Efter välkomstsessionen var Color Zoom Live Challenge igång där de nationella vinnarna i de tre kategorierna - Partner, Creative och New Talent - visade upp sin kreativitet och tolkning av den nuvarande Goldwell Color Zoom Collection, IN-FLUX. I år tolkade 97 nationella finalister, från 38 olika länder kollektionen samtidigt som de representerade sina länder under Color Zoom Live-finalen.

De svenska finalisterna, som deltog i Color Zoom Live Challenge:

Partner: Dani Abunar

Creative: Armina Duracak

New Talent: Anela Muminhodzic


Se de svenska vinnarbidragen här! 


Goldwell Color Zoom Live Challenge 2017 i BarcelonaPå Color Zoom Live Challenge skulle alla finalister återskapa sin vinnarfrisyr på 3 timmar.

Här ses Anela Muminhodzics modell på Color Zoom Live Challenge i Barcelona.Här ses Anela Muminhodzics modell.

Artist Sessions 
Under dagen hölls inspirerande Artist Sessions där frisörerna kunde uppleva världsberömda frisörer på scenen. The Master Design Team presenterade fashion-forward kreationer, från Goldwells signaturprogram, som fokuserar på rena linjer, design och färg. Jay Mahmood, Global Haircutting Ambassador, var också på scenen samt Australiens mest prisbelönta frisör, Shane Henning, som presenterade sina senaste skapelser.

Shane Henning klipper och stylar på scen.
Shane Henning klipper och stylar på scen. En av Shane Hennings looker. 
Jay Mahmood på scen.
Jay Mahmood på scen.


Galashow & After Party 
På kvällen var det dags för galashowen som i år hölls i CCIB Auditorium - den perfekta platsen att avsluta eventets första dag på.  Under galashowen presenterades nästa års Color Zoom Collection och de globala guldvinnarna korandes.

I år vann Maxim Sotnikov från Ryssland New Talent Category - kategorin för unga kreativa färgentusiaster med mindre än 5 års erfarenhet; Dylan Tung från Singapore vann Creative Category - kategorin för frisörer med mer än 5 års erfarenhet; och Mio Sota från USA vann Partner Category - kategori för frisörer som har jobbat för Goldwell under de senaste 2 åren för shower eller seminarier.

De globala guldvinnarna blir nu en del av Global Color Zoom Creative Team.

 Goldwell Global Zoom 2017 i Barcelona

Vinnarna av Global Color Zoom Challenge 2017 i Barcelona

Vinnarna av Global Color Zoom Challenge 2017 i Barcelona. Fr.v. Mio Sota från USA, Dylan Tung från Singapore, Maxim Sotnikov från Ryssland.

Goldwell Global Zoom 2017 i Barcelona

Galashowen som hölls i maffiga CCIB Auditorium, Barcelona.


MÅNDAG:

Artist Sessions & Farewell Party 
Måndagen bjöd på fler Artist Sessions. MBE Salon Business Panel och Kao Salong´s Global President Cory Couts intervjuades av journalister från USA, Storbritannien, Nederländerna och Österrike om möjligheterna med sociala medier för salongerna. KMS Global Style Council presenterade deras tankar om KMS 2018 kampanjen med HIGHstyle och STREETstyle looks från de nya globala storstäderna - Amsterdam, Melbourne och San Francisco.  Till sist gav Color Zoom '17 Creative Team en inblick i nya ELEMENTAL kollektionen och de många fasetterna och tekniska detaljerna.

Publiken fick även en liten sneak peak på de nye KMS-lookerna 2018.Publiken fick även en liten sneak peak på de nye KMS-lookerna 2018.

Måndagen avslutades sedan på bästa möjliga sätt, nämligen med ett Farewell Party som arrangerades på tre av Barcelonas mest extravaganta beach clubs. Detta var även avslutet på ännu ett perfekt Global Zoom event! 

Anela, som var en av de tävlande från Sverige var nöjd med tävlingen och sin prestation:
- Att tävla i Color Zoom Live har varit något av det mäktigaste jag har varit med om! Jag har fått så mycket inspiration med mig hem och övervunnit en hel del rädslor när det kommer till att tävla live. Det roligaste var nog att få så mycket positiv feedback från alla möjliga människor som stod runt oss och fotade min modell, Cornelia Enghol. Det gav en bekräftelse om att man gjort något bra.

När Anela får frågan om hon tänker ställa upp nästa år svarar hon:
- Det tänker jag absolut! Då ska jag träna ännu mer och gå in för det som aldrig förr! Hoppas vi ses i Toronto! 

Global Zoom Farewell Party arrangerades på tre av Barcelonas mest extravaganta beach clubsGlobal Zoom Farewell Party arrangerades på tre av Barcelonas mest extravaganta beach clubs.


