leverantörerfrisörshower

The Five Point Alliance visade stor passion i Paris  

Den 14:e september 2008 gjorde The Five Point Alliance en storslagen debut inför en jättepublik bestående av 2500 internationella frisörer i MCB i Paris. Showen genomfördes för att visa vikten av frisörernas högkvalitativa utbildning genom att presentera tre kollektioner, nio modeller samt tre djupgående on-stagedemonstrationer 

Tracy Hayes, international colourist, Debbie G från Debbie G Training, Stephen Mackinder från Mackinder och Nelson Brown från Brown’s skapade tillsammans en show som fick publiken att resa sig från stolarna för att studera de fantastiska hårkreationerna. 

The Alliance är ett flexibelt nätverk av erfarna lärare som gått samman för att dela med sig av sin professionella kvalitet och vision inom frisöryrket. Innehållet av deras utbildning är fokuserad på teknik, presentation av brands och inspiration till vad som är hett just nu. Publiken var överväldigade av den livliga och tekniska showen på scen och efter showen fick de lov att röra och fotografera modellernas hår. 
 

The Five Point Alliance’s chef sade: "MCB visar på en förfriskande hållning till utbildning genom sin show. Detta demonstrerar att de har en sann förståelse för att ge gästerna en värdefull utbildning.

Se fler artiklar här

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Jessica Davinski

Jessica Davinski

Jessica Davinskis historia om hennes spännande väg till drömjobbet som frisörtekniker för Farouk Systems.

Patrick Cameron (2014)

Patrick Cameron (2014)

Hair Magazine intervjuar Patrick Cameron om International Trend Vision Awards och hans passion för långhårsuppsättningar.

Annons

Nya videorse fler videor