leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Färgstark inspirationskväll med Goldwell

Under ett exklusivt event på Meeting Room i Stockholm fick de inbjudna frisörerna ta del av tips, inspiration och de senaste produktnyheterna från Goldwell. På plats fanns Goldwells affischnamn Jay Mahmood, Dani Abunar och Goldwells egna tekniker Josefine Lindholm och Sofie Olofsson för att inspirera publiken med look-and-learns och fina visningar.

Alla kvällens fina modeller.

Alla kvällens fina modeller.

Goldwells inspirationskväll i Stockholm inleddes med mingel, snittar och bubbel. Lizette Hederstedt, Education Manager Sverige, hälsade alla välkomna och kvällen fortsatte sedan med visningar, handfasta tips och demonstrationer. Först ut på scenen var Josefine Lindholm och Sofie Olofsson med sina modeller för Color Zoom Collection 2018, Elemental. Kollektionen har tagits fram med inspiration till färgen från glimrande mineraler, och stylingen är stilren och futuristisk. Jay Mahmood, som är Goldwells Global Haircutting Ambassador, tog sedan plats på scenen för att prata om klippning. Han har tagit fram Goldwells internationella utbildningsprogram för klippning och uppmanar alla att utmana sig själva samt bli mer disciplinerade.

– Många frisörer blir lite bekväma och kör på samma säkra kort gång på gång, vilket vi på Goldwell vill förändra. Man måste utgå från varje individ och vad som passar kunden som sitter i stolen just då. När jag klipper någon blir det en skräddarsydd frisyr för just den personen, berättar Jay från scenen.

Läs även: Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Dani Abunar stylar klart ett härligt rött hår. Dani Abunar stylar klart ett härligt rött hår. 

Jay demonstrerade detta genom att klippa två modeller på scenen samtidigt som publiken passade på att ställa frågor kring de olika momenten. Efteråt fick publiken ta del av en minivisning med inspiration från Tom Ford och den skräddarsydda couture-looken.

Ett helt nytt sätt att se på färg
När Dani Abunar äntrade scenen var det fullt fokus på färg, mer specifikt Goldwells senaste innovation – @Pure Pigments.

– Efter att ha forskat fram Pure Pigments i 17 år kan vi äntligen presentera den här fantastiska produkten för er. Jag kan helt ärligt säga att den har förändrat hur jag ser på färg. Glansen och djupet som den här produkten skapar är otrolig, berättar Dani.

Läs även: Goldwell Color Zoom Challenge 2017 - Nationella vinnare

Modellerna blir sminkade innan visningen. Modellerna blir sminkade innan visningen. 

Jay Mahmood klipper en cool, kort frisyr. Jay Mahmood klipper en cool, kort frisyr. 

För att visa hur @Pure Pigments fungerar i praktiken välkomnade Dani flera modeller ut på scenen. Genom att tillsätta en eller fler av nyanserna av @Pure Pigments i Goldwells färger blir resultatet djupare och mer dynamiskt utan att färgerna blandas. Pigmenten finns i boostande färger som rött och gult, och korrigerande blått och grönt. Nyanserna fäster i olika lager i hårstrået vilket gör att håret får flerdimensionella färgskiftningar beroende på hur ljuset faller.

Dani bjöd även på stylingtips för hur man skapar lookerna som modellerna visade upp. Kvällen avslutades sedan med att man fick se alla medverkande modeller en sista gång innan alla lämnade eventet med ett leende på läpparna.

Text: Hanna Cronsjö
Foto: Mikael Sjöberg för Goldwell

Se fler bilder i galleriet:Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Nya Redken Color Extend Blondage

Nya Redken Color Extend Blondage

Med nya Color Extend Blondage schampo och balsam från Redken kan färgbehandlat blont hår bli ljusare, starkare och se bättre ut.
Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

No Frizz Instant De-Frizzer är ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet i torrt hår.
ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH är perfekt när håret behöver djuprengöras ordentligt och återställas till sitt naturliga tillstånd utan att ta bort naturliga oljor eller färg.
Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nya ghd Oval Dressing Brush är en klassisk groomingborste tillverkad av nylonborst, som både vårdar och ger glans.
Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp är serien som ger näring till både hår och hårbotten. Schampo. balsam och leave-on behandling arbetar för att skapa en hälsosam hårbotten.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

Nu har de nationella vinnarna i Goldwells Color Zoom Challenge blivit korade. In och se vem som tog hem de prestigefyllda titlarna i år och får representera Sverige i Toronto i September.
Möt hösten med HeadBrands

Möt hösten med HeadBrands

I höst erbjuder HeadBrands spännande kurser där du som frisör kan boosta både dig själv och din fantasi. Här kan du läsa om några speciellt utplockade guldkorn; HeadBrands Experience, Mazella&Palmer och deras nya koncept "On Demand".
Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Under de tre dagarna i Parma bjöds frisörerna på en helhetsupplevelse med massor av hår, hållbara initiativ och avgörandet i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

När en av världens största tävlingar, Revlon Style Masters Competition, fyller tio år kan man inte förvänta sig annat än ett storstilat firande.
Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Svensk storslam! Hair Magazine träffade de trötta men lyckliga vinnarna i Parma dagen efter vinsten vid Davines World Style Contest. Läs intervjun här.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Johan Hellström

Johan Hellström

Johan Hellström, som år 1984 var lärjunge hos Björn Axén ärvde verksamheten år 1993.
Jonas Wixner

Jonas Wixner

Jonas Wixner skulle bli byggarbetare. Såga, snickra och bygga saker. Nu bygger han frisyrer i stället. Hair Magazine träffade Jonas Wixner som driver salongen i Örnsköldsvik som farfar och pappa byggt upp.

Nya videor se fler videor

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.
Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Den 19 juni lanserade Hair Magazine Frisörens dag för att fylla frisöryrket. Se chefreaktör Camilla Svenssons tal till alla nordiska frisörer.
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till härliga blow out brushes med denna video från Björn Axén. Här får du ta del av styling på modeller med hela fyra olika hårlängder och stilar.
Har du sett den nya glittertrenden?

Har du sett den nya glittertrenden?

Gör hela håret glittrigt, eller lägg in några slingor. Ska dina kunder på festival nu i sommar så kanske det kan vara en idé att föreslå denna festliga look.
Inspiration till brudfrisyrer

Inspiration till brudfrisyrer

Bröllopssäsongen har börjat! Se videon som visar hur du skapar en fin, lite slarvig knut till den stora dagen.