leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Global Zoom kommer till BARCELONA

Barcelonas ljumna höstbris kommer denna gång att rama in årets stora frisörevent, Global Zoom. Som vanligt bjuds det in till en rejäl fest kryddad med massvis av professionell inspiration, business sessions, Color Zoom Challenge och mycket, mycket mer.

De svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom.
Birger och de svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom Challenge 2016: (fr.v.) Birger von Holdt från KAO, Zandra Ericson, Matilda Wanngård, Anela Muminhodzic, Johanna Gustavsson, Anders Wallin och Linnea Libäck.

Som skandinav går det knappast att föreställa sig något bättre än en resa till Barcelona i oktober. Det är fortfarande varmt och det är möjligt att avnjuta en café con leche på en uteservering utan att ha vinterjackan uppdragen till öronen. Vad lockar mer än chansen att gå mysiga promenader i de smala gränderna i det gotiska kvarteret, ge sig ut på en shoppingtur på de stora boulevarderna och uppleva den härliga stämningen omkring hamnen i Barcelonetta?

Läs även: Massor av fest och talang på Global Zoom

Allt detta och mycket mer har du möjlighet att uppleva när Goldwell avhåller sitt Global Zoom event i den färgstarka kuststaden den 7–10 oktober med ca 3 000 deltagande frisörer från mer än 30 länder världen över.

- 800 skandinaviska frisörer valde att vara med när vi arrangerade Global Zoom i Stockholm i 2016. Det bidrog till en oförglömlig nordisk stämning som vi nu hoppas kunna återskapa på sydligare breddgrader i Barcelona, säger Stine Thomsen, Marketing Manager Salon Nordic.

Över 3000 frisörer från hela världen var på plats på Goldwell Global Zoom eventet förra året.

Color Zoom Challenge kategorierna är Creative, Partner och New Talent.
3000 frisörer från världens alla hörn tog sig förra året till Stockholm för att vara en del av det internationellt erkända eventet Goldwell Global Zoom.

Color Zoom Challenge

Som vanligt kommer även Color Zoom Challenge att gå av stapeln, där de nationella vinnarna återskapar sina vinnarlooks inom kategorierna Creative, Partner och New Talent, och presenterar dem för domarna. Under den tre timmar långa, intensiva live-tävlingen kan de besökande gå runt mellan deltagarna och steg för steg följa återskapandet av vinnarlookerna.

Kreativa Mario Krankl gav frisörerna inspiration under föreläsningarna.
Eventet kommer att bjuda på massvis med inspiration, tips och råd. Förra året visade bl.a. Mario Krankl (på bilden) kreativa avantgardekreationer.

Både visningarna och föreläsningarna är välorganiserade och inspirerande.

Galakväll

Höjdpunkten är Global Zoom Galakväll som arrangeras i riktig frisöranda. Här koras de internationella vinnarna i de tre kategorierna, och självklart hoppas man från den nordiska sidan på en nordisk vinnare i minst en av kategorierna.

Utöver detta får deltagarna uppleva underhållning i toppklass med ännu mer fantastisk inspiration. Kvällen avslutas sedan med en legendarisk efterfest.

På galakvällen koras de internationella vinnarna.Global Zoom kommer att avslutas med en rejäl fest i riktig frisöranda.

Stine Thomsen fastslår:

- För oss handlar det i hög grad om att ge frisörerna massor av inspiration och ny energi att ta med hem för att boosta affärerna i salongen.

Marlene Abunar från Victor Noblesse, som var med på eventet förra året, säger:

 - Global Zoom i Stockholm var ett jättefint och spektakulärt event där visningarna och föreläsningarna var väldigt inspirerande och välorganiserade. Det var väldigt kul att så många frisörer var på en och samma plats och att få se de tävlande skapa sina kreationer live i Color Zoom Challenge. Jag rekommenderar verkligen att åka på Global Zoom i Barcelona för att få en oförglömlig upplevelse.

Vill du med på den fantastiska resan till Global Zoom Barcelona kan du antingen ringa till KAO på telefonnummer 08 556 020 70 eller kontakta din KAO-försäljare i området där du bor.

