leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Global Zoom kommer till BARCELONA

Barcelonas ljumna höstbris kommer denna gång att rama in årets stora frisörevent, Global Zoom. Som vanligt bjuds det in till en rejäl fest kryddad med massvis av professionell inspiration, business sessions, Color Zoom Challenge och mycket, mycket mer.

De svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom.
Birger och de svenska vinnarna i Goldwell Color Zoom Challenge 2016: (fr.v.) Birger von Holdt från KAO, Zandra Ericson, Matilda Wanngård, Anela Muminhodzic, Johanna Gustavsson, Anders Wallin och Linnea Libäck.

Som skandinav går det knappast att föreställa sig något bättre än en resa till Barcelona i oktober. Det är fortfarande varmt och det är möjligt att avnjuta en café con leche på en uteservering utan att ha vinterjackan uppdragen till öronen. Vad lockar mer än chansen att gå mysiga promenader i de smala gränderna i det gotiska kvarteret, ge sig ut på en shoppingtur på de stora boulevarderna och uppleva den härliga stämningen omkring hamnen i Barcelonetta?

Läs även: Massor av fest och talang på Global Zoom

Allt detta och mycket mer har du möjlighet att uppleva när Goldwell avhåller sitt Global Zoom event i den färgstarka kuststaden den 7–10 oktober med ca 3 000 deltagande frisörer från mer än 30 länder världen över.

- 800 skandinaviska frisörer valde att vara med när vi arrangerade Global Zoom i Stockholm i 2016. Det bidrog till en oförglömlig nordisk stämning som vi nu hoppas kunna återskapa på sydligare breddgrader i Barcelona, säger Stine Thomsen, Marketing Manager Salon Nordic.

Över 3000 frisörer från hela världen var på plats på Goldwell Global Zoom eventet förra året.

Color Zoom Challenge kategorierna är Creative, Partner och New Talent.
3000 frisörer från världens alla hörn tog sig förra året till Stockholm för att vara en del av det internationellt erkända eventet Goldwell Global Zoom.

Color Zoom Challenge

Som vanligt kommer även Color Zoom Challenge att gå av stapeln, där de nationella vinnarna återskapar sina vinnarlooks inom kategorierna Creative, Partner och New Talent, och presenterar dem för domarna. Under den tre timmar långa, intensiva live-tävlingen kan de besökande gå runt mellan deltagarna och steg för steg följa återskapandet av vinnarlookerna.

Kreativa Mario Krankl gav frisörerna inspiration under föreläsningarna.
Eventet kommer att bjuda på massvis med inspiration, tips och råd. Förra året visade bl.a. Mario Krankl (på bilden) kreativa avantgardekreationer.

Både visningarna och föreläsningarna är välorganiserade och inspirerande.

Galakväll

Höjdpunkten är Global Zoom Galakväll som arrangeras i riktig frisöranda. Här koras de internationella vinnarna i de tre kategorierna, och självklart hoppas man från den nordiska sidan på en nordisk vinnare i minst en av kategorierna.

Utöver detta får deltagarna uppleva underhållning i toppklass med ännu mer fantastisk inspiration. Kvällen avslutas sedan med en legendarisk efterfest.

På galakvällen koras de internationella vinnarna.Global Zoom kommer att avslutas med en rejäl fest i riktig frisöranda.

Stine Thomsen fastslår:

- För oss handlar det i hög grad om att ge frisörerna massor av inspiration och ny energi att ta med hem för att boosta affärerna i salongen.

Marlene Abunar från Victor Noblesse, som var med på eventet förra året, säger:

 - Global Zoom i Stockholm var ett jättefint och spektakulärt event där visningarna och föreläsningarna var väldigt inspirerande och välorganiserade. Det var väldigt kul att så många frisörer var på en och samma plats och att få se de tävlande skapa sina kreationer live i Color Zoom Challenge. Jag rekommenderar verkligen att åka på Global Zoom i Barcelona för att få en oförglömlig upplevelse.

