leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Hjälp mot håravfall

Att håret är en viktig del av vår identitet är ingen hemlighet. På grund av orsaker vi oftast inte kan påverka förändras hårväxten genom livet. Ålder, hormoner, stress och mediciner är bara några av anledningarna till varför människor tappar hår. Att inte ha samma hårsvall som tidigare påverkar självkänslan i hög grad och många kommer till sin frisör för att be om hjälp.

Här får du som frisör tips på några av de olika alternativ som du kan erbjuda dina kunder som gärna vill få en fylligare hårväxt.


Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies är goda, smakfulla och roliga vingummivitaminer för håret, bestående av noggrant doserade ingredienser i koncentrerad mängd och speciellt sammansatta för att varje näringsämne ska fungera på bästa möjliga sätt. Dessa hårvitaminer hjälper dig att få ett mer hälsosamt, längre och fylligare hår samt reducera håravfall. HairLust är lämpat för vegetarianer, allergiker och de som inte tycker om att svälja tabletter. 

"Vi är mycket imponerade av HairLust Hair Gummies. Vi kan se en tydlig skillnad. Håret blir tjockare, växer snabbare, får tillbaka liv och glans. Alla våra kunder har hört av sig och sagt att det är fantastiskt att man kan se skillnaden. Vi är fans!”
- Jane Pedersen, ägare av Frisør Nymark.

För mer information besök www.thehairlusts.se

Jane Pedersen, ägare av Frisør NymarkJane Pedersen, ägare av Frisør Nymark HairLust Hair Gummies hjälper dig att få ett mer hälsosamt, längre och fylligare hår.HairLust Hair Gummies hjälper dig att få ett mer hälsosamt, längre och fylligare hår.


Laddat keratin

Toppik är världens mest sålda produkt för att dölja tunt hår. Produkten består av keratin som laddas statiskt och fastnar på användarens befintliga hårstrån. Toppik finns i nio olika nyanser för att matcha alla konsumenters hårfärg. Hårfibrerna appliceras antingen genom att pudra fibrerna över det tunna området eller använda den patenterade applikatorn för att spraya fibrerna.

”Det är min plikt som frisör att berätta för alla mina kunder att Toppik finns! Jag får mail från både kvinnor och män som tackar mig för att jag vågar lyfta deras problem. Att vara tunnhårig är helt ok men en del mår dåligt av det och vissa vill dölja det ibland, då passar Toppik perfekt. Jag älskar att göra människor en tjänst!”
– Mariana ”Mirre” Dehlin

För mer information besök www.baldacci.se

Mariana ”Mirre” Dehlin, frisör hos Baldacci.Mariana ”Mirre” Dehlin rekommenderar Toppik till sina kunder. Toppik är världens mest sålda produkt för att dölja tunt hår.Toppik är världens mest sålda produkt för att dölja tunt hår.

Fylligt hår inspirerat av hudvård

Nioxin är ledande i att erbjuda lösningar, inspirerade av hudvård, mot tunt hår. Produkterna och behandlingarna passar alla som vill upprätthålla en sund miljö i hårbotten och samtidigt få ett så tjockt och hälsosamt hår som möjligt. Nioxins 3-stegs System Kit ger upp till två gånger fylligare hår. Hela 70 % av användarna har märkt att deras hår ser tjockare och tätare ut efter bara två veckors användning.

“Nioxin är salongsmärket nummer 1 för tunt hår och håravfall med flest prisbelönta produkter. Serien utgår från hudvård och erbjuder pengarna-tillbaka-garanti, för tjockare och fylligare hår".
- Laura Bengtsson, Nioxin-ambassadör i Norden 

För mer information besök www.wellastore.se


Nya produkter se fler produktnyheter

Kiepe Color klippsaxar i 15 variationer hos Hairmail

Kiepe Color klippsaxar i 15 variationer hos Hairmail

Den nya serien Color från Kiepe innehåller 15 nya saxar. Colorsaxarna kommer i tre olika längder 5", 5,5" och 6" och finns i fem fina färgalternativ.
Transfoamer Bodifying Blow-Dry Crème nu hos Tendenz