Se fler bilder från eventet här:

Läs även: Goldwell Color Zoom Challenge 2016 avgjordes i Stockholm

Anela, som var en av de tävlande från Sverige var nöjd med tävlingen och sin prestation:

-          Att tävla i Color Zoom Live har varit något av det mäktigaste jag har varit med om! Jag har fått så mycket inspiration med mig hem och övervunnit en hel del rädslor när det kommer till att tävla live. Det roligaste var nog att få så mycket positiv feedback från alla möjliga människor som stod runt oss och fotade min modell, Cornelia Enghol. Det gav en bekräftelse om att man gjort något bra.


När Anela får frågan om hon tänker ställa upp nästa år svarar hon:

-          Det tänker jag absolut! Då ska jag träna ännu mer och gå in för det som aldrig förr! Hoppas vi ses i Toronto! 

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

RETOUCH.ME - Root touch-up spray Kevin Murphy

RETOUCH.ME - Root touch-up spray Kevin Murphy

En root touch-up spray med torr, satinfinish för att snabbt och diskret dölja utväxt och täcka grått hår mellan färgbehandlingarna. Läs mer här.
Ny högklassig, parfymfri produktserie från Sim Sensitive

Ny högklassig, parfymfri produktserie från Sim Sensitive

DS produktserie är speciellt utvecklad för de som vill förebygga överbelastning av kemikalier, eller lider av doftöverkänslighet.
Nya plattången True Divinity MK2 Black från HH Simonsen

Nya plattången True Divinity MK2 Black från HH Simonsen

True Divinity är ett exklusivt stylingverktyg som kombinerar estetik, kvalitet och skonsamhet med modern teknologi. Läs mer om plattången här.
Nya Mad About Curls & Waves  från Schwarzkopf Professional

Nya Mad About Curls & Waves från Schwarzkopf Professional

Mad About Curls & Waves är ett heltäckande vård- och stylingkoncept speciellt framtaget för olika typer av självlockigt hår. Läs om Schwarzkopfs nya serie som låter dig framhäva dina kunders unika personlighet!
Curling Wand från Cloud Nine

Curling Wand från Cloud Nine

Cloud Nine Curling Wand är verktyget som är perfekt för att skapa både slarviga beachlockar och lockar med volym. Läs mer om Curling Wand här.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Intercoiffures nordiska kongress levererade i världsklass

Intercoiffures nordiska kongress levererade i världsklass

I år stod Sverige som värdland och styrelsen arrangerade en helg som verkligen innehöll allt och lite till. Läs mer och se bilderna här.
Bilder från röda mattan på Årets Frisör 2018

Bilder från röda mattan på Årets Frisör 2018

Sågs du på röda mattan på Årets Frisör? I så fall kanske du har fastnat på bild! Ta och titta igenom vårt "rödamattangalleri" för att hitta dig själv och kollegorna!
Årets frisör 2018 - Höjdpunkterna från Frisörsveriges största event

Årets frisör 2018 - Höjdpunkterna från Frisörsveriges största event

När Årets Frisör 2018 arrangerades på Vasateatern i Stockholm fanns hela Sveriges frisörelit på plats för att prisa förra årets mest framstående frisörer.
Grattis alla vinnare på Årets Frisör 2018!

Grattis alla vinnare på Årets Frisör 2018!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylade hår till Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylade hår till Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, tillsammans med L'Oréal Professionnel, stylade okonstlat och ungdomligt hår till Cecilie Bahnsens visning vid Copenhagen Fashion Week.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Chriss Berner

Chriss Berner

Salong NOVO är en Stockholmssalong där tävlingsandan är stark. Här är det stilrent, avslappnat och kul! Läs om Chriss Berners, härliga salong där kreativiteten och samspelet mellan frisörerna välkomnar alla sorters kunder.

Annons

Nya videor se fler videor

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston presenterar fem olika herrfrisyrer som kvinnor bara älskar. Vi kan avslöja att både David Beckham, Brad Pitt och George Clooney är med.
Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Följ med när L'Oréal Professionnel i slutet av januari bjöd in till pressevent i Paris i samband med vårens lanseringar av två naturliga och hållbara nyheter.
Team KEVIN.MURPHY backstage med Ida Sjöstedt på Fashion Week

Team KEVIN.MURPHY backstage med Ida Sjöstedt på Fashion Week

Se team KEVIN.MURPHY backstage på Fashion Week Stockholm 2018 under deras arbete med Ida Sjöstedts visning ICONIC.
Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med knutar

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med knutar

I denna tutorial från Björn Axén får du lära dig att göra en fin uppsättning med knutar.