leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Global Zoom kommer till BARCELONA

Barcelonas ljumna höstbris kommer denna gång att rama in årets stora frisörevent, Global Zoom. Som vanligt bjuds det in till en rejäl fest kryddad med massvis av professionell inspiration, business sessions, Color Zoom Challenge och mycket, mycket mer.

De svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom.
Birger och de svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom Challenge 2016: (fr.v.) Birger von Holdt från KAO, Zandra Ericson, Matilda Wanngård, Anela Muminhodzic, Johanna Gustavsson, Anders Wallin och Linnea Libäck.

Som skandinav går det knappast att föreställa sig något bättre än en resa till Barcelona i oktober. Det är fortfarande varmt och det är möjligt att avnjuta en café con leche på en uteservering utan att ha vinterjackan uppdragen till öronen. Vad lockar mer än chansen att gå mysiga promenader i de smala gränderna i det gotiska kvarteret, ge sig ut på en shoppingtur på de stora boulevarderna och uppleva den härliga stämningen omkring hamnen i Barcelonetta?

Läs även: Massor av fest och talang på Global Zoom

Allt detta och mycket mer har du möjlighet att uppleva när Goldwell avhåller sitt Global Zoom event i den färgstarka kuststaden den 7–10 oktober med ca 3 000 deltagande frisörer från mer än 30 länder världen över.

- 800 skandinaviska frisörer valde att vara med när vi arrangerade Global Zoom i Stockholm i 2016. Det bidrog till en oförglömlig nordisk stämning som vi nu hoppas kunna återskapa på sydligare breddgrader i Barcelona, säger Stine Thomsen, Marketing Manager Salon Nordic.

Över 3000 frisörer från hela världen var på plats på Goldwell Global Zoom eventet förra året.

Color Zoom Challenge kategorierna är Creative, Partner och New Talent.
3000 frisörer från världens alla hörn tog sig förra året till Stockholm för att vara en del av det internationellt erkända eventet Goldwell Global Zoom.

Color Zoom Challenge

Som vanligt kommer även Color Zoom Challenge att gå av stapeln, där de nationella vinnarna återskapar sina vinnarlooks inom kategorierna Creative, Partner och New Talent, och presenterar dem för domarna. Under den tre timmar långa, intensiva live-tävlingen kan de besökande gå runt mellan deltagarna och steg för steg följa återskapandet av vinnarlookerna.

Kreativa Mario Krankl gav frisörerna inspiration under föreläsningarna.
Eventet kommer att bjuda på massvis med inspiration, tips och råd. Förra året visade bl.a. Mario Krankl (på bilden) kreativa avantgardekreationer.

Både visningarna och föreläsningarna är välorganiserade och inspirerande.

Galakväll

Höjdpunkten är Global Zoom Galakväll som arrangeras i riktig frisöranda. Här koras de internationella vinnarna i de tre kategorierna, och självklart hoppas man från den nordiska sidan på en nordisk vinnare i minst en av kategorierna.

Utöver detta får deltagarna uppleva underhållning i toppklass med ännu mer fantastisk inspiration. Kvällen avslutas sedan med en legendarisk efterfest.

På galakvällen koras de internationella vinnarna.Global Zoom kommer att avslutas med en rejäl fest i riktig frisöranda.

Stine Thomsen fastslår:

- För oss handlar det i hög grad om att ge frisörerna massor av inspiration och ny energi att ta med hem för att boosta affärerna i salongen.

Marlene Abunar från Victor Noblesse, som var med på eventet förra året, säger:

 - Global Zoom i Stockholm var ett jättefint och spektakulärt event där visningarna och föreläsningarna var väldigt inspirerande och välorganiserade. Det var väldigt kul att så många frisörer var på en och samma plats och att få se de tävlande skapa sina kreationer live i Color Zoom Challenge. Jag rekommenderar verkligen att åka på Global Zoom i Barcelona för att få en oförglömlig upplevelse.

Vill du med på den fantastiska resan till Global Zoom Barcelona kan du antingen ringa till KAO på telefonnummer 08 556 020 70 eller kontakta din KAO-försäljare i området där du bor.

Läs även: Möt de svenska vinnarna av Goldwell Color Zoom Challenge 2016

Text: Pia Finne (Alexandra Malmborg, red.)
Foto: Goldwell & Mikael Sjöberg

Den här advertorialen kan även läsas i Hair Magazines andra utgåva, 2017 (nr. 14).

