leverantörerfrisörshower

Nu lanseras Paul Brown Hawaii äntligen i Sverige 

Paul Brown Hawaii erbjuder dig professionella produkter inom hårvård, styling och finishing. Den unika kombinationen av växtextrakt, örter och nötolja från Hawaiis vackra växtflora vårdar hår, kropp och själ på en och samma gång.

Alla produkter innehåller Hawaiian Protein Flora Complex (HPFC) och/eller Kukui Nut Lipids. HPFC är en unik kombination av 12 olika växt- och fruktextrakt, alla speciellt utvalda för att återge ditt hår den glans och lyster som den förtjänar. I kombination med kukuinötoljans egenskaper får du även den perfekta fuktbalansen på köpet. 

Paul Brown Hapuna är serien för dig som har färgat eller skadat hår. Serien är både miljövänlig, hälsosam och helt sulfatfri. Grundvatten från Hawaiis unika vattenkällor, botaniska örter och algextrakt gör att du kan vårda och styla ditt hår utan en massa onödiga kemikalier.

Paul Brown Perms är en rad permanenter som är både ammoniakfria och thioglyseratfria. Dessa permanenter finns i 3 olika varienter beroende på hårtyp. Vi har även rakpermanenter som är otroligt effektiva och skonsamma. Snart kommer även vår senaste tillskott i familjen perms, den ultimata keratinbehandlingen som inte bara gör ditt hår rakt, utan även återställer det och läker det till 100%. Tar bort det statiskta, kluvna toppar, läker slitet, bränt eller helt enkelt illa kemiskt behandlat hår. Paul Brown Hawaiian Keratin Straightening Treatment kommer att säljas ihop med Hapuna Keratin Shampoo och Hapuna Keratin Reconstructor, för att bibehålla maximal effekt.

Välkommen till ett naturligare sätt att vårda och styla ditt hår.

För mer information, vänligen besök www.hhhonline.se

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Wellnes Weekend med Baldacci Hair Care!

Wellnes Weekend med Baldacci Hair Care!

Baldacci Hair Care presenterar Wellness Weekend för frisörer 14-16 november på Falkenberg Strandbad.

Benjamin Martin

Benjamin Martin

"Jag vill alltid vara bäst. Det gäller mitt arbete med hår, och det gäller min dans". Och det är precis det drive som har hjälpt Benjamin Martin att komma dit han är idag - ansvarig för Wellas danska tekniker-team.

Annons

Nya videorse fler videor