leverantörer

Frisörkurser

Webshops

British Hairdressing Awards 2017 – Vinnarna!

De största talangerna inom den brittiska frisörvärlden firades under årets British Hairdressing Awards som anordnades av Hairdressers Journal International och sponsrades av Schwarzkopf Professional.

Den stjärnkantade ceremonin ägde rum på London’s Grosvenor House och leddes av Cat Deeley, tillsammans med Hair Journals VD Jayne Lewis-Orr och Schwarzkopf Professional’s General Manager, Stuart Hamid.

Nätverkande, fest och inspiration var showens ledord, men allra störst fokus låg på kvällens vinnare och deras arbete.Nätverkande, fest och inspiration var showens ledord, men allra störst fokus låg på kvällens vinnare och deras arbete.

Fler än 1500 av Storbritanniens största talanger inom frisörbranschen deltog vid eventet för att hylla landets mest kreativa och tekniska hårstylister. Varje deltagare hade lämnat in en serie bilder som skulle visa deras tekniska skicklighet, samt deras kreativa vision och tolkning av aktuella trender. Alla looks skulle vara möjliga att använda men skulle också samtidigt tänja på gränserna för att lyfta fram det allra yttersta av en frisörs kreativitet.

Kvällens festligheter startade med ett champagnemingel för alla gäster och finalister, innan de sedan satt sig ner för att avnjuta en trerättersmiddag. Underhållningen hölls i av kvällens värdinna Cat Deeley, samt popgruppen Boyzlife, som fick alla i rätt stämning. Schwarzkopf Professional bjöd på massor av inspiration när deras team intog scenen för att presentera kollektionen ’Ikonic Essential Looks’.

Läs även: Fullsatt när Schwarzkopf presenterade sin Nordic Salon Collection AW17

Sally Brooks från Brooks & Brooks tilldelades utmärkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ för hennes inspirerande arbete och hennes insats i frisörbranschen. Sally Brooks från Brooks & Brooks tilldelades utmärkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ för hennes inspirerande arbete och hennes insats i frisörbranschen. 

Nätverkande, fest och inspiration var showens ledord, men allra störst fokus låg på kvällens vinnare och deras arbete. Det delades ut priser till talanger inom 16 olika kategorier, samt den mest prestigefyllda utmärkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’, vilken tilldelades Sally Brooks från Brooks & Brooks för hennes inspirerande arbete och hennes insats i frisörbranschen. Sally är den första kvinnan som vinner utmärkelsen sedan 2005 och hon banade väg för en rad kvinnliga vinnare som skulle följa under kvällen, och det slutade med att över häften av priserna kammades hem av kvinnliga hårstylister.

Stuart Hamid, Schwarzkopf Professional’s General Manager sa: “Det var en fantastisk kväll, fylld av otrolig talang och kreativitet. Det var verkligen en hyllning till frisörer och enastående kollektioner! Stort grattis till Sally Brooks, vår British Hairdresser of the Year 2017 – en välförtjänt vinst!”

Schwarzkopf Professional bjöd på massor av inspiration när deras team intog scenen för att presentera kollektionen ’Ikonic Essential Looks’.Schwarzkopf Professional bjöd på massor av inspiration när deras team intog scenen för att presentera kollektionen ’Ikonic Essential Looks’.

Foto: Hairdressers’ Journal International

Se alla vinnare i galleriet.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

No Yellow Gigs och No Orange Gigs från Kepro KayPro nu hos Hairmail

Schampo och hårmask som bevarar svala silvriga toner och eliminerar gula/orange toner. Finns både för blonda hår och för mörka färgade hår.
Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Lombard presenterar torrschampo och styling i ett från Keune

Torrschampo och styling i samma produkt! Keune Blend Refreshing Balm absorberar fett utan att lämna några rester.
Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Nya BC Bonacure - Nu hos Schwarzkopf Professional

Med nya BC Bonacure får du chansen att upptäcka kraften från hudvårdsteknologier för alla olika hårtyper. Läs mer om produkterna här:
BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

BaBylissPRO lanserar Miracurl MKII

Nya Miracurl MKII tar automatiska locktänger till en helt ny nivå. Dina kunder kan få det utseende de önskar med bara ett verktyg.
ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight saharan gold travel hairdryer

ghd flight är en lätt och kompakt resefön med kraftfull prestanda. Den är 60% lättare än ghd aura professional hairdryer men med en kapacitet på 85%.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Nylansering av Schwarzkopf Professionals BC Bonacure

Schwarzkopf Professionals prisvärda produktserie BC Bonacure har nylanserats! Ta en titt på deras produktpresentation som nyligen tog plats i Stockholm.
Västkustens bästa barberare är utsedd!

Västkustens bästa barberare är utsedd!

Första semifinalen i tävlingen Årets Barberare 2018 är avgjord! Amin Iranmanesh från Randevu Barbershop i Göteborg tog hem vinsten och kan nu titulera sig som Västkustens bästa barberare.
Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nu är det öppet för ansökningar till Wella Professionals TrendVision Awards 2018. Skicka in ditt bidrag till #ColorVision eller #CreativeVision innan den 6 augusti.
Team Sweden – Behind the scenes

Team Sweden – Behind the scenes

Vid Intercoiffures nordiska kongress fick Team Swedens visning stående ovationer. Möt Joakim Roos och Linda Schuster som var med och skapade den hyllade visningen.
Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besökte Cosmoprof i Bologna

Efter 50 år har Cosmoprof vuxit till ett av världens största arrangemang i den professionella skönhetsbranschen. Spana in allt från mässan här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Dejan Cekanovic

Dejan Cekanovic

Dejan har alltid gått sin egen väg. Vägen har varit långt ifrån rak men den har tagit honom till London, Paris och New York och nu till hans egen studio i Hammarbyhöjden. Hair Magazine fick chansen att träffa Dejan OCH hans livsverk - dockorna.
Chriss Berner

Chriss Berner

Salong NOVO är en Stockholmssalong där tävlingsandan är stark. Här är det stilrent, avslappnat och kul! Läs om Chriss Berners, härliga salong där kreativiteten och samspelet mellan frisörerna välkomnar alla sorters kunder.

Annons

Nya videor se fler videor

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Video: Hair Magazine på Gocciani Weekend 2018

Hair Magazine var på plats under Gocciani Weekend 2018 i Stenungsund. Se vår video från helgen här!
De första hårtorkarna i salongerna

De första hårtorkarna i salongerna

I denna video kan du se vad som hänt med utrustningen i frisörsalongerna sedan de första torkhjälmarna flyttade in under 1920-talet.
Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Årets Frisör på Nyhetsmorgon!

Ett stort grattis önskar vi på Hair Magazine alla Sveriges duktiga vinnare i tävlingen Årets Frisör. Sofia Geideby tog hem storvinsten och blev Årets Frisör, samt vinnare av Årets Dam & Årets Team. Grattis!
Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston: Herrfrisyrerna som kvinnor älskar

Stylisten Ashley Weston presenterar fem olika herrfrisyrer som kvinnor bara älskar. Vi kan avslöja att både David Beckham, Brad Pitt och George Clooney är med.
Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Video: L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Följ med när L'Oréal Professionnel i slutet av januari bjöd in till pressevent i Paris i samband med vårens lanseringar av två naturliga och hållbara nyheter.