leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Palettens alla färger var representerade på Münchenbryggeriet i Stockholm när de över 600 färgglada frisörerna anlände till Wella Professionals och ghd’s A World in Color som arrangerades med cirkustema.

Wellas Nordic Creative Team bjöd på en lekfull visning där mångfalden hyllades.Wellas Nordic Creative Team bjöd på en lekfull visning där mångfalden hyllades.

När dörrarna till Münchenbryggeriet öppnades i lördags möttes gästerna inte bara av kanapéer, champagne och en färgglad cirkuskänsla, utan även av alla tävlande bidrag i Wella National Trend Vision Award som avgjordes under kvällen. Stämningen var på topp när frisörerna minglade runt bland cirkusstånd med mat, popcornvagnar och produktmontrar.

Anki Moe och Christian Andersson från Wellas Nordic Creative Team igång med förberedelser backstage.Anki Moe och Christian Andersson från Wellas Nordic Creative Team igång med förberedelser backstage. I cirkuskarusellerna kunde kvällens bidrag i National Trend Vision Award beskådas. Här syns bidragen i Color-kategorin. I cirkuskarusellerna kunde kvällens bidrag i National Trend Vision Award beskådas. Här syns bidragen i Color-kategorin.

Kvällens bidrag i Creative-kategorin. Kvällens bidrag i Creative-kategorin.


Shower för alla smaker
Efter att Leena Elmgren, Country Manager Sweden, och Anette Svensson, Education Manager, hälsat alla välkomna drog kvällens shower igång. Wellas Nordic Creative Team var först ut. I samband med lanseringen av Koleston Perfect med ME+ och baserat på budskapet ”beauty comes from diversity” bjöd de på en färgglad, livlig och vågad uppvisning med modeller i alla åldrar. 

Som en kontrast bestod kvällens andra show endast av kvinnliga modeller, stiligt klädda i svarta klänningar, som visade upp naturliga hårfärger, stora hårsvall och perfekt glansiga stylingar. Dessa presenterades av ghd’s Global Artists från Storbritannien, Leighanne Regan och Luke Benson, som till ära av ghd Platinum+ Sylers lansering korsat Nordsjön för att vara med. 

Kollektivet KAI bjöd på coola modeller i päls, badtofflor och stora glasögon.Kollektivet KAI bjöd på coola modeller i päls, badtofflor och stora glasögon. gdh-visningen bjöd på stora hårsvall.gdh-visningen bjöd på stora hårsvall.


Det populära teamet Kollektivet KAI visade sin otroliga coolhetsfaktor genom modeller i vågade färgningar och klippningar, klädda i reflexvästar, morgonrockar och badtofflor.  Sist men inte minst var det dags för kvällens stjärngäst, nämligen Darren Ambrose, Wella Professionals Global Ambassador. Han inspirerade med personligt anpassade och lekfulla hår; creppat, touperat, flätat och dekorerat med bland annat garn och pärlor.

- Det handlar om ”persona”! Alla frisyrer måste skapas från personen i stolen, poängterade den skickliga Darren från scen.

Leighanne Regan, ghd Global Astist, bjöd på stylingtips.Leighanne Regan, ghd Global Astist, bjöd på stylingtips.

Darren Ambose, Wella Professionals Global Ambassador var på plats i Stockholm.Darren Ambose, Wella Professionals Global Ambassador var på plats i Stockholm. Inspiration från Darren Ambroses visning.Inspiration från Darrens visning.

National Trend Vision
En av kvällens höjdpunkter var givetvis korandet av Sveriges Trend Vision-vinnare. Först ut på scenen var vinnarna av People’s Choice. Här tog Malin Magnusson från Skägg & Lockar hem vinsten i Color-kategorin och Marie Lundh från Headon i Creative-kategorin.

Till vinnarlooken i Color löd juryns motivering: ”En look med perfekt färgplacering utförd med starka tekniska färdigheter. Den holistiska looken är en cool kombination av inspiration från 60-talet och moderna pastellfärger”. Det var en lycklig Linda Schuster som stegade ut med sin marshmallow-inspirerade modell i handen och tog emot vinstpokalen i ColorVision.

- Det känns helt fantastiskt! Jag är skitnöjd! sa den tävlingsvana vinnaren efteråt.

Här ser vi en glad CreativeVision-vinnare, Martin Johansson från Hårgänget och hans modell.Här ser vi en glad CreativeVision-vinnare, Martin Johansson från Hårgänget och hans modell. Linda Schuster, Salong Etage, tog hem guldet i ColorVision. Hennes inspiration kom från skruvade marshmallows i rosa och gult. Linda Schuster, Salong Etage, tog hem guldet i ColorVision. Hennes inspiration kom från skruvade marshmallows i rosa och gult.


Vinsten i kategorin Creative kammades hem av Martin Johansson från Hårgänget som med sin punkinspirerade modell vann med motiveringen ”Representerar en unik förståelse för trenden och anpassningen kombinerad med en fin form och balans. Detta resulterade i en look som hade passat till vilken som helst internationell catwalk”.

