leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Alla vill hitta den rätta

Det är inte alltid lätt att hitta drömjobbet och lika svårt kan det vara att hitta den perfekta medarbetaren. Jobbportalen Frisörjobb underlättar för frisörer och andra professionella i skönhetsbranschen som söker ”the perfect match”.

Vi har under de senaste 10 åren specialiserat oss på jobbförmedling i branschen och har hjälpt massvis med personer att hitta matchning, berättar Anders.

Frisörjobb är, som namnet antyder, en digital jobbportal som riktar sig mot frisör- och skönhetsbranschen. Anders Sørensen som är kommersiellt ansvarig for Frisörjobb har lång erfarenhet av rekrytering inom frisörbranschen.

- Vi har under de senaste 10 åren specialiserat oss på jobbförmedling i branschen och har hjälpt massvis med personer att hitta rätt matchning. Vi har byggt upp en extremt hög kunskapsnivå, ett stort nätverk samarbetspartners och vår nordiska räckvidd är oslagbar.

Denna advertorial kan också läsas i vårt onlinemagasin.

Inte en vanlig jobbportal
Frisörjobb skiljer sig från mängden jobbportaler genom att endast fokusera på frisör- och skönhetsbranschen. Genom Frisörjobbs många olika kanaler och samarbetspartners har du som rekryterar möjlighet att målriktat nå ut till tusentals potentiella medarbetare, både de som aktivt söker arbete men också de som redan har ett jobb men kan tänka sig byta. Detta ökar antalet ansökningar och, i många fall, även kvaliteten på ansökningarna.

Som jobbsökande i branschen underlättar Frisörjobb genom att samla just det du är intresserad av på ett ställe, oavsett om du vill hyra en stol, köpa en salong eller hitta en anställning.

På Frisörjobb matchas inte endast jobb och medarbetare, utan även köpare och säljare av frisörsalonger, salongsägare och frisörelever, samt uthyrning av lediga hyrstolar och frisörer som söker en stol att hyra. Ambitionen bakom frisörjobb är nämligen just det; att göra det enklare för professionella i branschen att hitta den rätte.

Läs även: Nordic Hair Awards - The Competition

Hos Frisörjobb vill vi samma sak som våra användare: att underlätta processen och öka sannolikheten för att hitta den perfekta matchningen mellan frisör och salong, säger Anders.Hos Frisörjobb vill vi samma sak som våra användare: att underlätta processen och öka sannolikheten för att hitta den perfekta matchningen mellan frisör och salong, säger Anders.

En helt ny design
Trots att Frisörjobb har många år på nacken är hemsidan helt ny. Designen har fått en ny och fräsch look, samtidigt som det tillkommit flera nya funktioner som gör sajten lättare att navigera i.

- Vi är superglada och nöjda med den nya designen. Vi arbetar ju i en kreativ och väldigt visuell bransch och därför tyckte vi det var passande att ge hemsidan en makeover.

På Frisörjobb hittar du nu även en blogg där man kan få nyttiga tips både som arbetssökande, frisör och arbetsgivare. För salongsägare finns självbetjäning så att det är enkelt att skapa och redigera sina jobbannonser samt se statistik dygnet runt. Det är även möjligt att ladda upp videor i annonsen för att tillföra en filmsnutt från salongen och teamet, eller kanske en liten personlig hälsning.

- Vi tror på att video i samband med rekrytering är framtiden och därför har vi redan nu implementerat det på vår hemsida, vilket har fått en fantastisk respons av våra användare.

Enligt Anders ska man inte bli förvånad om man i framtiden som jobbsökande kan ansöka genom att skicka in en videoansökan till salongen. Det måste väl ändå öka chanserna för ”the perfect match”?

