leverantörerfrisörshower

Nu lanseras Paul Brown Hawaii äntligen i Sverige 

Paul Brown Hawaii erbjuder dig professionella produkter inom hårvård, styling och finishing. Den unika kombinationen av växtextrakt, örter och nötolja från Hawaiis vackra växtflora vårdar hår, kropp och själ på en och samma gång.

Alla produkter innehåller Hawaiian Protein Flora Complex (HPFC) och/eller Kukui Nut Lipids. HPFC är en unik kombination av 12 olika växt- och fruktextrakt, alla speciellt utvalda för att återge ditt hår den glans och lyster som den förtjänar. I kombination med kukuinötoljans egenskaper får du även den perfekta fuktbalansen på köpet. 

Paul Brown Hapuna är serien för dig som har färgat eller skadat hår. Serien är både miljövänlig, hälsosam och helt sulfatfri. Grundvatten från Hawaiis unika vattenkällor, botaniska örter och algextrakt gör att du kan vårda och styla ditt hår utan en massa onödiga kemikalier.

Paul Brown Perms är en rad permanenter som är både ammoniakfria och thioglyseratfria. Dessa permanenter finns i 3 olika varienter beroende på hårtyp. Vi har även rakpermanenter som är otroligt effektiva och skonsamma. Snart kommer även vår senaste tillskott i familjen perms, den ultimata keratinbehandlingen som inte bara gör ditt hår rakt, utan även återställer det och läker det till 100%. Tar bort det statiskta, kluvna toppar, läker slitet, bränt eller helt enkelt illa kemiskt behandlat hår. Paul Brown Hawaiian Keratin Straightening Treatment kommer att säljas ihop med Hapuna Keratin Shampoo och Hapuna Keratin Reconstructor, för att bibehålla maximal effekt.

Välkommen till ett naturligare sätt att vårda och styla ditt hår.

För mer information, vänligen besök www.hhhonline.se

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Mr. & Mrs.

Mr. & Mrs.

Kristian och Katja öppnade salong Mr. & Mrs. för tre år sedan. Läs intervjun när de berättar om sina tips och hur man lyckas skapa ett riktigt framgångsrecept i en liten stad med bara 15.000 invånare

Anthony Mascolo

Anthony Mascolo

Anthony Mascolo, International Creative Director för TIGI, berättar om sitt livs kärlek: hår.

Annons

Nya videorse fler videor