leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Nikita vässar saxen på Skandinaviens största köpcentrum

Nikita Hair, Nordens största frisörkedja expanderar och har precis öppnat salong nummer 102. Det är Sveriges 35: e salong och den öppnade i Mall of Scandinavia med ett helt nytt och läckert, framtidsfokuserat koncept.

Det är ingen tillfällighet att Nikita Hair har valt Mall of Scandinavia för sin nya generation av salonger. Köpcentrumet som öppnade torsdagen den 12:e november är Nordens största och erbjuder flera flaggskeppsbutiker och introduktioner till nya koncept på den nordiska marknaden, en perfekt anledning for Nikita Hair till at presentera sitt koncept med fokus på välbefinnande och ”treatments”.


När Mall of Scandinavia öppnade i Stockholm, var tempot högt i den nya Nikita-salongen.


Kurbehandlingar och en zon endast för inpackningar är de stora nyheterna i konceptet. Nikita ser till att kunden kan fokusera på välbefinnande och får tid för sig själv. Efterfrågan om en avslappnande massage när man är hos frisören är något som har ökat,  säger VD Anette Johansson.

                                 
                       Kurbehandlingar och en zon endast för inpackningar är
                                      de stora nyheterna i Nikitas koncept.


Samtidigt som framtidens frisörsalonger ser dagens ljus, lanseras en ny och exklusiv hårserie med ett helt unikt kurkoncept, från det innovativa brandet Eleni & Chris. Nikita Hair är de enda salongerna i Sverige som erbjuder Eleni & Chris hair treatments, säger VD Anette Johansen. Salongen blir platsen i köpcentrumet för kravlös njutning, hårbehandlingar och unika, skräddarsydda kurbehandlingar från Eleni & Chris.

 Eleni & Chris hair treatments  Eleni & Chris hair treatments säljs i Sverige endast hos Nikita.
Nikita Hair är de enda salongerna i Sverige som erbjuder Eleni & Chris hair treatments. På öppningsdagen fick kunderna 30 % rabatt på alla produkter från den exklusiva hårvårdsserien. 

 

Trendbilden i höst

Enligt Nikitas Creative Team bär årsmodet denna hösten prägel av en något mer vuxen stil, med en mer luxuriös och exklusiv look. Efter flera säsonger med söta, lösa vågor i håret och ett ansikte nästan utan smink, ska det nu vara ett sofistikerat uttryck både i hår och makeup.

- På catwalken har vi sett klassiska uppsättningar, metalliskt skimmer och glans. Djupa sidbenor och rostrött spås till att bli höstens mest populära färg, säger Laila Pettersen i Nikita Creative Team.
 

 

Fakta om Nikita Hair:

1984 gick Elton Johns superhit «Nikita» varm på radiostationerna och han räknas därmed som gudfar till frisöräventyret som startade med en enda salong i staden Tverlandet utanför Bodø i Norge samma år. 

Nikita Hairs entreprenör och grundare, Inger Ellen Nicolaisen, har med stark drivkraft, entusiasm, ledarskap och en vision om att bygga människor, skapat historiens största äventyr inom hår och skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats bygga framgångsrika frisörsalonger i Norge och Sverige genom starkt fokus på kunden, yrkeskunniga frisörer och en stark företagskultur där det tas ansvar för att stärka varandra. Inger Ellens livsmotto inspirerar till att alltid ha fokus på utveckling för att göra alla kundbesök unika: «Om du tror att du klarar det, eller inte tror att du klarar det – så har du rätt!»


Nikitas frisörer är yrkeskunniga och lägger all fokus på kunden.  Kedjan har en stark företagskultur där det tas ansvar för att stärka varandra.


Entusiasm och drivkraft

Inger Ellen Nicolaisen är jordnära, har en frispråkig ledarstil och en förmåga att inspirera och motivera som är helt unik. Hon går i framkant för att visa vägen, och har vunnit flera utmärkelser och priser för sitt ledarskap, bland annat «Entrepreneur of the year» och «Konsten att leda». Hon har också varit «Årets affärskvinna» i Norge. År 2004 var hon programledare för serien Kandidaten (den norska versionen av «The Apprentice» som leddes av Donald Trumph).

