leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn

Modehuset Gold bjöd in 800 frisörer från hela världen till galakvällen Gold International Show i Köpenhamn. De båda grundarna Marco Merie och Victor Moreno presenterade en helkväll med show, cirkuskonster och flera nya lanseringar.

Grundarna Victor Moreno och Marco Merie var kvällens värdar.Grundarna Victor Moreno och Marco Merie var kvällens värdar.

Det skandinaviska modehuset Gold, som startade som en idé på en restaurang för snart tio år sedan, har nu ett fullt sortiment och är representerade på 18 marknader runt om i Europa. Succén måste varit extra påtaglig för den danska duon, Marco Merie och Victor Moreno, när de stod på scen framför de 800 frisörerna som kommit till Köpenhamn för att ta del av Gold International Show och lanseringen av deras allra första look book.

Wallamans stod för underhållningen under middagen och bjöd på både akrobatik och sång från bland annat musikalen ”West Side Story”.Wallamans stod för underhållningen under middagen och bjöd på både akrobatik och sång från bland annat musikalen ”West Side Story”.Wallamans stod för underhållningen under middagen och bjöd på både akrobatik och sång från bland annat musikalen ”West Side Story”.

Gold satsar stort på färg och de här modellerna har alla färgats i intensiva, men ändå sofistikerade nyanser.Gold satsar stort på färg och de här modellerna har alla färgats i intensiva, men ändå sofistikerade nyanser. Perfekt både på jobbet och på klubben.

Produktiv duo
Galakvällen hölls i den anrika Cirkusbygningen i Köpenhamn, där Wallmans vanligtvis huserar. Detta utnyttjades till fullo då gästerna fick ta del av både sånger, akrobatik och cirkuskonster från nöjeshusets ensemble. Marco och Victor stod själva som cirkusdirektörer mitt i manegen och ledde showen. Mellan uppträdandena berättade de om skapandeprocessen, de senaste produktnyheterna och presenterade sitt kreativa team.

De båda grundarna har minsann inte legat på latsidan den senaste tiden. De har skapat både varumärkets look book, en klipp- och färgkollektion med stegvis beskrivningar av åtta modeller samt en ny produktkatalog. Boken, som faktiskt är en inbunden bok i svart och guld, är tänkt att inspirera både frisörer och kunder. De 50 frisyrerna som är representerade i boken är skapade av Gold International Artistic Team, där Ari Koponen från Sverige är med, i HeadBrands studio i Köpenhamn.

Läs även: En hel helg med HeadBrands

Klippningen har inspirerats av modellens ansiktsform och de klara färgerna i luggen kompletterar frisyren och ger den ett mjukare uttryck.Klippningen har inspirerats av modellens ansiktsform och de klara färgerna i luggen kompletterar frisyren och ger den ett mjukare uttryck. Under kvällen presenterade Victor och Marco Golds senaste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond och Vitamin Miracle.Under kvällen presenterade Victor och Marco Golds senaste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond och Vitamin Miracle.

Över 800 frisörer deltog när Gold bjöd in till fest i Cirkusbygningen i Köpenhamn.Över 800 frisörer deltog när Gold bjöd in till fest i Cirkusbygningen i Köpenhamn.

Alla 800 frisörer som deltog vid eventet fick med sig ett exemplar av Golds allra första look book hem.Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn.Alla 800 frisörer som deltog vid eventet fick med sig ett exemplar av Golds allra första look book hem.

Oändlig kreativitet
Professionella hårfärger är det senaste tillskottet i Golds sortiment. För att öka de kreativa möjligheterna ytterligare avslöjade de under kvällen sin allra senaste nyhet; Metamorphic Salon System med Healing Bond som reparerar svavelbindningarna vid kemiska behandlingar och Vitamin Miracle som stärker och ger näring till håret.

Vid kvällens stora final och hårshow äntrade närmare 40 modeller scenen i allt från kommersiella stylingar och grafiska klippningar till storslagna avantgardekreationer. Färgskalan var lekfull men sofistikerad. Modellerna visade stolt fram sina frisyrer i violett blont, intensivt rött, chokladbrunt och härligt nattsvart. Där fanns något för alla smaker och Gold visade att deras kreativitet är oändlig. Victor och Marco menar allvar, de satsar helhjärtat och har allt att vinna!

Text & foto: Camilla Svensson

Se fler bilder från galakvällen i galleriet nedan.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Matrix SoColor Cult med 27 intensiva färger

Matrix SoColor Cult med 27 intensiva färger

Matrix SoColor Cult är en hårfärgsserie med en omfattande färgpalett med 27 färger som kan anpassas i intensitet och hållbarhet.
Hold.Me Hairspray från Design.Me hos Baldacci

Hold.Me Hairspray från Design.Me hos Baldacci

En hårspray - 3 olika stadga! Hold.Me Hairspray har ett justerbart munstycke som gör att det kan anpassas efter exakt den stadga som efterfrågas.
Soft Mousse från disp finns nu hos Hairstuff

Soft Mousse från disp finns nu hos Hairstuff

Soft Mousse från disp är en vårdande och formgivande mousse som ger stadga och naturlig volym, samt ett fullvärdigt värmeskydd vid användning av värmeverktyg.
Tre nyheter från Eksperience

Tre nyheter från Eksperience

Revlon Professional utökar Eksperience-sortimentet med tre nya produkter; en sulfatfri cleanser, ett fuktgivande balsam och ett balsam för behandlat hår.
Body Builder från Living Proof nu hos Session.Map

Body Builder från Living Proof nu hos Session.Map

Body Builder från Living proof är en fyllighetsgivande spray som anpassas efter hårets specifika behov och skapar omedelbar fyllighet med luftighet och rörelse.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Förra helgen bjöds Sam Villa, Global Artistic Ambassador för Redken, in till det snabbt växande salongskonceptet Creative Headz för workshop med hela teamet.
Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals internationella TrendVision 2018 gick av stapeln i Lissabon, och frisörer från hela världen hade samlats för en Creative Retreat Experience. Se mer här!
Highlights on Tour besökte Kristianstad

Highlights on Tour besökte Kristianstad

Frisörföretagarnas nya satsning, Highlights on Tour, har turnerat runt i landet under hösten. Hair Magazine hängde med till årets sista stopp; Kristianstad.
Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn

Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn

Modehuset Gold bjöd in 800 frisörer från hela Skandinavien till en galakväll i Köpenhamn, med show, cirkuskonster och flera nya lanseringar.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Över 250 frisörer hade rest från Nordens alla hörn för att ta del av den allra första HeadBrands Xperience, och vilken upplevelse det blev!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Frida Andersson

Frida Andersson

2016 var året då Frida Andersson vann några av Norges mest prestigefyllda priser i branschen, men nu är hennes nästa utmaning att på heltid utbilda för Goldwell!

Annons

Nya videor se fler videor

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.
Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Är du nyfiken på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Genom att ta detta 9 minuters-seminarium får du lära dig det du behöver veta.
Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.