leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Palettens alla färger var representerade på Münchenbryggeriet i Stockholm när de över 600 färgglada frisörerna anlände till Wella Professionals och ghd’s A World in Color som arrangerades med cirkustema.

Wellas Nordic Creative Team bjöd på en lekfull visning där mångfalden hyllades.Wellas Nordic Creative Team bjöd på en lekfull visning där mångfalden hyllades.

När dörrarna till Münchenbryggeriet öppnades i lördags möttes gästerna inte bara av kanapéer, champagne och en färgglad cirkuskänsla, utan även av alla tävlande bidrag i Wella National Trend Vision Award som avgjordes under kvällen. Stämningen var på topp när frisörerna minglade runt bland cirkusstånd med mat, popcornvagnar och produktmontrar.

Anki Moe och Christian Andersson från Wellas Nordic Creative Team igång med förberedelser backstage.Anki Moe och Christian Andersson från Wellas Nordic Creative Team igång med förberedelser backstage. I cirkuskarusellerna kunde kvällens bidrag i National Trend Vision Award beskådas. Här syns bidragen i Color-kategorin. I cirkuskarusellerna kunde kvällens bidrag i National Trend Vision Award beskådas. Här syns bidragen i Color-kategorin.

Kvällens bidrag i Creative-kategorin. Kvällens bidrag i Creative-kategorin.


Shower för alla smaker
Efter att Leena Elmgren, Country Manager Sweden, och Anette Svensson, Education Manager, hälsat alla välkomna drog kvällens shower igång. Wellas Nordic Creative Team var först ut. I samband med lanseringen av Koleston Perfect med ME+ och baserat på budskapet ”beauty comes from diversity” bjöd de på en färgglad, livlig och vågad uppvisning med modeller i alla åldrar. 

Som en kontrast bestod kvällens andra show endast av kvinnliga modeller, stiligt klädda i svarta klänningar, som visade upp naturliga hårfärger, stora hårsvall och perfekt glansiga stylingar. Dessa presenterades av ghd’s Global Artists från Storbritannien, Leighanne Regan och Luke Benson, som till ära av ghd Platinum+ Sylers lansering korsat Nordsjön för att vara med. 

Kollektivet KAI bjöd på coola modeller i päls, badtofflor och stora glasögon.Kollektivet KAI bjöd på coola modeller i päls, badtofflor och stora glasögon. gdh-visningen bjöd på stora hårsvall.gdh-visningen bjöd på stora hårsvall.


Det populära teamet Kollektivet KAI visade sin otroliga coolhetsfaktor genom modeller i vågade färgningar och klippningar, klädda i reflexvästar, morgonrockar och badtofflor.  Sist men inte minst var det dags för kvällens stjärngäst, nämligen Darren Ambrose, Wella Professionals Global Ambassador. Han inspirerade med personligt anpassade och lekfulla hår; creppat, touperat, flätat och dekorerat med bland annat garn och pärlor.

- Det handlar om ”persona”! Alla frisyrer måste skapas från personen i stolen, poängterade den skickliga Darren från scen.

Leighanne Regan, ghd Global Astist, bjöd på stylingtips.Leighanne Regan, ghd Global Astist, bjöd på stylingtips.

Darren Ambose, Wella Professionals Global Ambassador var på plats i Stockholm.Darren Ambose, Wella Professionals Global Ambassador var på plats i Stockholm. Inspiration från Darren Ambroses visning.Inspiration från Darrens visning.

National Trend Vision
En av kvällens höjdpunkter var givetvis korandet av Sveriges Trend Vision-vinnare. Först ut på scenen var vinnarna av People’s Choice. Här tog Malin Magnusson från Skägg & Lockar hem vinsten i Color-kategorin och Marie Lundh från Headon i Creative-kategorin.

Till vinnarlooken i Color löd juryns motivering: ”En look med perfekt färgplacering utförd med starka tekniska färdigheter. Den holistiska looken är en cool kombination av inspiration från 60-talet och moderna pastellfärger”. Det var en lycklig Linda Schuster som stegade ut med sin marshmallow-inspirerade modell i handen och tog emot vinstpokalen i ColorVision.

- Det känns helt fantastiskt! Jag är skitnöjd! sa den tävlingsvana vinnaren efteråt.

Här ser vi en glad CreativeVision-vinnare, Martin Johansson från Hårgänget och hans modell.Här ser vi en glad CreativeVision-vinnare, Martin Johansson från Hårgänget och hans modell. Linda Schuster, Salong Etage, tog hem guldet i ColorVision. Hennes inspiration kom från skruvade marshmallows i rosa och gult. Linda Schuster, Salong Etage, tog hem guldet i ColorVision. Hennes inspiration kom från skruvade marshmallows i rosa och gult.


