leverantörerfrisörshower

Five Point Alliance Creative Team's medlem Akin Konizi blev tilldelad titlen 2008 British Hairdresser of the Year!
      

      
Akin Konizi International Kreativ Direktör på den Londonbaserade frisörgruppen - hob salons - har nyligen mottagit priser för årets engelska frisör 2008. Det är endast 14 frisörer som har tilldelats detta ärofyllda pris, och med utnämningen blir Akin nu en del av frisör eliten som sedan tidigare omfattar Trevor Sorbie, Anthony Mascolo, Angelo Seminara och Antoinette Beenders.

Som en av sex nominerade till detta års British Hairdresser of the Year titel frisörer blev Akin noga utvald av en jury bestående av prominenta frisörer, experter från branschen och internationella handels- och konsumentjournalister.

                                         

Då Akin mottog det prestigefyllda priser sade han: "Jag kan itne beskriva med ord vad jag känner. Detta ögonblick är fantastiskt och jag är otroligt stolt över att ha tilldelats denna extremt prestigefyllda titel"

Akin var delaktig i skapandet av Five Point Aliiance och är nu dedikerad att vidareutveckla konsten för kreativ klippning och han har bevisats vara en mäktig och värdig lärarmästare, som både kan inspirera och lära andra sina kunskaper.

  
För mer information, vänligen besök www.fivepointalliance.co.uk

Se fler artiklar här 

Kommentarer..

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Kasper Thomas - Livet som frisör utomlands

Kasper Thomas - Livet som frisör utomlands

Kasper Thomas kände att han kört fast i hemlandet och begav sig till Buenos Aires. Nu berättar han om livet i Sydamerika och ger tips till frisörer som vill arbeta utomlands

Patrick Cameron - Kreativitet är business

Patrick Cameron - Kreativitet är business

Patrick Camerons energi och dynamik överträffar allt. Han intar scenen och fångar publiken med sin imponerande kunskap och med sin glimt i ögat, oavsett om han undervisar eller håller i en show.

Annons

Nya videorse fler videor

Annons: