leverantörerfrisörshower

BARNHOLDTS - Ny lyxdistributör till frisörbranschen

Barnholdts - distributør af luksus til frisørbranchen

Lotte Barnholdt Mahony startade firman BARNHOLDTS i slutet av 2010 tillsammans med sin man, hårstylisten Cim Mahony.

Första lanseringen var den legendariska hårborsten Mason Pearson, som har mött överasskande succé och som idag säljs i många av Skandinaviens främsta salonger, varuhus och modebutiker.

För bara ett par månader sedan lanserade BARNHOLDTS den ekologiska hårvårdsserien LESS IS MORE by brandhuber&trummer. Serien kommer från Österrike och har de senaste åren omnämnts i europeiska skönhetstidningar som ett av de absolut bästa märkena inom ekologisk styling och vård. LESS IS MORE by brandhuber&trummer blandar elegant lyx och tålighet i en synergi vilket har fått trendskapande butiker som Colette i Paris att sälja produkterna bakom serien.

Lotte har 20 års erfarenhet i modebranschen och Cim är en av världens ledande hårstylister. Utöver Cim har hårstylister som Søren Hedegaard, Erika Svedjevik och Zenia Jæger också valt serien som som en av deras favoriter.

För ytterligare information, vänligen kontakta BARNHOLDTS på tlf. 0045 30 31 15 23 eller läs mer på www.barnholdts.com.

Titta på kollektioner, boka in vårens frisörutbildningar, se produktnyheter eller besök vår webshop. Bli ett Hairmagazine Facebook-fan här eller håll dig uppdaterad på frisörbranschen genom att prenumenera på Hairmagazines nyhetsbrev.

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Mr. & Mrs.

Mr. & Mrs.

Kristian och Katja öppnade salong Mr. & Mrs. för tre år sedan. Läs intervjun när de berättar om sina tips och hur man lyckas skapa ett riktigt framgångsrecept i en liten stad med bara 15.000 invånare

Michael Shaun Corby

Michael Shaun Corby

Hair Magazine intervjuar Alternas Global Creative Director och internationella stjärna Michael Shaun Corby

Annons

Nya videorse fler videor