leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Marknadsför din salong med Klipptid.nu

- Klipptid.nu är det enklaste sättet att automatiskt marknadsföra din salong, säger Thomas Hallberg, grundare av Klipptid.nu. Genom att synas på Klipptid.nu når du ut till nya kunder som söker efter en frisör på nätet. Här kan du presentera dina lediga tider så att kunderna kan boka upp dem.


Allt fler söker efter en salong online. Klipptid.nu har dubblat besöksantalet sedan april. 

Potentiella kunder söker efter din salong
På Klipptid.nu kan du som frisör presentera din salong och lägga upp dina lediga tider så att potentiella kunder enkelt kan hitta till dig. Thomas och hans två kollegor jobbar dagligen med att få Klipptid.nu att hamna högst upp i sökresultaten på Google när någon söker efter en frisörsalong i din stad. Varje dag söker 1000-tals personer frisörer online, och den siffran växer snabbt. Klipptid.nu har dubblat besöksantalet sedan april. Genom att presentera din salong på Klipptid.nu kan de som klickar in på sajten hitta till just dig och se dina lediga tider.

- Vi är inriktade på frisörer till 100 % och online-marknadsföring är vår passion, medan frisörer kanske inte har det högst på prioriteringslistan alla gånger. För de som inte vill lägga så mycket tid eller pengar på online-marknadsföring är Klipptid.nu ett bra alternativ. Både för att nå fler kunder men också för att få en riktigt bra plats att synas online! Tack vare den profilsidan som salongerna får och exponeringen den har mot kunder så är det många frisörer som använder Klipptid.nu som sin hemsida.

Se även: Klipptid.nu - gratisversion


Teamet bakom Klipptid.nu.

Ett stundande bröllop födde idén
Idén till Klipptid.nu föddes när Thomas Hallberg var bjuden på bröllop. Samma dag som vigseln, en lördag, kom Thomas på att han inte hade klippt sig, och kalufsen stod åt alla håll. Febrilt började han leta frisörsalonger som kunde ta emot honom på förmiddagen. Det tog honom lång tid att söka fram olika salonger och flera samtal innan han tillslut fick en tid. Han upptäckte då att det saknades en samlingsplats med smidig information som gör det lätt för kunden att hitta lediga tider.

- Idag är i vana vid att hitta information snabbt på nätet. Även om jag ofta går till samma frisör så är det inte alltid att det blir så och då kan det passa bra att se vilka frisörer som finns tillgängliga när det passar mig!

Det upplevda behovet ledde till att Thomas undersökte närmare om det fanns ett större behov för en samlingssajt från både kunder och salonger. Det gjorde det. De senaste månaderna har ungefär en salong per dag anslutit sig till sajten och antalet kunder som använder sajten för att boka sina klipptider ökar konstant.

- Vi har salonger som har fått upp till 40 nya kunder i månaden genom Klipptid.nu.


Besökarna får en överblick med vilka salonger som finns i närheten.

Publicera dina lediga tider
Klipptid.nu finns i två versioner; en gratisversion och en betalversion. I gratisversionen ingår en presentation av salongen med tydliga kontaktuppgifter. I betalversionen kan du länka till din hemsida och sociala medier. I den senare kan du även lägga upp dina lediga tider eller synkronisera med ditt bokningssystem för automatisk uppdatering av lediga tider.

Har du ingen onlinebokning har du tillgång till en online-kalender som du smidigt och enkelt kan uppdatera med dina lediga tider. Det fungerar alltså att använda Klipptid.nu vare sig du har ett bokningssystem eller inte.  Thomas rekommenderar att ha som rutin varje morgon att lägga in lediga tider för de närmsta två dagarna, eller uppdatera kalendern om du får en avbokning.

Surfa in på Klipptid.nu och upprätta din profil idag!

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

RefectoCil Care Balm – för långa friska fransar

RefectoCil Care Balm – för långa friska fransar

RefectoCil Care Balm fungerar som en intensiv inpackning under natten för starkare och friskare ögonfransar och ögonbryn.
Biolage R.A.W. Scalp - Serien för en sund hårbotten

Biolage R.A.W. Scalp - Serien för en sund hårbotten

Biolage R.A.W-familjen har fått ett nytt tillskott i form av serien Biolage R.A.W. Scalp. För att ett sunt hår börjar med en sund hårbotten.
ghd introducerer Glacial Blue LImited Edition Collection

ghd introducerer Glacial Blue LImited Edition Collection

ghd introducerar den nya limited edition kollektionen #ghdglacialblue i en frostigt blå nyans inspirerad av höstens och vinterns catwalk-trender.
SP Reverse från Wella System Professional

SP Reverse från Wella System Professional

Wella System Professional: SP Reverse är en serie som lugnar stressat hår, ger tillbaka elasticitet, smidighet och glans, med ett effektivt skydd mot frissighet.
Oribe Gold Lust Mystify Restyling Spray hos Tendenz

Oribe Gold Lust Mystify Restyling Spray hos Tendenz

Gold Lust Mystify Restyling Spray från Oribe återaktiverar gårdagens stylingprodukter, samtidigt som den vårdar och skyddar mot skador från värmeverktyg.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I samband med Avedas 40-årsjubileum anordnades den största kongressen hittills i Avedas historia i Minneapolis, Minnesota och Hair Magazine fick följa med.
Inspiration och grekisk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Inspiration och grekisk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Nästan 100 frisörer från Norge och Sverige spenderade helgen i det soliga Aten när Schwarzkopf Professional arrangerade årets Creative Weekend. Läs och se bilder från den inspirationsfulla helgen:
ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells stora, årliga happening, Global Zoom, gick i år av stapeln i den kanadensiska staden Toronto. De 3 000 frisörerna på plats fick uppleva ett event i världsklass med fullt fokus på färg i alla dess former.
Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Färgexplosion på Wella Professionals ’A World in Color’

Palettens alla färger var representerade på Münchenbryggeriet när de över 600 frisörerna anlände till Wella Professionals och ghd’s A World in Color.
Schwarzkopf Professional bjöd in till Look & Learn med Lesley Jennison

Schwarzkopf Professional bjöd in till Look & Learn med Lesley Jennison

Traditionsenligt avhöll Schwarzkopf Professional en Look & Learn där frisörerna fick lära sig de nya trenderna från Essential Looks AW18, REdefiningYou. Dagen till ära var Lesley Jennison på plats. Läs och se bilder här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Vidal Sassoon

Vidal Sassoon

Få personer, om ens någon annan, har förändrat frisörsyrket och hur vi ser på hår som den evige Vidal Sassoon. Hair Magazine hyllar denna ikon och inspiratör genom att titta tillbaka på hans spännande och inspirerande liv.
Christinah Sandåker Nicolaisen

Christinah Sandåker Nicolaisen

Från en uppväxt i det nordligaste Norge tillsammans med 13 syskon till en ledarposition i Sveriges största frisörkoncern, Raise Gruppen. Läs om frisörprinsessan, Christinah med "h".

Annons

Nya videor se fler videor

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.
Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Är du nyfiken på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Genom att ta detta 9 minuters-seminarium får du lära dig det du behöver veta.
Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.