Text: Alexandra Malmborg

Ta en titt på jobbportalen Frisörjobb här: www.frisorjobb.se

Denna advertorial kan också läsas i vårt onlinemagasin.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Matrix SoColor Cult med 27 intensiva färger

Matrix SoColor Cult med 27 intensiva färger

Matrix SoColor Cult är en hårfärgsserie med en omfattande färgpalett med 27 färger som kan anpassas i intensitet och hållbarhet.
Hold.Me Hairspray från Design.Me hos Baldacci

Hold.Me Hairspray från Design.Me hos Baldacci

En hårspray - 3 olika stadga! Hold.Me Hairspray har ett justerbart munstycke som gör att det kan anpassas efter exakt den stadga som efterfrågas.
Soft Mousse från disp finns nu hos Hairstuff

Soft Mousse från disp finns nu hos Hairstuff

Soft Mousse från disp är en vårdande och formgivande mousse som ger stadga och naturlig volym, samt ett fullvärdigt värmeskydd vid användning av värmeverktyg.
Tre nyheter från Eksperience

Tre nyheter från Eksperience

Revlon Professional utökar Eksperience-sortimentet med tre nya produkter; en sulfatfri cleanser, ett fuktgivande balsam och ett balsam för behandlat hår.
Body Builder från Living Proof nu hos Session.Map

Body Builder från Living Proof nu hos Session.Map

Body Builder från Living proof är en fyllighetsgivande spray som anpassas efter hårets specifika behov och skapar omedelbar fyllighet med luftighet och rörelse.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Sam Villa Weekend med Creative Headz & Redken

Förra helgen bjöds Sam Villa, Global Artistic Ambassador för Redken, in till det snabbt växande salongskonceptet Creative Headz för workshop med hela teamet.
Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals första TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals internationella TrendVision 2018 gick av stapeln i Lissabon, och frisörer från hela världen hade samlats för en Creative Retreat Experience. Se mer här!
Highlights on Tour besökte Kristianstad

Highlights on Tour besökte Kristianstad

Frisörföretagarnas nya satsning, Highlights on Tour, har turnerat runt i landet under hösten. Hair Magazine hängde med till årets sista stopp; Kristianstad.
Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn

Glamour och lyx på Gold International Show i Köpenhamn

Modehuset Gold bjöd in 800 frisörer från hela Skandinavien till en galakväll i Köpenhamn, med show, cirkuskonster och flera nya lanseringar.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Över 250 frisörer hade rest från Nordens alla hörn för att ta del av den allra första HeadBrands Xperience, och vilken upplevelse det blev!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Vidal Sassoon

Vidal Sassoon

Få personer, om ens någon annan, har förändrat frisörsyrket och hur vi ser på hår som den evige Vidal Sassoon. Hair Magazine hyllar denna ikon och inspiratör genom att titta tillbaka på hans spännande och inspirerande liv.
Ellen Jansson (Q&A)

Ellen Jansson (Q&A)

Ellen Jansson vinnare av National Wella TrendVision 2017 svarar på frågor om bland annat vilka frisörer hon ser upp till och vilken kändis hon vill ge en ny frisyr!

Annons

Nya videor se fler videor

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Nõberu of Sweden fortsätter utmana stereotyper

Skönhetsmärket Nõberu of Sweden fortsätter att utmana bilden av manlighet med denna film som frågasätter stereotyper och uppmanar till att vara sig själv.
Lär dig att göra en peruk med Redken

Lär dig att göra en peruk med Redken

Här visar Redken hur man smart och enkelt kan göra en peruk som passar perfekt på Halloweenfesterna. Bara fantasin sätter gränser!
Enkel uppsättning till fest

Enkel uppsättning till fest

I denna video får du inspiration till hur du kan skapa en enkel, elegant uppsättning som passar till festliga tillfällen.
Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lär dig mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Är du nyfiken på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Genom att ta detta 9 minuters-seminarium får du lära dig det du behöver veta.
Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Se hur du kan skapa en lob med rakkniv

Här hittar du inspiration till hur du skapar en lob med rakkniv. Videon visar steg för steg hur du går tillväga.