leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Rock your head! TOP HAIR i Düsseldorf


Drygt 35 000 personer besökte branschmässan TOP HAIR i Düsseldorf. Här fanns verkligen allt för alla som älskar hår i alla dess former.

På TOP HAIR International Trend & Fashion Days Düsseldorf fanns det mycket för alla som älskar hår i alla dess former. Mässan, som är en av Europas största frisörmässor, anordnades för 17:e året i rad och slog nya besöksrekord. Under två dagar samlades drygt 35 000 personer för att ta del av de senaste trenderna och produkterna från många av branschens främsta aktörer. På huvudscenen bjöd bland annat kungen av färg Guy Tang, långhårsexperten Patric Cameron och de kultförklarade barberarna från Schorem Barbers på talang, hantverk och framförallt: show!
 
Teknik och kreativitet
Helgen bjöd massor av inspiration men även tekniska kunskaper i både klipp-, färg- och stylingtekniker. Runt om i mässhallarna var det Look & Learn-visningar överallt och många av de stora företagen visade sina senaste kollektioner. Totalt var det 450 utställare inom hårvårds- och skönhetssektorn som alla gjorde sitt yttersta för att besökarna skulle få ut så mycket som möjligt att sitt besök. 

 
Guy Tangs färgsprakande kreationer var som vanligt en hit och frisörerna stod i kö för att få en bild med honom efter showen.

 


Gudomliga uppsättningar svävade fram på scen när Patrick Cameron höll i showen på stora scenen med den senaste kollektionen The Goddess Collection.

 

Barberarnas hörna
En nyhet för i år var Barbers' Corner som drog mycket uppmärksamhet till sig. Här visades både de senaste herrtrenderna och klassiska barberartekniker. Det är tydligt att skägg fortsätter att vara stort. Precis som Leen och Bertus från Schorem Barbers uttryckte det på scen var det för sex år sedan när de startade svårt att hitta modeller med skägg, idag är det svårt att hitta dem utan. Oavsett är det stort med män, och vi älskar det!

Läs även: HJ Live i London

 
Barber's Corner var en stor succé under mässan och överallt syntes välgroomade män och  manliga vintageförpackningar.

Text och foto: Camilla Svensson

Annons

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Delta i Color Zoom Challenge och vinn en resa till Global Zoom

Delta i Color Zoom Challenge och vinn en resa till Global Zoom

Varje år ställer flera frisörer upp i den världskända Color Zoom Challenge. Nu är det dags igen! Skicka din tolkning av IN-FLUX Collection till Goldwell senast den 31 maj.
Global Zoom kommer till BARCELONA

Global Zoom kommer till BARCELONA

Global Zoom kommer i år att hållas i Barcelona. Eventet kommer att bjuda på massvis med inspiration, tips och råd och självklart kommer de nationella vinnarna presenteras. Följ med på ett av årets största frisörevent!
Jorden runt med KMS i Malmö

Jorden runt med KMS i Malmö

På Larsson & Langes bar Care Of i Malmö träffades stilmedvetna frisörer från södra Sverige för en kväll tillsammans med KMS, deras nordiska utbildningschef Daniel Blomqvist och utbildare Josefine Lindholm.
TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

Drygt 35 000 personer besökte branschmässan TOP HAIR International Trend & Fashion Days i Düsseldorf. Här fanns verkligen allt för alla som älskar hår i alla dess former.
Med Schwarzkopf Professional i Åre

Med Schwarzkopf Professional i Åre

Schwarzkopf bjöd på massor av inspiration och trendspaning under en hel helg i det snötäckta Åre. Kursisterna fick ta del av bl.a. killtrender, balayagetekniker, makeup och Essential Looks.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Justin Andersson

Justin Andersson

I en källarlokal på Södermalm i Stockholm jobbar en av landets absolut bästa vintagefrisörer. Hair Magazine har besökt livsstilsbutiken, retromekkat och frisörsalongen Sivletto.
Natasha Toloue

Natasha Toloue

Att Natasha Toloue skulle bli frisör har det aldrig varit snack om då hon började sin bana tidigt i mammas salong. Nu är hon en av Sveriges främsta hårstylister och delar sin tid mellan Stockholm och London.

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Fläta & lockar

Björn Axén - How to get the look - Fläta & lockar

Här kommer en ny tutorial från Björn Axén! Hør får du inspiration till en elegant och avslappnad hårstyling - Perfekt till sommarens bröllop!
Björn Axén - How to get the look - Enkel uppsättning till fest

Björn Axén - How to get the look - Enkel uppsättning till fest

I den här tutorialen får du hjälp med att fixa en snabb, enkel och snygg håruppsättning som helt klart kommer att uppskattas av dina festglada kunder.
How to get the look med Björn Axén - Barbershop

How to get the look med Björn Axén - Barbershop

I den här tutorialen från Björn Axén får du hjälp med att fixa en snygg frisyr på män med kort hår. Klicka in och låt dig inspireras!
Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17

Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17

Med inspiration från SS17 catwalks, presenterar Schwarzkopf Professional Essential Looks Modern Icon Collection.
Årets Frisör 2017 Åsa Pettersson på tv 4 nyhetsmorgon

Årets Frisör 2017 Åsa Pettersson på tv 4 nyhetsmorgon

Efter helgens stora tävling stod Åsa Pettersson från Hårgänget som vinnare. Här ser ni henne visa sina inspirerande kreationer på tv 4 nyhetsmorgon!