leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år har tävlingens format tagits till en ny nivå med kreativa upplevelser och mentorskap. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.

Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal.Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal.

Wella Professionals världsomspännande tävling International TrendVision Awards final kommer gå av stapeln i färggranna Lissabon, Portugal, under första veckan i november 2018. Den 16:e upplagan av tävlingen kommer innehålla ett nydesignat format som syftar till att ta deltagarnas kreativa kompetens till nästa nivå samt att utnyttja digital teknik och sociala medier för att nå ut till fler hårintresserade över hela världen.

Den första delen i att uppdatera tävlingen kommer vara att höja de globala finalerna till en ny nivå av kreativa och mer praktiska upplevelser och mentorskap. Istället för att, som förra året, lägga tre timmar på att förbereda modeller kommer deltagarna nu ges chansen att uppleva ett två dagar långt Creative Retreat tillsammans med några av de mest respekterade inom branschen. Bland annat kommer stora namn som Patrick Cameron och Sonya Dove inspirera och arbeta tillsammans med deltagarna under retreatdagarna. Här kommer deltagarna att få  för att våga gå utanför sin trygghetszon när det kommer till frisörkunskaper, hantverk och kreativitet.

Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat.Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat.Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.

Hela tävlingen samt finalen kommer dessutom att omfattas av en utökad digital satsning som ger publiken runt om i världen möjlighet att komma närmare finalisternas skapande och arbete, följa med bakom kulisserna samt rösta på sina favoriter.

Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal. Ansök till en av de två kategorierna #ColorVision eller #CreativeVision senast den 6 augusti.

Visa vad du kan med en fantastisk klippning och färgning med inspiration från Wella-trender 2018, eller var så kreativ och konstnärlig som möjligt med en trendig look fylld av inspiration! 

Du kan skicka in ditt tävlingsbidrag på två sätt:

1. Skicka ditt bidrag till Wella Studio Stockholm

eller

2. Lägg upp en bild på ditt bidrag på Instagram med

 • hashtag #Color Vision eller #CreativeVision
 • hashtag #TrendVisionSverige
 • tag @wellanordic

Läs även: Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Rosallie Asmar från Björn Axén i Stockholm representerade Sverige 2017 kategorin Creative Vision.Rosallie Asmar från Björn Axén i Stockholm representerade Sverige 2017 kategorin Creative Vision. Ellen Jansson från Tingeling i Skövde representerade Sverige i kategorin Color Vision 2017.Ellen Jansson från Tingeling i Skövde representerade Sverige 2017 i kategorin Color Vision.

Den svenska delfinalen går av stapeln den 22 september i Stockholm och det du har chans att vinna är:

Guld - första pris

 • Skräddarsydd kurs med nordiska mentorer och alla nordiska vinnare på Wella Studio i Stockholm
 • Ett unikt tillfälle att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal
 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 10 000 SEK
 • Vinnarpokal och diplom
 • Exponering i sociala media och en 12-månaders plan
 • Ett totalt värde av 100 000 SEK

Silver - andra pris

 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 5 000 SEK
 • Pokal och diplom
 • Exponering i sociala media

Brons - tredje pris

 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 2 500 SEK
 • Pokal och diplom
 • Exponering i sociala media

Kontakta din Business Development Consultant eller Wella Studio Stockholm för mer info och regler.

Läs även: Inspirationskväll med Wella Nordic i Stockholm

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Nya Redken Color Extend Blondage

Nya Redken Color Extend Blondage

Med nya Color Extend Blondage schampo och balsam från Redken kan färgbehandlat blont hår bli ljusare, starkare och se bättre ut.
Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

Living Proof No Frizz Instant De-Frizzer hos Session.Map

No Frizz Instant De-Frizzer är ett torrbalsam och en antifriss-spray med vårdande egenskaper som omedelbart tämjer upp till 92 % frissighet i torrt hår.
ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH - ACV Cleansing Rinse från R+CO hos Tendenz

ACID WASH är perfekt när håret behöver djuprengöras ordentligt och återställas till sitt naturliga tillstånd utan att ta bort naturliga oljor eller färg.
Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nyhet! Oval Dressing Brush från ghd

Nya ghd Oval Dressing Brush är en klassisk groomingborste tillverkad av nylonborst, som både vårdar och ger glans.
Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp Family från Oribe - hos Tendenz

Serene Scalp är serien som ger näring till både hår och hårbotten. Schampo. balsam och leave-on behandling arbetar för att skapa en hälsosam hårbotten.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

De svenska vinnarna i Color Zoom Challenge '18

Nu har de nationella vinnarna i Goldwells Color Zoom Challenge blivit korade. In och se vem som tog hem de prestigefyllda titlarna i år och får representera Sverige i Toronto i September.
Möt hösten med HeadBrands

Möt hösten med HeadBrands

I höst erbjuder HeadBrands spännande kurser där du som frisör kan boosta både dig själv och din fantasi. Här kan du läsa om några speciellt utplockade guldkorn; HeadBrands Experience, Mazella&Palmer och deras nya koncept "On Demand".
Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Under de tre dagarna i Parma bjöds frisörerna på en helhetsupplevelse med massor av hår, hållbara initiativ och avgörandet i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

När en av världens största tävlingar, Revlon Style Masters Competition, fyller tio år kan man inte förvänta sig annat än ett storstilat firande.
Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Svensk storslam! Hair Magazine träffade de trötta men lyckliga vinnarna i Parma dagen efter vinsten vid Davines World Style Contest. Läs intervjun här.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Schorem Barbers

Schorem Barbers

Hair Magazine mötte legenderna  Schorem Barbers backstage på Top Hair i Düsseldorf innan de skulle uppträda för flera hundra förväntansfulla frisörer och barberare.
Cathrin Bernval Norlin (Q&A)

Cathrin Bernval Norlin (Q&A)

Cathrin är en svensk frisör som, sedan många år tillbaka, bor och jobbar i Oslo. Hon har jobbar på På Håret Skøyen och ingår även i deras duktiga kreativa team. Läs mer om henne här!

Nya videor se fler videor

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.
Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Den 19 juni lanserade Hair Magazine Frisörens dag för att fylla frisöryrket. Se chefreaktör Camilla Svenssons tal till alla nordiska frisörer.
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till härliga blow out brushes med denna video från Björn Axén. Här får du ta del av styling på modeller med hela fyra olika hårlängder och stilar.
Har du sett den nya glittertrenden?

Har du sett den nya glittertrenden?

Gör hela håret glittrigt, eller lägg in några slingor. Ska dina kunder på festival nu i sommar så kanske det kan vara en idé att föreslå denna festliga look.
Inspiration till brudfrisyrer

Inspiration till brudfrisyrer

Bröllopssäsongen har börjat! Se videon som visar hur du skapar en fin, lite slarvig knut till den stora dagen.