För att få fart på firandet drog bandet About Time igång aktiviteten på dansgolvet. Att frisörerna, efter Leenas önskan, fått med sig inspiration, information samtidigt som de haft kul, rådde det inget tvivel om.

Text: Alexandra Malmborg
Foto: Cecilia Lindahl

Se även: Wella Professionals firade kärlek och mångfald under Pride i Stockholm

640 Wella-frisörer var på plats för att samla inspiration och festa tillsammans. 640 Wella-frisörer var på plats för att samla inspiration och festa tillsammans.


Se fler bilder i galleriet:

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

SESSION.SPRAY FLEX från KEVIN.MURPHY hos Session.Map

SESSION.SPRAY FLEX från KEVIN.MURPHY hos Session.Map

Det nya tillskottet hos KEVIN.MURPHY är den lätta och flexibla finish-hårsprayen SESSION.SPRAY FLEX. En snabb lösning för att fixera och kontrollera håret.
Wahl 100 Year Anniversary Cordless Clipper hos Barber Supplier

Wahl 100 Year Anniversary Cordless Clipper hos Barber Supplier

Wahl firar i år 100 år med att släppa en jubileumsmodell baserad på Leo J Wahls första patent 1919. Klippmaskinen finns att köa hos Barber Supplier.
Nya ActyvaBio hos Gocciani

Nya ActyvaBio hos Gocciani

ActyvaBio är en professionell hårvårdserie certifierad enligt COSMOS ORGANIC-standarden som finns att köpa hos Gocciani.
Blonde Life Crème Lightener hos Tendenz

Blonde Life Crème Lightener hos Tendenz

Crème Lightener från Blonde Life-serien ger en vacker blond färg, snabbt och effektivt och finns att köpa hos Tendenz.
Balmain 5 Week Hair Treatment hos Grönberg & Partners

Balmain 5 Week Hair Treatment hos Grönberg & Partners

5 week Hair Treatment är en mjuk och lätt behandling som återfuktar, ger näring och återuppbygger hårets styrka från insidan. Läs mer om nyheten här.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Marianne Valström är vinnaren av Hårkontrolls modelljakt

Marianne Valström är vinnaren av Hårkontrolls modelljakt

För fjärde året i rad söker Hårkontroll efter tjejen med lika härligt hår som personlighet för att vara deras ansikte utåt under år 2019. Här är vinnaren!
Män i fokus på SEB MAN'S lanseringsevent i Stockholm

Män i fokus på SEB MAN'S lanseringsevent i Stockholm

Sebastian Professional bjöd in till lanseringsfest för deras nya serie, SEB MAN, på Nosh and Chow i Stockholm. Läs mer om lanseringen här.
Stockholm Fashion Week bjuder på hårinspiration

Stockholm Fashion Week bjuder på hårinspiration

Senaste veckan har Stockholms och modevärldens fokus legat på Stockholm Fashion Week. Här kan du se inspirerande frisyrer och hårstylingar från Instagram.
Larsson & Lange stylar hår på Copenhagen Fashion Week

Larsson & Lange stylar hår på Copenhagen Fashion Week

L’Oréal bjöd in Hair Magazine backstage för att följa frisörernas arbete innan Hoffmann Copenhagens visning på Copenhagen Fashion Week.
Första International Hairdressing Awards i Madrid

Första International Hairdressing Awards i Madrid

Den första International Hairdressing Awards ägde rum i Madrid i söndags och den bjöd på både en glimrande prisutdelning och en inspirerande runway-show

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Benjamin Martin (2015)

Benjamin Martin (2015)

Under den spektakulära Sebastianshowen Eclipse Art i Köpenhamn, som sammanföll med solförmörkelsen i slutet av mars, var det Benjamin Martin som höll i trådarna. Han är Nordic Creative Leader för Sebastian, men även för Nioxin och Sassoon.
Jay Mahmood

Jay Mahmood

Jay Mahmood har blivit en av branschens största namn inom sitt område. Nu åker han världen över med Goldwells utbildningsprogram i klippning.

Annons

Nya videor se fler videor

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

När Sam Villa inte arbetar med hår älskar han att fiska och denna snygga frisyr är inspirerad av ett fiskenät. Här kan du se hur du skapar frisyren.
Skapa en Donut Braid med Sam Villa

Skapa en Donut Braid med Sam Villa

I denna video visar talangfulle Sam Villa hur du går från en hästsvans, till en donutknut och till sist samlar alla momenten i en charmig fläta.
2 i 1 festhår med Regis Salons

2 i 1 festhår med Regis Salons

I denna video har brittiska Regis Salons samarbetat med Creative Director Kieron Fowles för att skapa två frisyrer som är perfekta till festen.
Lär dig att skugga rötterna med Jenny Strebe och Schwarzkopf

Lär dig att skugga rötterna med Jenny Strebe och Schwarzkopf

I denna video visar Schwarzkopf Professionals tillsammans med Jenny Strebe, @theconfessionsofahairstylist, hur du skuggar rötterna i en reversed balayage.
Julinspirerad hästsvans med ghd

Julinspirerad hästsvans med ghd

Ghd visar i denna video hur du gör en snygg, lockig hästsvans med hårpynt. Se videon här och gör dig klar för att styla julens alla kunder.