leverantörer

Frisörkurser

Webshops

Frisörjobb.se – Din länk till nästa anställning

Sveriges största jobbportal för frisörer heter, passande nog, Frisörjobb.se. I åtta år har sajten hjälpt frisörer hitta nya jobb, och salonger att hitta kompetent arbetskraft. Hair Magazine har träffat Matilda, som är Country Manager för portalen i Sverige.

Matilda Asp, Country Manager för Frisörjobb-portalen i Sverige
Med utsikt över Strøget arbetar Matilda Asp tillsammans med sina två nordiska kollegor med att förmedla jobb till frisörer i både Sverige, Norge och Danmark.
 

Mitt på Ströget i Köpenhamn har Frisörjobb.se sitt kontor. Att en webbplats för svenska frisörer har kontor i Danmark är inte så konstigt som det låter. Här, med utsikt över Gammeltorv, hjälper Matilda Asp, tillsammans med sina två kollegor, frisörer och salonger i hela Norden att hitta varandra.
- Att vi har ett nordiskt kontor ger oss många fördelar, dels när vi utvecklar sajten och att vi delar erfarenheter som gör att vi hela tiden förbättrar våra tjänster, berättar Matilda.

Matilda själv är född och uppvuxen i Töreboda i Västra Götalands län men har bott i Danmark i åtta år, nästan lika länge som Frisörjobb.se har funnits. Frisörjobb.se är, som namnet antyder, en samlingsportal där salonger kan annonsera sina lediga tjänster, och där frisörer som söker jobb kan hitta nästa utmaning. Sajten är uppdelad i kategorier utifrån geografiskt läge och om det gäller uthyrning av stol, anställning eller försäljning av salong.

Läs även: Vill du sälja eller hyra ut din salong?

Frisörjobb.se - En jobbportal endast för frisörer


Unik branschkunskap
De som arbetar med Frisörjobb har en unik branschkunskap på grund av sin specialisering. Under åren har sajten förmedlat otaliga jobb och fortsätter hela tiden att växa. Det är flera tusen frisörer som besöker sajten varje månad. Vid en sökning på Google hamnar Frisörjobb.se nästan alltid högst upp när det gäller sökord som har med jobb inom frisörbranschen att göra.

- Frisörjobb.se är Sveriges största jobbportal som enbart specialiserat sig på frisörbranschen, berättar Matilda. Att vi har verkat i branschen så länge gör oss till experter på att förmedla kontakten mellan frisörer och salonger. För salongerna betyder det här relevanta ansökningar på kort tid, så att inte stolarna gapar tomma allt för länge.

Frisörjobb.se lanserades 2007 eftersom grundarna såg att det fanns många frisörer som var jobbsökande och att många salonger saknade kompetent arbetskraft. Det behövdes helt enkelt en plats där de båda enkelt kunde mötas.

Läs även: Tio goda råd till en bra jobbannons

Frisörjobb.se är en portal med jobb för frisörer i hela landet.Frisörjobb.se är en portal med jobb för frisörer i hela landet.


Service är högsta prio
Genom att annonsera en ledig tjänst eller en hyrstol på frisörjobb.se når du som salongsägare ut med din anställningsannons till flera tusen aktivt jobbsökande frisörer varje månad. Förutom att anställningsannonsen publiceras på frisörjobb.se skickas den ut i ett nyhetsbrev och publiceras på Facebooksidan Frisörnyheter. På så sätt når annonsen även de frisörer som inte aktivt söker nytt jobb, men som kanske väntar på nästa utmaning.

- Genom att publicera annonsen i flera olika kanaler skapar vi större möjligheter för att annonsen når rätt person för jobbet.

För Matilda, som tidigare jobbat i restaurangbranschen, är personlig service högsta prioritet.
- Precis som i frisöryrket är det mitt jobb att se till att mina kunder blir nöjda och får vad de vill ha. Jag hjälper salongerna att skriva annonserna och fixar allt det grafiska runt omkring, så som banners, loggor och bilder, så att salongsägarna kan fokusera på att driva salongen istället för att sitta framför datorn. En av salongsägarna som löpande publicerar sina anställningsannonser på frisörjobb.se är Sharam Zadeh som driver Rufs & Kalufs i Stockholm.
- Vi har alltid varit nöjda med servicen hos Frisörjobb.se, säger Sharam, speciellt efter att Matilda började jobba där. De är trevliga och hjälpsamma. Det jag gillar mest är att de svarar väldigt snabbt på våra frågor och är flexibla för att möta sina kunders önskemål.

Frisörjobb.se är alltså en portal som gynnar alla, både dig som söker nytt jobb och dig som söker ny personal. Med en unik branschkunskap, lång erfarenhet och personlig service är frisörjobb länken till din nästa anställning.

Vill du komma i kontakt med Matilda på Frisörjobb.se? Ring på tel: 
01 40 27 14 01 eller maila på matilda@hairmagazine.se.

