leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Hair Magazine

Hair Magazine vänder sig till frisörer, assistenter och elever inom frisörbranschen – vi är helt fristående från externa intressenter och vårt mål är att vara det enda självklara branschmediet för de personer vi vänder oss till, det vill säga, er frisörer.

Hair Magazine berör allt inom frisörbranschen. Goda råd om hur  salongen kan drivas mer lönsamt, vi presenterar de senaste trenderna  både inom hår och kosmetik från hela världen. Vem är HOT och vem är  NOT i branschen? Vad gör vi för att undvika stress och hur förebygger vi  arbetsskador? Är det över huvud taget en bra idé att kunden själv kan  boka sin klipptid över internet och vad är skillnaden mellan de olika  systemen?

Detta är ett litet axplock av alla de ämnen vi kommer att beröra framöver  utöver våra återkommande reportage med bl.a. intervjuer, porträtt, ekonomi, teman och nyheter från den internationella hår- och modevärlden.

På hemsidan vill vi vara det självklara online mediet när det gäller alla  former av nyheter i branschen och mera udda upplysningar än vad  tidningen har möjlighet att trycka.

Om du har information som du tror kan vara intressant för oss på  redaktionen är du välkommen att kontakta oss. Maila oss eller  ring på  +46 (0)8 52 50 70 43.Upphovsrätt
Allt material på hairmagazine.se´s hemsida är skyddat av upphovsrättslaggivningen och ställs endast till rådighet för att visas och läsas. Det är inte tillåtet att kopiera i hel- eller delvis elektronisk (digital) form, om inget annat tydligt anges. Papperskopior till privat bruk är dock tillåtet. Annan användning av texter, bilder och övriga illustrationer i kommersiellt eller annat sammanhang kräver Freeminds Media skriftliga tillåtelse. hairmagazine.se påtager sig inget ansvar för eventuella tryckfel.

Övrigt
Freeminds Media ansvarar ej för eventuella avbrott, nedsatt framkomlighet eller problem med förbindelser. Det ges ingen returnering av pengar för banners, annonser eller registreringar som ej kan visas på grund av avbrott, åsamkat av orsaker som Freeminds Media inte har inflytande på, såsom naturkatastrofer, strejker, kabelfel hos direkta eller indirekta leverantörer m.m.

Hair Magazine Sweden

Kommentarer..