Vinsten i kategorin Creative kammades hem av Martin Johansson från Hårgänget som med sin punkinspirerade modell vann med motiveringen ”Representerar en unik förståelse för trenden och anpassningen kombinerad med en fin form och balans. Detta resulterade i en look som hade passat till vilken som helst internationell catwalk”.

För att få fart på firandet drog bandet About Time igång aktiviteten på dansgolvet. Att frisörerna, efter Leenas önskan, fått med sig inspiration, information samtidigt som de haft kul, rådde det inget tvivel om.

Text: Alexandra Malmborg
Foto: Cecilia Lindahl

Se även: Wella Professionals firade kärlek och mångfald under Pride i Stockholm

640 Wella-frisörer var på plats för att samla inspiration och festa tillsammans. 640 Wella-frisörer var på plats för att samla inspiration och festa tillsammans.


Se fler bilder i galleriet:

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Balmain Hair Couture Limited Edition Collection

Balmain Hair Couture Limited Edition Collection

Varje säsong lanserar Balmain Paris Hair Couture en runwayinspirerad kollektion. Denna gång inspirerad av svart lack och plagg från Balmain fashionshow.
Color Extend Graydiant Anti-Yellow Shampoo och Silver Conditioner från Redken

Color Extend Graydiant Anti-Yellow Shampoo och Silver Conditioner från Redken

Detta dubbelverkande system neutraliserar gula undertoner och deponerar anpassade direktfärger på fibern för en vacker silverton.
System Man - Ny groomingserie till män från System Professional

System Man - Ny groomingserie till män från System Professional

System Man är en hårvårds- och stylingserie speciellt för män. System Man består av nio produkter som kan kombineras med hela System Professional-serien.
Nya färger från KC Professional - Nu hos HeadBrands

Nya färger från KC Professional - Nu hos HeadBrands

Nu har KC Professional släppt nya fräscha färger! Pure pastels, som innehåller mjuka och rena pastellnyanser, och Earth tones som består av naturliga och mjuka toner.
TIMELESS i svart utgåva från JAGUAR

TIMELESS i svart utgåva från JAGUAR

TIMELESS Black kombinerar klassisk estetik och modern ergonomisk design med en högkvalitativ djup svart metallyta som även skyddar allergiker mot nickel.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Inspiration och grekisk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Inspiration och grekisk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Nästan 100 frisörer från Norge och Sverige spenderade helgen i det soliga Aten när Schwarzkopf Professional arrangerade årets Creative Weekend. Läs och se bilder från den inspirationsfulla helgen:
ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells stora, årliga happening, Global Zoom, gick i år av stapeln i den kanadensiska staden Toronto. De 3 000 frisörerna på plats fick uppleva ett event i världsklass med fullt fokus på färg i alla dess former.
Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Palettens alla färger var representerade på Münchenbryggeriet när de över 600 frisörerna anlände till Wella Professionals och ghd’s A World in Color.
Schwarzkopf Professional bjöd in till Look & Learn med Lesley Jennison

Schwarzkopf Professional bjöd in till Look & Learn med Lesley Jennison

Traditionsenligt avhöll Schwarzkopf Professional en Look & Learn där frisörerna fick lära sig de nya trenderna från Essential Looks AW18, REdefiningYou. Dagen till ära var Lesley Jennison på plats. Läs och se bilder här!
Intercoiffures europeiska kongress i Interlaken

Intercoiffures europeiska kongress i Interlaken

Frisörer från hela världen färdades genom häpnadsväckande vyer för att umgås över landsgränserna, utbyta erfarenheter och inspireras av varandra.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Patrick Cameron (2014)

Patrick Cameron (2014)

Hair Magazine intervjuar Patrick Cameron om International Trend Vision Awards och hans passion för långhårsuppsättningar.
Ulf Oseroff Rosén

Ulf Oseroff Rosén

För att bota diskbråck och sin eviga rastlöshet startade Ulf Oseroff Rosén House of Hairdressers - en ergonomisk salong i ständig förändring. Läs om frisörsalongen som även är ett konstgalleri med gula detaljer.

Nya videor se fler videor

Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.
Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Är du nyfiken på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Genom att ta detta 9 minuters-seminarium får du lära dig det du behöver veta.
Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.
Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Den 19 juni lanserade Hair Magazine Frisörens dag för att fylla frisöryrket. Se chefreaktör Camilla Svenssons tal till alla nordiska frisörer.