leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Schwarzkopf Professional presenterar Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Som ett framtidstänkande hårvårdsföretag fortsätter Schwarzkopf Professional att koppla ihop det som händer på världens modescener med det verkliga livet genom en fängslande kollektion av inspirerande looker - den här säsongen kommer inspirationen från det förflutna som en gång stod i fokus på världens catwalk-scener.

Ikoniska looker var den enskilt största inspirationskällan tillsammans med den massiva #ThrowBackThursday sociala medierörelsen vilka inte visar några tecken på att sakta ner. Historiska looker är stort. Inspirerade av #throwback fashion movement, lanserar Schwarzkopf Professional denna höst/vinter sin mest ikoniska kollektion någonsin.

Välkommen till the IKONIC Collection från Essential Looks. Sedan 1997 har det funnits över 40 Essential Looks kollektioner över hela världen. den här höst- och vinterkollektionen återupplivar och firar de mest ikoniska klippningarna, färgerna och stilarna från tidigare kollektioner och visar att de fortfarande är lika aktuella idag som de alltid varit. International Creative Director för Schwarzkopf Professional, Simon Ellis beskriver kollektionen:

- Ikoner dör aldrig. De påverkar, de inspirerar, de är relevanta, de är eviga både i det förflutna, idag och i framtiden; så, låt oss fira 20 år av Essential Looks. Var beredd - det är throwback season - men vi har det bästa framför oss!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET
STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005 En trend inspirerad av ikonerna på bio och Hollywoods gyllene era, med klassiska bilder av Monroe, Clara Bow och Grace Kelly som visar sin sensuella utstrålning. Det är just den här tidlösa glamouren som gav upphov till STARLET LOOK.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE
OUT OF SHAPE
111 Years Collection 2/2009 Inspirerad av New Wave musikscenen med sitt ursprung i Punken och Electropop, fångar denna trend perfekt dessa två kulturyttringar.
NEO COUTURE
Catwalk to Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspirerad av det androgyna, det kraftfulla och intensiva. Moderiktningen domineras av en svart färgpalett med skarpa skräddasydda snitt med en kylig känsla.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH
ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspirerad av samma dynamiska energi som gav oss Punk och Grunge skapade Schwarzkopf Professional the ELECTRIC YOUTH. I vår hyperkinetiska, interaktiva bloggosfär är det enda sättet att använda en regelbok, att riva sönder den. Den här looken återspeglar ”the tribal culture” perfekt och visar samtidigt att allt fungerar när det gäller mode.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM
ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trenden övergår till fashionabelt - rocka på! Driven av "the wild side", blandar den här looken en rockchic glamour med provocerande och djärva outfits.
HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiasmerande med ljusa blommönstrade tryck från 1970-talet, utvecklade Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Den öppna feminina looken visar en stark hippy-dippy-vibe med lätta, luftiga och avspända klänningar och tofsprydda kaftaner.
.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT
URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens snabba livsstil och kontinuerliga momentum banar vägen för URBAN SPORTS-trenden. Sportkläder har aldrig sett så bra ut med coola träningsskor, träningskläder och superlätta material.
OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden är en modern tappning av ”old school” glamour, med 50-tals silhuetter, renässansinspirerade nyanser och vackra lockar. Det är feminint, hett och mycket sofistikerat.
.

Se även Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 -Trend 1: OPULENT Trend 2: BEAT ICONTrend 3: COLORAMA

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Wella Professionals lanserar årets julboxar 2017

Wella Professionals lanserar årets julboxar 2017

Härligt juliga nyheter! Nu till jul lanserar Wella Professionals julboxar från både Wella, Sebastian Professional, EIMI och SP.
Julklappsaskar från KMS

Julklappsaskar från KMS

Erbjud dina kunder en jul med STIL! I de nya julklappskitten från KMS hittar du fyra olika 'Style Equations'. Se dem här!
Holiday Boxes från Maria Nila

Holiday Boxes från Maria Nila

Maria Nila lanserar nya Holiday Boxes med deras nya exklusiva 100% veganska handtvålar! Läs mer här.
Årets julerbjudande från Schwarzkopf Professional

Årets julerbjudande från Schwarzkopf Professional

Nu när julen närmar sig erbjuder Schwarzkopf fina necessärer innehållande populära vård- och stylingprodukter. Vid varje såld julförpackning går 5 kr till Shaping Futures. In och läs mer här!
O&Ms volymprodukt Rootalicious - nu i mousseform

O&Ms volymprodukt Rootalicious - nu i mousseform

O&M uppdaterar styling och volymprodukten Rootalicious med ett nytt stilfullt utseende, nytt förbättrat munstycke och kommer nu istället i en ny mousseform.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

För 15:e året i rad anordnades den världsomspännande tävlingen Wella TrendVision Awards i London. Följ med bland nya trender ock kreativitet i massor!
Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

I helgen var det ännu en gång dags för det storslagna Goldwell & KMS Global Zoom Event, denna gången i kulturstaden Barcelona. Läs och se bilder från eventet här:
Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona

Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona

Klipp, färg, styling och högaktuella trender. Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona var en riktig inspirationsboost inför hösten. Se alla bilder från helgen här!
Fullsatt när Schwarzkopf presenterade sin Nordic Salon Collection AW17

Fullsatt när Schwarzkopf presenterade sin Nordic Salon Collection AW17

Clarion Sign var fullsatt med förväntansfulla frisörer när Schwarzkopf Professional presenterade sin nya AW17-kollektion, samt bjöd på trendrapport och Look & Learn. In och se bilderna från kvällen här!
Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

På Sankt Jörgen Park var det full fokus på färg när EDGE Cosmetics anordnade utbildningshelg i Göteborg för ett 30-tal frisörer från Norrtälje till Malmö.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Juha Niemi (Q&A)

Juha Niemi (Q&A)

Hair Magazine fick chansen att ställa lite frågor till Juha Niemi, frisören som driver Made by Kinna och frilansar för Matrix.
Matilda Paulsson (Q&A)

Matilda Paulsson (Q&A)

Vi har fått chansen att ställa frågor till Matilda Paulsson på salong Eriksson & Robach, vinnare av Fondation Guillaumes fototävling 2016. Läs om den duktiga frisören här:

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med lugg

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med lugg

Här kommer ännu en inspirerande tutorial från Björn Axén, denna gången visar de hur man kan få till en snygg uppsättning på kunder med lugg!
Björn Axén - How to get the look - Rosa 30-talsvågor

Björn Axén - How to get the look - Rosa 30-talsvågor

Lär dig hur du enkelt gör denna söta men coola frisyr i trendig rosa färg, så att du kan erbjuda den till dina kunder i salongen. Se hela videon här:
Paul Mitchell - What's Behind The Bottle?

Paul Mitchell - What's Behind The Bottle?

Hos John Paul Mitchell Systems® finns det 5 hörnstenar som står bakom varje flaska. Se denna inspirerande video och lär dig mer om Paul Mitchell!
Missa inte Trevor Sorbie på Salon International 2017

Missa inte Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiska Trevor Sorbie kommer till årets Salon International, han är den hårstylist som har vunnit mer priser än någon annan. Se denna video för en teaser om vad som väntar på mässan!
Björn Axén – How to get the look – Föna med värmeborste

Björn Axén – How to get the look – Föna med värmeborste

I denna tutorial får du hjälp att enkelt styla hår med hjälp av Magic Style Brush. Hårstyling har aldrig varit enklare! Se hela videon här!