Läs även: Möt de svenska vinnarna av Goldwell Color Zoom Challenge 2016

Text: Pia Finne (Alexandra Malmborg, red.)
Foto: Goldwell & Mikael Sjöberg

Den här advertorialen kan även läsas i Hair Magazines andra utgåva, 2017 (nr. 14).

.

Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

Nya tillskott i Joico's shake-familj

Nya tillskott i Joico's shake-familj

Body Shake och Beach Shake är de hetaste nya tillskotten i Joico's shake-familj.
TIMELESS – två nya saxar från JAGUAR

TIMELESS – två nya saxar från JAGUAR

Saxar som har något att säga. Nya TIMELESS från JAGUAR är en hyllning till de oförglömliga saxklassikerna.
Nyheter hos Belle Madame Center

Nyheter hos Belle Madame Center

Turbaner & Scarfs sydda helt utan sömmar i bamboo-fiber för bättre komfort. Fina höstfärger nu i kollektionen!
Exklusiva Hair dress från Balmain

Exklusiva Hair dress från Balmain

Exklusiva Hair dress från Balmain ger dig ett fylligt hår med äkta känsla på bara några minuter.

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

I helgen var det ännu en gång dags för det storslagna Goldwell & KMS Global Zoom Event, denna gången i kulturstaden Barcelona. Läs och se bilder från eventet här:
Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona

Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona

Klipp, färg, styling och högaktuella trender. Schwarzkopf Professionals Creative Weekend i Barcelona var en riktig inspirationsboost inför hösten. Se alla bilder från helgen här!
Fullsatt när Schwarzkopf presenterade sin Nordic Salon Collection AW17

Fullsatt när Schwarzkopf presenterade sin Nordic Salon Collection AW17

Clarion Sign var fullsatt med förväntansfulla frisörer när Schwarzkopf Professional presenterade sin nya AW17-kollektion, samt bjöd på trendrapport och Look & Learn. In och se bilderna från kvällen här!
Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

På Sankt Jörgen Park var det full fokus på färg när EDGE Cosmetics anordnade utbildningshelg i Göteborg för ett 30-tal frisörer från Norrtälje till Malmö.
Artego Sveriges inspirationskväll i Borlänge - Moduline Showroom

Artego Sveriges inspirationskväll i Borlänge - Moduline Showroom

I Moduline Showroom i Borlänge bjöd Artègo Sverige in till inspirationskväll med fokus på höstiga nyanser och mustiga färger. Se alla bilder här!

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Ann Pettersson

Ann Pettersson

Ann Pettersson har en lång meritlista bakom sig som både frisör, utbildare och tävlingsfrisör. Sedan 2006 driver hon sin egen frisörskola i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten i norra Sverige.Läs den spännande intervjun här!
Frida Andersson

Frida Andersson

2016 var året då Frida Andersson vann några av Norges mest prestigefyllda priser i branschen, men nu är hennes nästa utmaning att på heltid utbilda för Goldwell!

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med lugg

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med lugg

Här kommer ännu en inspirerande tutorial från Björn Axén, denna gången visar de hur man kan få till en snygg uppsättning på kunder med lugg!
Björn Axén - How to get the look - Rosa 30-talsvågor

Björn Axén - How to get the look - Rosa 30-talsvågor

Lär dig hur du enkelt gör denna söta men coola frisyr i trendig rosa färg, så att du kan erbjuda den till dina kunder i salongen. Se hela videon här:
Paul Mitchell - What's Behind The Bottle?

Paul Mitchell - What's Behind The Bottle?

Hos John Paul Mitchell Systems® finns det 5 hörnstenar som står bakom varje flaska. Se denna inspirerande video och lär dig mer om Paul Mitchell!
Missa inte Trevor Sorbie på Salon International 2017

Missa inte Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiska Trevor Sorbie kommer till årets Salon International, han är den hårstylist som har vunnit mer priser än någon annan. Se denna video för en teaser om vad som väntar på mässan!
Björn Axén – How to get the look – Föna med värmeborste

Björn Axén – How to get the look – Föna med värmeborste

I denna tutorial får du hjälp att enkelt styla hår med hjälp av Magic Style Brush. Hårstyling har aldrig varit enklare! Se hela videon här!