leverantörerfrisörshower

Five Point Alliance till Mondial Coiffure Beauté Paris
  

    

Söndagen den 14 september 2008 öppnas dörrarna till Mondial Coiffure Beauté Paris, en av världens största frisörshower, som gästas av den innovativa utbildningsfirman inom frisörbranschen; Five Point Allience.

’Five Point Alliance Creative Team’ består av ett flexiblet nätverk av utbildare, som i världsklass förmår att blanda talang, passion och inspiration i deras individuella shower, således att var upplevelse blir annorlunda och nyskapande.

I denna 60 minutersshow har ’Five Point Alliance’ samlat fyra av Storbritanniens mest talangfyllda och passionerade frisörer, som skapar en enastående kollektion med en indikation om vad som händer i frisörbranschen just nu.

    


Nelson Brown, Debbie G, Tracy Hayes och Stephen Mackinder kommer med sina talanger ge publiken en stimulerande och varierad upplevelse av fem olika innovativa looks i sin "Origin Collection".

Exempelvis har Stephen Mackinder låtit sina klippningar inspireras av ’Skinheads’, som i sina röda nyanser och olika längder, skapar en stark siluett runt ansiktet.
  

      MCB kan upplevas från den 13-15 September, och de shower som visas är inte bara visuella uppvisningar, utan även en inspirationskälla som presenterar ett brett utbud av form, stil och tillvägagångssätt, som efterlämnar publiken fascinerade.                                                                                 

   
 
För ytterligare information om Mondial Coiffure Beauté Paris se här

Se fler artiklar här


 

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Patrick Cameron (2014)

Patrick Cameron (2014)

Hair Magazine intervjuar Patrick Cameron om International Trend Vision Awards och hans passion för långhårsuppsättningar.

Anthony Mascolo

Anthony Mascolo

Anthony Mascolo, International Creative Director för TIGI, berättar om sitt livs kärlek: hår.

Annons

Nya videorse fler videor