Service är högsta prioritet för Matilda som är Country Manager för Frisörjobb
Service är högsta prioritet för Matilda som alltid gör sitt yttersta för att kunderna ska vara nöjda.

Text & foto: Camilla Svensson


Den här artikeln kan även läsas i femte utgåvan av Hair Magazine, 2016.


Annons

Nya produkter se fler produktnyheter

SLICY Black – den eleganta, ergonomiska saxen nu i svart

SLICY Black – den eleganta, ergonomiska saxen nu i svart

Den eleganta och ergonomiska saxen Slicy finns nu i en lyxig svart utgåva.
evo fabuloso - färgstärkande balsam i 7 nyanser

evo fabuloso - färgstärkande balsam i 7 nyanser

evo Fabuloso är ett färgstärkande balsam som omedelbart förstärker hårfärgen samtidigt som det återfuktar, reparerar och ger håret glans.
Catwalk Ponytail från Balmain Hair Couture.

Catwalk Ponytail från Balmain Hair Couture.

Catwalk Ponytail från Balmain Hair Couture har utvecklats av backstage-stylister, och är en välanvänd backstage-hemlighet.
Structure + Shine från Goldwell

Structure + Shine från Goldwell

Structure + Shine Straightening Service ger dig det perfekta redskapet för att ge din kund det där vackra, släta håret hon alltid har drömt om. Läs mer här:
Paul Mitchell Skylight Frihandsblekning

Paul Mitchell Skylight Frihandsblekning

Paul Mitchells nya lerblekning är idealisk för frihandsapplicering, såsom balayage, slingor, contouring m.m

Annons

Nya shower se fler frisörshower

British Hairdressing Awards 2017 – Vinnarna!

British Hairdressing Awards 2017 – Vinnarna!

Fler än 1500 av Storbritanniens största talanger inom frisörbranschen deltog vid eventet för att hylla landets mest kreativa och tekniska hårstylister.
Acadermia 2017 - En helg med holistisk skönhet

Acadermia 2017 - En helg med holistisk skönhet

"Att se på skönhet som en helhet är en absolut en trend just nu", säger Catarina Pap de Pestény, VD och grundare av Acadermia som gick av stapeln på Stockholmsmässan. Se alla bilder från mässan här.
Inspirationshelg med Goldwell & KMS

Inspirationshelg med Goldwell & KMS

Det var ren inspiration på programmet när Goldwell och KMS bjudit in frisörer från hela landet till inspirationshelg i Göteborg. Läs och se bilder från helgen här:
Full fart på Frisöreventet 2017

Full fart på Frisöreventet 2017

Det var lång kö innan Frisöreventet 2017 slog upp sina dörrar för de förväntansfulla besökarna. Väl inne fick de ta del av massor av inspiration, de senaste produktnyheterna och visningar med bland andra Guy Tang.
Fokus på skägg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skägg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands öppnade upp sin Creative Studio för en hands-on workshop för frisörer som ville lära sig mer om skäggtrimning, rakning och klassiska herrfrisyrer.

Annons

Frisyrkollektioner se fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträtt se fler frisörporträtt

Patrick Cameron (2011)

Patrick Cameron (2011)

Patrick Camerons energi och dynamik överträffar allt. Han intar scenen och fångar publiken med sin imponerande kunskap och med sin glimt i ögat, oavsett om han undervisar eller håller i en show.
Jonas Wixner

Jonas Wixner

Jonas Wixner skulle bli byggarbetare. Såga, snickra och bygga saker. Nu bygger han frisyrer i stället. Hair Magazine träffade Jonas Wixner som driver salongen i Örnsköldsvik som farfar och pappa byggt upp.

Annons

Nya videor se fler videor

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med smycke

Björn Axén - How to get the look - Uppsättning med smycke

En cool look som inte smälter in i mängden. Lär dig hur du kan göra uppsättningen med denna tutorial från Björn Axén.
Hair Magazine välkomnar Finland!

Hair Magazine välkomnar Finland!

Hair Magazine är stolta att meddela att vi expanderar till Finland. Det första magasinet skickades nyligen ut till de finska frisörerna.
Björn Axén - How to get the look - Elegant uppsättning

Björn Axén - How to get the look - Elegant uppsättning

Inför säsongens alla festligheter kommer här en tutorial från Björn Axén där du kan lära dig hur du snabbt skapar en elegant uppsättning på dina kunder.
Björn Axén - How to get the look - Locka med plattång

Björn Axén - How to get the look - Locka med plattång

Denna tutorial från Björn Axén visar hur du skapar härliga lockar med plattång.
Hair Magazine deltog vid Salon International 2017

Hair Magazine deltog vid Salon International 2017

Följ med och se hur det såg ut när Hair Magazine var på plats på Salon International 2017 i London.