Äventyret fortsätter

Nikita Hair fortsätter att växa och visionen är tydlig: «Vi ska skapa historiens största frisöräventyr». Vi jobbar ständigt med fokus på bra kundupplevelser och yrkeskunniga frisörer som lever efter våra värderingar och är moderna, uppmärksamma, vänliga, entusiastiska, oformella och professionella!

Läs mer på nikitahair.se.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Wahl Magic Clip Cordless Gold Edition från Barber Supplier

Wahl Magic Clip Cordless Gold Edition från Barber Supplier

Wahl Magic Clip Cordless Gold Editonfinns nu hos Barber Supplier och är en laddbar klippmaskin med ett kraftfullt Li-Ion batteri.
Softhood och Vintage scarf från Curlformers® by HairFlair

Softhood och Vintage scarf från Curlformers® by HairFlair

De nya tillskotten är "Love Your Hair Softhood®", som är ett enkelt sätt att torka håret när du använder Curlformers® lockverktyg, och "Vintage Curl Scarf".
Repairserien från InShape finns hos Grönberg & Partner

Repairserien från InShape finns hos Grönberg & Partner

Repairserien från InShape från Grönberg & Partner innehåller ingredienser från den nordiska naturen och riktar sig till torrt och skadat hår.
Gold Display med Travel Sizes

Gold Display med Travel Sizes

Hos HeadBrands hittar du nu en läcker display med alla Golds favoriter i resestorlek. Klicka in och läs mer om displayen!
R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

Med Rodeo Star Thickening Style Foam från R+Co får du omedelbart tjockare hår och mer fyllighet och volym. Lär mer om produkten här.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Kraft Haircare bjuder in till inspirerande visning med Kirsten Demant

Kraft Haircare bjuder in till inspirerande visning med Kirsten Demant

Kraft Haircare anordnade en lunchvisning tillsammans med Kirsten Demant från Davines. Visningen fokuserade främst på röda, svarta och blonda hår.
Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff bjöd på allt från inspirerande shower på scen, nya produkter och trender till en trerättersmiddag och dans. Läs och se bilder här.
Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Förra helgen bjöds Sam Villa, Global Artistic Ambassador för Redken, in till det snabbt växande salongskonceptet Creative Headz för workshop med hela teamet.
Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals internationella TrendVision 2018 gick av stapeln i Lissabon, och frisörer från hela världen hade samlats för en Creative Retreat Experience. Se mer här!
Highlights on Tour besökte Kristianstad

Highlights on Tour besökte Kristianstad

Frisörföretagarnas nya satsning, Highlights on Tour, har turnerat runt i landet under hösten. Hair Magazine hängde med till årets sista stopp; Kristianstad.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Pernilla Moberg (Q&A)

Pernilla Moberg (Q&A)

Hair Magazine fick chansen att prata lite med Pernilla som arbetar som frisör på salong LB, Mölnlycke och är medlem i både frisörlandslaget och yrkeslandslaget.
Jenny Karlsson

Jenny Karlsson

Jenny Karlsson är frisören som vunnit priser och reser världen över för att visa upp sina färdigheter - men hon är framför allt en kreativ själ med både konstnärliga och modeinspirerade sidor.

Annons

Nya videor se fler videor

Naturliga vågor med textur med hjälp av ghd

Naturliga vågor med textur med hjälp av ghd

I denna video visar ghd hur du får till den så kallade "I woke up like this"-look. Naturliga och definerade lockar för en cool och sexig look. Se videon här.
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Talangfulle Benjamin Martin visar i denna tutorial tre olika festuppsättningar som passar utmärkt till fest och bröllop. Se videon här,
ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

I denna video visar ghd hur man skapar det perfekta vågiga håret med en plattång.
Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!