.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Rapunzel of Sweden lanserar Deep Cleansing Shampoo

Rapunzel of Sweden lanserar Deep Cleansing Shampoo

Rapunzel Deep Cleansing Shampoo rengör håret effektivt och tar bort produktrester och överflödigt fett från håret. Läs mer här.
Nyhet hos Session Map - Full Dry Volume Blast från Living proof

Nyhet hos Session Map - Full Dry Volume Blast från Living proof

Möt Full Dry Volume Blast. Den skapar volym och textur som (nästan) är lika lätt som luft, för stora och långvariga resultat. Läs mer här!
Matrix presenterar nya BRASS OFF

Matrix presenterar nya BRASS OFF

Inför sommaren 2017 presenterar Matrix den nya hårvårdsserien BRASS OFF. En serie med produkter skapade för att neutralisera hårfärger. Läs mer här!
Kérastase presenterar nya Reflection Touche Chromatique

Kérastase presenterar nya Reflection Touche Chromatique

Inför sommaren 2017 tar Kérastase färgvård till en ny nivå med nya Les Touches Chromatiques - färgkorrigerande hårvård för färgbehandlat hår.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

L'Oréal Professionnels Hair Fashion Night 2017 på salong VITA

L'Oréal Professionnels Hair Fashion Night 2017 på salong VITA

Salong VITA i Stockholm stod värld för L'Oréal Professionnels trendsäkra event Hair Fashion Night som anordnades i hela 35 länder samtidigt. Se alla bilder här!
Trendiga flätor med amika i HeadBrands nya studio!

Trendiga flätor med amika i HeadBrands nya studio!

Det blev ett härligt intimt och lärorikt event när HeadBrands bjöd in till amika-event i sin nya fina studio i centrala Köpenhamn. Cirka 15 frisörer från hela Norden fick lära sig tre trendiga flätor. Se och läs mer här:
Intercoiffure World Congress i Japan

Intercoiffure World Congress i Japan

Håreliten samlades i Japan för Intercoiffure World Congress, som även detta år var fullspäckat med inspirerande visningar och galashower!
KMS event med Edwin Raaijmakers

KMS event med Edwin Raaijmakers

Ungefär 45 frisörer var på nya Goldwell & KMS Academy i Stockholm förra veckan för att se KMS artist Edwin Raaijmakers från Nederländerna som var på besök i Sverige. Läs mer här!
Intercoiffure Photo Contest 2017 - Finalisterna

Intercoiffure Photo Contest 2017 - Finalisterna

Intercoiffure Photo Contest 2017 är i full gång och nu kan de sex finalister presenteras. Se de inspirerande bidragen här.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Ann Pettersson

Ann Pettersson

Ann Pettersson har en lång meritlista bakom sig som både frisör, utbildare och tävlingsfrisör. Sedan 2006 driver hon sin egen frisörskola i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten i norra Sverige.Läs den spännande intervjun här!
Josefin Gligic Rognsøy

Josefin Gligic Rognsøy

Hon är grundaren av Backstager, jurymedlem och har jobbat med ingen mindre än John Galliano, Eugene Souleiman och Pat McGrath. Läs mer om Josefin Gligic Rognsøys spännande resa som hårstylist här.

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med blommor

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med blommor

Varför begränsa blommor i håret till bara midsommar? Med denna videon lär du dig att göra en snygg uppsättning med blommor som du kan erbjuda dina kunder. Se videon här!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk uppsättning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk uppsättning

I den här tutorialen får du hjälp med att fixa en somrig och romantisk håruppsättning som passar perfekt till sommarens alla fester och bröllop!
Björn Axén - How to get the look - Locka med locktång

Björn Axén - How to get the look - Locka med locktång

Låt dig inspireras av Björn Axéns senaste "How to get the look" video och lär dig att skapa de perfekta klassiska lockarna för sommarens fester!
Tondeo presenterar BLAZOR - Nytt revolutionerande verktyg

Tondeo presenterar BLAZOR - Nytt revolutionerande verktyg

The BLAZOR är ett revolutionerande hårklippningsverktyg som är enkelt och säkert att använda.
Wavy hjälper dig hantera din kalender!

Wavy hjälper dig hantera din kalender!

Med Wavys smarta bokningssystem är det enkelt att hantera kalendern på salongen. Ta en titt på hur du använder Wavy!