leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Färgstark inspirationskväll med Goldwell

Under ett exklusivt event på Meeting Room i Stockholm fick de inbjudna frisörerna ta del av tips, inspiration och de senaste produktnyheterna från Goldwell. På plats fanns Goldwells affischnamn Jay Mahmood, Dani Abunar och Goldwells egna tekniker Josefine Lindholm och Sofie Olofsson för att inspirera publiken med look-and-learns och fina visningar.

Alla kvällens fina modeller.

Alla kvällens fina modeller.

Goldwells inspirationskväll i Stockholm inleddes med mingel, snittar och bubbel. Lizette Hederstedt, Education Manager Sverige, hälsade alla välkomna och kvällen fortsatte sedan med visningar, handfasta tips och demonstrationer. Först ut på scenen var Josefine Lindholm och Sofie Olofsson med sina modeller för Color Zoom Collection 2018, Elemental. Kollektionen har tagits fram med inspiration till färgen från glimrande mineraler, och stylingen är stilren och futuristisk. Jay Mahmood, som är Goldwells Global Haircutting Ambassador, tog sedan plats på scenen för att prata om klippning. Han har tagit fram Goldwells internationella utbildningsprogram för klippning och uppmanar alla att utmana sig själva samt bli mer disciplinerade.

– Många frisörer blir lite bekväma och kör på samma säkra kort gång på gång, vilket vi på Goldwell vill förändra. Man måste utgå från varje individ och vad som passar kunden som sitter i stolen just då. När jag klipper någon blir det en skräddarsydd frisyr för just den personen, berättar Jay från scenen.

Läs även: Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Dani Abunar stylar klart ett härligt rött hår. Dani Abunar stylar klart ett härligt rött hår. 

Jay demonstrerade detta genom att klippa två modeller på scenen samtidigt som publiken passade på att ställa frågor kring de olika momenten. Efteråt fick publiken ta del av en minivisning med inspiration från Tom Ford och den skräddarsydda couture-looken.

Ett helt nytt sätt att se på färg
När Dani Abunar äntrade scenen var det fullt fokus på färg, mer specifikt Goldwells senaste innovation – @Pure Pigments.

– Efter att ha forskat fram Pure Pigments i 17 år kan vi äntligen presentera den här fantastiska produkten för er. Jag kan helt ärligt säga att den har förändrat hur jag ser på färg. Glansen och djupet som den här produkten skapar är otrolig, berättar Dani.

Läs även: Goldwell Color Zoom Challenge 2017 - Nationella vinnare

Modellerna blir sminkade innan visningen. Modellerna blir sminkade innan visningen. 

Jay Mahmood klipper en cool, kort frisyr. Jay Mahmood klipper en cool, kort frisyr. 

För att visa hur @Pure Pigments fungerar i praktiken välkomnade Dani flera modeller ut på scenen. Genom att tillsätta en eller fler av nyanserna av @Pure Pigments i Goldwells färger blir resultatet djupare och mer dynamiskt utan att färgerna blandas. Pigmenten finns i boostande färger som rött och gult, och korrigerande blått och grönt. Nyanserna fäster i olika lager i hårstrået vilket gör att håret får flerdimensionella färgskiftningar beroende på hur ljuset faller.

Dani bjöd även på stylingtips för hur man skapar lookerna som modellerna visade upp. Kvällen avslutades sedan med att man fick se alla medverkande modeller en sista gång innan alla lämnade eventet med ett leende på läpparna.

Text: Hanna Cronsjö
Foto: Mikael Sjöberg för Goldwell

Se fler bilder i galleriet:Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

Schampo och hårmask som bevarar svala silvriga toner och eliminerar gula/orange toner. Finns både för blonda hår och för mörka färgade hår.
Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Torrschampo och styling i samma produkt! Keune Blend Refreshing Balm absorberar fett utan att lämna några rester.
Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Med nya BC Bonacure får du chansen att upptäcka kraften från hudvårdsteknologier för alla olika hårtyper. Läs mer om produkterna här:
BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

Nya Miracurl MKII tar automatiska locktänger till en helt ny nivå. Dina kunder kan få det utseende de önskar med bara ett verktyg.
ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight är en lätt och kompakt resefön med kraftfull prestanda. Den är 60% lättare än ghd aura professional hairdryer men med en kapacitet på 85%.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Schwarzkopf Professionals prisvärda produktserie BC Bonacure har nylanserats! Ta en titt på deras produktpresentation som nyligen tog plats i Stockholm.
Västkustens bästa barberare är utsedd!

Västkustens bästa barberare är utsedd!

Första semifinalen i tävlingen Årets Barberare 2018 är avgjord! Amin Iranmanesh från Randevu Barbershop i Göteborg tog hem vinsten och kan nu titulera sig som Västkustens bästa barberare.
Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals TrendVision Awards 2018. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.
Team Sweden – Behind the scenes

Team Sweden – Behind the scenes

Vid Intercoiffures nordiska kongress fick Team Swedens visning stående ovationer. Möt Joakim Roos och Linda Schuster som var med och skapade den hyllade visningen.
Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Efter 50 år har Cosmoprof vuxit till ett av världens största arrangemang i den professionella skönhetsbranschen. Spana in allt från mässan här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Guy Tang

Guy Tang

Han har 1,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal, 2,1 miljoner följare på Instagram och en egen professionell färgserie. Hair Magazine har träffat kungen av färg - Guy Tang.
Tobias Norén och Staffan Johansson

Tobias Norén och Staffan Johansson

I hjärtat av Östermalm i Stockholm ligger en liten, liten bit av England. På salongen Rudeboys samlas anglofiler och musikintresserade lika mycket för att klippa sig som för att lyssna på musik och prata. – Vi vill att salongen ska kännas som ett vardagsrum!

Annons

Nya videor se fler videor

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Hair Magazine var på plats under Gocciani Weekend 2018 i Stenungsund. Se vår video från helgen här!
De första hårtorkarna i salongerna

De första hårtorkarna i salongerna

I denna video kan du se vad som hänt med utrustningen i frisörsalongerna sedan de första torkhjälmarna flyttade in under 1920-talet.
Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston presenterar fem olika herrfrisyrer som kvinnor bara älskar. Vi kan avslöja att både David Beckham, Brad Pitt och George Clooney är med.
Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Följ med när L'Oréal Professionnel i slutet av januari bjöd in till pressevent i Paris i samband med vårens lanseringar av två naturliga och hållbara nyheter.