leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år har tävlingens format tagits till en ny nivå med kreativa upplevelser och mentorskap. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.

Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal.Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal.

Wella Professionals världsomspännande tävling International TrendVision Awards final kommer gå av stapeln i färggranna Lissabon, Portugal, under första veckan i november 2018. Den 16:e upplagan av tävlingen kommer innehålla ett nydesignat format som syftar till att ta deltagarnas kreativa kompetens till nästa nivå samt att utnyttja digital teknik och sociala medier för att nå ut till fler hårintresserade över hela världen.

Den första delen i att uppdatera tävlingen kommer vara att höja de globala finalerna till en ny nivå av kreativa och mer praktiska upplevelser och mentorskap. Istället för att, som förra året, lägga tre timmar på att förbereda modeller kommer deltagarna nu ges chansen att uppleva ett två dagar långt Creative Retreat tillsammans med några av de mest respekterade inom branschen. Bland annat kommer stora namn som Patrick Cameron och Sonya Dove inspirera och arbeta tillsammans med deltagarna under retreatdagarna. Här kommer deltagarna att få  för att våga gå utanför sin trygghetszon när det kommer till frisörkunskaper, hantverk och kreativitet.

Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat.Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat.Patrick Cameron och Sonya Dove är två av mentorerna som kommer utmana och stötta deltagarna under Creative Retreat i Lissabon, Portugal.

Hela tävlingen samt finalen kommer dessutom att omfattas av en utökad digital satsning som ger publiken runt om i världen möjlighet att komma närmare finalisternas skapande och arbete, följa med bakom kulisserna samt rösta på sina favoriter.

Ta chansen att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal. Ansök till en av de två kategorierna #ColorVision eller #CreativeVision senast den 6 augusti.

Visa vad du kan med en fantastisk klippning och färgning med inspiration från Wella-trender 2018, eller var så kreativ och konstnärlig som möjligt med en trendig look fylld av inspiration! 

Du kan skicka in ditt tävlingsbidrag på två sätt:

1. Skicka ditt bidrag till Wella Studio Stockholm

eller

2. Lägg upp en bild på ditt bidrag på Instagram med

 • hashtag #Color Vision eller #CreativeVision
 • hashtag #TrendVisionSverige
 • tag @wellanordic

Läs även: Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Rosallie Asmar från Björn Axén i Stockholm representerade Sverige 2017 kategorin Creative Vision.Rosallie Asmar från Björn Axén i Stockholm representerade Sverige 2017 kategorin Creative Vision. Ellen Jansson från Tingeling i Skövde representerade Sverige i kategorin Color Vision 2017.Ellen Jansson från Tingeling i Skövde representerade Sverige 2017 i kategorin Color Vision.

Den svenska delfinalen går av stapeln den 22 september i Stockholm och det du har chans att vinna är:

Guld - första pris

 • Skräddarsydd kurs med nordiska mentorer och alla nordiska vinnare på Wella Studio i Stockholm
 • Ett unikt tillfälle att bli en del av den internationella gruppen globala vinnare som får vara med om en extraordinär frisörupplevelse i Lissabon, Portugal
 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 10 000 SEK
 • Vinnarpokal och diplom
 • Exponering i sociala media och en 12-månaders plan
 • Ett totalt värde av 100 000 SEK

Silver - andra pris

 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 5 000 SEK
 • Pokal och diplom
 • Exponering i sociala media

Brons - tredje pris

 • Kurser och/eller produkter till ett värde av 2 500 SEK
 • Pokal och diplom
 • Exponering i sociala media

Kontakta din Business Development Consultant eller Wella Studio Stockholm för mer info och regler.

Läs även: Inspirationskväll med Wella Nordic i Stockholm

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

Schampo och hårmask som bevarar svala silvriga toner och eliminerar gula/orange toner. Finns både för blonda hår och för mörka färgade hår.
Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Torrschampo och styling i samma produkt! Keune Blend Refreshing Balm absorberar fett utan att lämna några rester.
Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Med nya BC Bonacure får du chansen att upptäcka kraften från hudvårdsteknologier för alla olika hårtyper. Läs mer om produkterna här:
BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

Nya Miracurl MKII tar automatiska locktänger till en helt ny nivå. Dina kunder kan få det utseende de önskar med bara ett verktyg.
ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight är en lätt och kompakt resefön med kraftfull prestanda. Den är 60% lättare än ghd aura professional hairdryer men med en kapacitet på 85%.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Schwarzkopf Professionals prisvärda produktserie BC Bonacure har nylanserats! Ta en titt på deras produktpresentation som nyligen tog plats i Stockholm.
Västkustens bästa barberare är utsedd!

Västkustens bästa barberare är utsedd!

Första semifinalen i tävlingen Årets Barberare 2018 är avgjord! Amin Iranmanesh från Randevu Barbershop i Göteborg tog hem vinsten och kan nu titulera sig som Västkustens bästa barberare.
Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals TrendVision Awards 2018. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.
Team Sweden – Behind the scenes

Team Sweden – Behind the scenes

Vid Intercoiffures nordiska kongress fick Team Swedens visning stående ovationer. Möt Joakim Roos och Linda Schuster som var med och skapade den hyllade visningen.
Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Efter 50 år har Cosmoprof vuxit till ett av världens största arrangemang i den professionella skönhetsbranschen. Spana in allt från mässan här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Mario Krankl

Mario Krankl

Hair Magazine har besökt mässan Top Hair i Düsseldorf och pratat med en av Österrikes mest kända frisörer, ingen annan mindre än Mario Krankl.
Frida Andersson (Q&A)

Frida Andersson (Q&A)

Titeln som Årets Frisör 2016 i Norge kammades hem av ingen mindre än svenska Frida Andersson. Hair Magazine fick chansen att ställa några frågor till stjärnfrisören:

Annons

Nya videor se fler videor

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Hair Magazine var på plats under Gocciani Weekend 2018 i Stenungsund. Se vår video från helgen här!
De första hårtorkarna i salongerna

De första hårtorkarna i salongerna

I denna video kan du se vad som hänt med utrustningen i frisörsalongerna sedan de första torkhjälmarna flyttade in under 1920-talet.
Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston presenterar fem olika herrfrisyrer som kvinnor bara älskar. Vi kan avslöja att både David Beckham, Brad Pitt och George Clooney är med.
Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Följ med när L'Oréal Professionnel i slutet av januari bjöd in till pressevent i Paris i samband med vårens lanseringar av två naturliga och hållbara nyheter.