Vill du med på den fantastiska resan till Global Zoom Barcelona kan du antingen ringa till KAO på telefonnummer 08 556 020 70 eller kontakta din KAO-försäljare i området där du bor.

Läs även: Möt de svenska vinnarna av Goldwell Color Zoom Challenge 2016

Text: Pia Finne (Alexandra Malmborg, red.)
Foto: Goldwell & Mikael Sjöberg

Den här advertorialen kan även läsas i Hair Magazines andra utgåva, 2017 (nr. 14).

.

Annons

Annons

Nya shower se fler frisörshower

Delta i Color Zoom Challenge och vinn en resa till Global Zoom

Delta i Color Zoom Challenge och vinn en resa till Global Zoom

Varje år ställer flera frisörer upp i den världskända Color Zoom Challenge. Nu är det dags igen! Skicka din tolkning av IN-FLUX Collection till Goldwell senast den 31 maj.
Global Zoom kommer till BARCELONA

Global Zoom kommer till BARCELONA

Global Zoom kommer i år att hållas i Barcelona. Eventet kommer att bjuda på massvis med inspiration, tips och råd och självklart kommer de nationella vinnarna presenteras. Följ med på ett av årets största frisörevent!
Jorden runt med KMS i Malmö

Jorden runt med KMS i Malmö

På Larsson & Langes bar Care Of i Malmö träffades stilmedvetna frisörer från södra Sverige för en kväll tillsammans med KMS, deras nordiska utbildningschef Daniel Blomqvist och utbildare Josefine Lindholm.
TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

TOP HAIR i Düsseldorf - Rock your head!

Drygt 35 000 personer besökte branschmässan TOP HAIR International Trend & Fashion Days i Düsseldorf. Här fanns verkligen allt för alla som älskar hår i alla dess former.
Med Schwarzkopf Professional i Åre

Med Schwarzkopf Professional i Åre

Schwarzkopf bjöd på massor av inspiration och trendspaning under en hel helg i det snötäckta Åre. Kursisterna fick ta del av bl.a. killtrender, balayagetekniker, makeup och Essential Looks.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Linda Beronius (Q&A)

Linda Beronius (Q&A)

Hair Magazine fick chansen att träffa Linda Beronius, Marketing & Education Manager för Grazette Of Sweden. Få en snabbkoll på hennes liv som frisör!
Marta Spizewska

Marta Spizewska

Resor, glamourösa visningar och utbildningar världen över. Hair Magazine stal en pratstund med Marta Spizewska, kreativ chef för Wella i Norden.

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Fläta & lockar

Björn Axén - How to get the look - Fläta & lockar

Här kommer en ny tutorial från Björn Axén! Hør får du inspiration till en elegant och avslappnad hårstyling - Perfekt till sommarens bröllop!
Björn Axén - How to get the look - Enkel uppsättning till fest

Björn Axén - How to get the look - Enkel uppsättning till fest

I den här tutorialen får du hjälp med att fixa en snabb, enkel och snygg håruppsättning som helt klart kommer att uppskattas av dina festglada kunder.
How to get the look med Björn Axén - Barbershop

How to get the look med Björn Axén - Barbershop

I den här tutorialen från Björn Axén får du hjälp med att fixa en snygg frisyr på män med kort hår. Klicka in och låt dig inspireras!
Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17

Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17

Med inspiration från SS17 catwalks, presenterar Schwarzkopf Professional Essential Looks Modern Icon Collection.
Årets Frisör 2017 Åsa Pettersson på tv 4 nyhetsmorgon

Årets Frisör 2017 Åsa Pettersson på tv 4 nyhetsmorgon

Efter helgens stora tävling stod Åsa Pettersson från Hårgänget som vinnare. Här ser ni henne visa sina inspirerande kreationer på tv 4 nyhetsmorgon!