Transfoamer Bodifying Blow-Dry Crème nu hos Tendenz

Transfoamer är en blandning mellan en volymprodukt och en kräm. Ett lättviktigt skum som ger både volym och mjukhet!
Denim Dress jeansförkläde nu hos Hairmail

Denim Dress jeansförkläde nu hos Hairmail

Det praktiska jeansförklädet Denim Dress är avsett för dagligt salongsbruk. Material 100% bomull
COLOURING.ANGELS från KEVIN.MURPHY – som ett läppglans för håret!

COLOURING.ANGELS från KEVIN.MURPHY – som ett läppglans för håret!

COLOURING.ANGELS från KEVIN.MURPHY är en familj med fem färgförstärkande behandlingar. Fyra helt nya färger finns nu hos SESSION.MAP.
Wella Professionals EOS - nu i Sverige

Wella Professionals EOS - nu i Sverige

Wella Professionals växtbaserade hårfärg EOS firar 20 år och lanseras nu i Norden. EOS får håret att se starkt och friskt ut utan att kompromissa med resultatet.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Möt hösten med HeadBrands

Möt hösten med HeadBrands

I höst erbjuder HeadBrands spännande kurser där du som frisör kan boosta både dig själv och din fantasi. Här kan du läsa om några speciellt utplockade guldkorn; HeadBrands Experience, Mazella&Palmer och deras nya koncept "On Demand".
Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Invigning av Davines Village och WWHT i Parma

Under de tre dagarna i Parma bjöds frisörerna på en helhetsupplevelse med massor av hår, hållbara initiativ och avgörandet i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters firade 10 år i Barcelona

När en av världens största tävlingar, Revlon Style Masters Competition, fyller tio år kan man inte förvänta sig annat än ett storstilat firande.
Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Annie Ankervik och Sofia Geideby vinnare i Davines WSC 2018

Svensk storslam! Hair Magazine träffade de trötta men lyckliga vinnarna i Parma dagen efter vinsten vid Davines World Style Contest. Läs intervjun här.
Gemenskap och glädje på Session.Weekend i Göteborg

Gemenskap och glädje på Session.Weekend i Göteborg

Session Maps fullspäckade inspirationshelg, samlande i år 500 vitklädda frisörer som umgicks, nätverkade och njöt av inspirerande undervisning.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Christer Johansson och David Johansson

Christer Johansson och David Johansson

Nöjd personal ger nöjda kunder. Det mottot kör man med på ”Christers Hårvård” i Göteborg. Något som onekligen funkar – trots sina snart hundra år på nacken fortsätter kunderna att strömma till salongen.
Ethos Hairdressing

Ethos Hairdressing

När Hair Magazine var på plats på HJ Live London fick vi möjlighet att träffa ett par av Storbritanniens mest inflytelserika frisörer, nämligen Sharon Peake och Adam Bryant från Ethos Hairdressing i Manchester.

Annons

Nya videor se fler videor

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Video: Firande av Frisörens dag den 19 juni

Den 19 juni lanserade Hair Magazine Frisörens dag för att fylla frisöryrket. Se chefreaktör Camilla Svenssons tal till alla nordiska frisörer.
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till härliga blow out brushes med denna video från Björn Axén. Här får du ta del av styling på modeller med hela fyra olika hårlängder och stilar.
Har du sett den nya glittertrenden?

Har du sett den nya glittertrenden?

Gör hela håret glittrigt, eller lägg in några slingor. Ska dina kunder på festival nu i sommar så kanske det kan vara en idé att föreslå denna festliga look.
Inspiration till brudfrisyrer

Inspiration till brudfrisyrer

Bröllopssäsongen har börjat! Se videon som visar hur du skapar en fin, lite slarvig knut till den stora dagen.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiska flätor

Björn Axén - How to get the look - Bohemiska flätor

Följ med i videon där Sofia Geideby visar hur du gör en enkel, fin och somrig frisyr med flätor!