leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Alla vill hitta den rätta

Det är inte alltid lätt att hitta drömjobbet och lika svårt kan det vara att hitta den perfekta medarbetaren. Jobbportalen Frisörjobb underlättar för frisörer och andra professionella i skönhetsbranschen som söker ”the perfect match”.

Vi har under de senaste 10 åren specialiserat oss på jobbförmedling i branschen och har hjälpt massvis med personer att hitta matchning, berättar Anders.

Frisörjobb är, som namnet antyder, en digital jobbportal som riktar sig mot frisör- och skönhetsbranschen. Anders Sørensen som är kommersiellt ansvarig for Frisörjobb har lång erfarenhet av rekrytering inom frisörbranschen.

- Vi har under de senaste 10 åren specialiserat oss på jobbförmedling i branschen och har hjälpt massvis med personer att hitta rätt matchning. Vi har byggt upp en extremt hög kunskapsnivå, ett stort nätverk samarbetspartners och vår nordiska räckvidd är oslagbar.

Denna advertorial kan också läsas i vårt onlinemagasin.

Inte en vanlig jobbportal
Frisörjobb skiljer sig från mängden jobbportaler genom att endast fokusera på frisör- och skönhetsbranschen. Genom Frisörjobbs många olika kanaler och samarbetspartners har du som rekryterar möjlighet att målriktat nå ut till tusentals potentiella medarbetare, både de som aktivt söker arbete men också de som redan har ett jobb men kan tänka sig byta. Detta ökar antalet ansökningar och, i många fall, även kvaliteten på ansökningarna.

Som jobbsökande i branschen underlättar Frisörjobb genom att samla just det du är intresserad av på ett ställe, oavsett om du vill hyra en stol, köpa en salong eller hitta en anställning.

På Frisörjobb matchas inte endast jobb och medarbetare, utan även köpare och säljare av frisörsalonger, salongsägare och frisörelever, samt uthyrning av lediga hyrstolar och frisörer som söker en stol att hyra. Ambitionen bakom frisörjobb är nämligen just det; att göra det enklare för professionella i branschen att hitta den rätte.

Läs även: Nordic Hair Awards - The Competition

Hos Frisörjobb vill vi samma sak som våra användare: att underlätta processen och öka sannolikheten för att hitta den perfekta matchningen mellan frisör och salong, säger Anders.Hos Frisörjobb vill vi samma sak som våra användare: att underlätta processen och öka sannolikheten för att hitta den perfekta matchningen mellan frisör och salong, säger Anders.

En helt ny design
Trots att Frisörjobb har många år på nacken är hemsidan helt ny. Designen har fått en ny och fräsch look, samtidigt som det tillkommit flera nya funktioner som gör sajten lättare att navigera i.

- Vi är superglada och nöjda med den nya designen. Vi arbetar ju i en kreativ och väldigt visuell bransch och därför tyckte vi det var passande att ge hemsidan en makeover.

På Frisörjobb hittar du nu även en blogg där man kan få nyttiga tips både som arbetssökande, frisör och arbetsgivare. För salongsägare finns självbetjäning så att det är enkelt att skapa och redigera sina jobbannonser samt se statistik dygnet runt. Det är även möjligt att ladda upp videor i annonsen för att tillföra en filmsnutt från salongen och teamet, eller kanske en liten personlig hälsning.

- Vi tror på att video i samband med rekrytering är framtiden och därför har vi redan nu implementerat det på vår hemsida, vilket har fått en fantastisk respons av våra användare.

Enligt Anders ska man inte bli förvånad om man i framtiden som jobbsökande kan ansöka genom att skicka in en videoansökan till salongen. Det måste väl ändå öka chanserna för ”the perfect match”?

Text: Alexandra Malmborg

Ta en titt på jobbportalen Frisörjobb här: www.frisorjobb.se

Denna advertorial kan också läsas i vårt onlinemagasin.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

R+Co Rodeo Star Thickening Style Foam finns hos Tendenz

Med Rodeo Star Thickening Style Foam från R+Co får du omedelbart tjockare hår och mer fyllighet och volym. Lär mer om produkten här.
Ringlight - för snygga frisyrbilder i salongen

Ringlight - för snygga frisyrbilder i salongen

Ringlight är det perfekta hjälpmedlet för att ta snygga före- och efterbilder på din kunds nya frisyr i salongen. Läs mer här.
Gold Luxury Hair Masque

Gold Luxury Hair Masque

Hos HeadBrands hittar ni nu Gold Luxury Hair Masque, en vårdande mask som gör torrt och livlöst hår mjukt och glansigt. Läs mer här!
Doftljus och presentaskar från Maria Nila

Doftljus och presentaskar från Maria Nila

Veganska hårvårdsproducenten Maria Nila fortsätter att bredda sitt sortiment med produkter utöver hårvård och hårstyling. Nu med doftljus och presentaskar.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection från Wella

Cleansing Conditioner - Oil Reflection från Wella

Ett av Wellas nya tillskott är ett rengörarande balsam helt utan parabener, sulfater och silikon som efterlämnar håret rent, mjukt, återfuktat och glansigt.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Kraft Haircare bjuder in till inspirerande visning med Kirsten Demant

Kraft Haircare anordnade en lunchvisning tillsammans med Kirsten Demant från Davines. Visningen fokuserade främst på röda, svarta och blonda hår.
Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff i Örnsköldsvik

Trends 2018 by Hairstuff bjöd på allt från inspirerande shower på scen, nya produkter och trender till en trerättersmiddag och dans. Läs och se bilder här.
Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Förra helgen bjöds Sam Villa, Global Artistic Ambassador för Redken, in till det snabbt växande salongskonceptet Creative Headz för workshop med hela teamet.
Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals internationella TrendVision 2018 gick av stapeln i Lissabon, och frisörer från hela världen hade samlats för en Creative Retreat Experience. Se mer här!
Highlights on Tour besökte Kristianstad

Highlights on Tour besökte Kristianstad

Frisörföretagarnas nya satsning, Highlights on Tour, har turnerat runt i landet under hösten. Hair Magazine hängde med till årets sista stopp; Kristianstad.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Benjamin Martin

Benjamin Martin

"Jag vill alltid vara bäst. Det gäller mitt arbete med hår, och det gäller min dans". Och det är precis det drive som har hjälpt Benjamin Martin att komma dit han är idag - ansvarig för Wellas danska tekniker-team.
Gunilla Andersson Gustafsson

Gunilla Andersson Gustafsson

Lärare, doktorand, ordförande, vice VD och författare. Gunilla har samlat på sig många titlar genom åren, men hon är alltid främst frisör - med stort F.

Annons

Nya videor se fler videor

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Talangfulle Benjamin Martin visar i denna tutorial tre olika festuppsättningar som passar utmärkt till fest och bröllop. Se videon här,
ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

ghd "how to" - Perfekta vågor med plattång

I denna video visar ghd hur man skapar det perfekta vågiga håret med en plattång.
Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.