leverantörerfrisörshower

Frisörshow - Fyra stilar och fantastiskt nytt löshår på Baldaccis visning i Skövde

 

Baldaccis visning handlande om deras nya hair extensions: Be Gorgeous. Visningen Be Gorgeous i sig, var en informativ visning om det fantastiska löshårets möjligheter. En glad och pedagogisk Linda Beronius, Creative Manager på Baldacci, gav tips och råd till närvarande frisörer, samtidigt som Baldaccis utbildsningsansvariga Sofia Johansson demonstrerade hur lätt, fort och smidigt arbetet med Be Gorgeous Hair Extensions är. Fyra modeller med olika stilar avslutade visningen.

 

Hör vad Linda själv har att säga om visningen:

"De fyra trendstilarna fick representera det som inspirerat oss på Baldacci`s val av styling av håren samt de former och färger som vi finner ”rätt” i höst, hår och klädmässigt.
När man skapar visningar för frisörer så gäller det att inspirera, informera och entuiasmera publiken så att de som tittar får en kick i vardagen och därmed nya impulser och tankesätt att ta med ”hem” till salongerna igen. Visningar som Baldacci  ansvarar för måste enligt oss  ha ett syfte, en mening och en röd tråd där dagens trender är det centrala.
För oss handlar mode om helhet där håret är till för att fullända en hel look så att hela stilen och personlighet har ett sammanhang.


De 4 stilarna som vi slutligen presenterade är en mångfald som man som ”slutkund på salongen” skall kunna bli inspirerad och informerad om.
Säg den kund som aldrig någonsin frågat sin frisör: vad är det som är trendigt nu??
-    Visst kan man som frisör gå rakt på sak och säga tex: luggar, 70-och lite 50-tals inspirerat.... med mera - men jag gillar att fråga vidare: vad gillar du för kläder? Vad gillar du för stil? Och därifrån rådgöra med min kund vad som är trendigt just nu. Allt har ett samband där håret handlar om att sätta pricken över i:et...

Allt skall harmoniseras utifrån den person man är och gillar, då kan man skapa den ultimata looken för hårets form och färg för att förstärka sin totala look - dvs hår, make-up, kläder, skor och assecoarer.


Body performance
Trady twist
Rustic roots
Dark poetry


Dessa Inspirations-stilar får vara avsändare  för Baldaccis Söndagsvisning: BE Gorgeous på Skövdemässan med Linda Beronius Creative Education Manager och Sofia Johansson utbildare, Baldacci haircare AB....

 

 

Vill du veta mer om Be Gorgeous Hair Extensions?

Gå in på www.baldacci.se

 

Läsa mer om frisörbranschen?  Vi har allt inom hårmode, hårvård och hårstyling! Ta även en titt på frisyrkollektioner för mer inspiration!

Kommentarer..

Annons

Nya produkterse fler produktnyheter

Annons

Nya showerse fler frisörshower

Annons

Frisyrkollektionerse fler frisyrkollektioner

Annons

Frisörporträttse fler frisörporträtt

Jessica Davinski

Jessica Davinski

Jessica Davinskis historia om hennes spännande väg till drömjobbet som frisörtekniker för Farouk Systems.

Johan Hellström

Johan Hellström

Johan Hellström, som år 1984 var lärjunge hos Björn Axén ärvde verksamheten år 1993.

Annons

Nya videorse fler videor